Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

FELICITARI AELITA!!!! BRAVO, MAMI!!! RECUPERARE CAT MAI RAPIDA !!! SA-TI TRAIASCA MINUNEA EUROPEANA!!!

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Alelita,felicitari!
Cand am deschis azi calculatorul si am vazut ca schimbam "sediul" mi-au dat lacrimile.Sa fie intr-un ceas bun!
m monique,merci de raspuns.Cand l-am gasit asa,m-am panicat,la Teo nu m-am intalnit cu situatia asta.Acum m-am linistit,l-am curatat temeinic si nu a mai aparut.
Azi am iesit afara toti patru,am stat o ora.Era asa de frumos si multa lume in parc.Iar Teodora cum ne intalneam cu cineva cunoscut il prezenta pe Sebastian.Era tare mandra si scumpa.
pupici tipa bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, la cat timp dupa nastere ati terminat cu lohiile???? Pentru ca eu am 2 sapt. si nici un picur pe tampon...oare nu e cam devreme?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Credeati a scapati de mine? am aparut si aici
Imi iau si eu la revedere de la odisee Am trait alaturi de voi clipe foarte frumoase pe toate

Aelita felicitari mami
A vrut sa fie fata europeana

Noi azi ne-am plimbarit si suntem obosite

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

AELITA, IN SFARSIT !!!

sA-TI TRAIASCA !!!

Fetelor, se vede treaba ca suferim de crestere emotionala acuta in perioada asta !!!

Ma simt de parca am reinceput odiseea !!!

Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase. si bebeii nostri la fel, si sa ne impartasim una alteia temerile, dorintele, bucuriile si tristetile...ca si pana acum !!!

Va iubesc si va pup pe toate !!!

Mai e cineva de nascut????

desiree si bebe Octavian

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

FELICITARI AELITA sa-ti traiasca puiul
felicitari pentru noul capitol ma bucur mult sa ne auzim aici cu bine.
Noi azi am avut o zi obositoare am avut colici
si nu mai stiam ce sa-i fac a tinut o zi intreaga acum sta cu tati ca eu deja sunt rupta de oboseala.
Va pup pe toate ma duc sa ma odihnesc un pic ca nu stiu ce urmeaza la noapte

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

se pare ca au furat ceva de la cablu, si deci nu are nimeni pe scara televizor la ora asta, ceea ce le-a facut pe toate babele sa iasa pe sala si sa comenteze. dupa ce ca ma uit pe pereti, trebuie sa le aud si pe ele!

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

heiiiiii bine v-am regasit ! m-ati emotionat cu msg-ele voastre de ramas bun ! chiar azi noapte ma gandeam ca nu mai suntem mamici de nov-dec :) vedeti la ce ma gandesc eu noaptea ??

problema la noi : bubitele au trecut partial dar au reaparut ! ma disperaaaaa si mai e si fornait asa pe nas desi dr spune ca n-are nika in gat . off . cand voi vedea si bubitele alea de pe obrajor ca trec . sa vina odata droii astia la lucru sa imi gasesc unul sa ii dea un medi sa ii treaca .

pupici
D si bb 29.11.2006

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va urmez si eu cu drag la fulguletzi pentru ca am invatat multe de la voi pana acum si sunt sigura ca voi mai invata.

Aelita, felicitari, la 3 scriai pe forum si la 8:52 ai nascut fara peridurala, WOW!!! Abia astept sa intri sa ne povestesti cum a fost, in afara de rapid...

Am si eu o intrebare: voi cum alegeti nasii de botez? Pe mine ma streseaza rau chestia asta zilele acestea, pentru ca de nasii de cununie nici nu poate fi vorba...

Carla, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Aelita, Felicitari mami, in sfarsit a aparut si minunea ta! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa ca norocoasa este deja, doar este bebelus european! Te pup si abia astept sa ne povestesti cum a fost in stilul tau caracteristic!
Plange Deliuta... Alerg... Va pup!

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria

Mergi la inceput