Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Lyly, noi nu putem participa la concurs...nu avem poza haioasa din motiv de aparat stricat.
Ne-au tot amanat astia de la service si .... abia aseara am facut si noi poze cu aparatul pritenilor nostri, ca altfel ratam si bradul...
Le postam si noi cand le primim de la ei. Am voie sa votez si eu ???
Adriella, noua ne-a zis pediatra ca putem sa-i punem la fiert in supa sfecla rosie, dar sa nu o pasam. Inca nu am incercat, dar de indata ce se aduna lumea cu legume prin piata vom incerca.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

La Multi Ani!!! 2007

Bine v-am regasit in noul an dragi mamici, ciresici si tatic. Sper ca toata lumea a trecut in noul an cu bine, indiferent unde v-ati aflat, acasa langa bebelusi, la prieteni, la parinti.Asa cum a spus cineva aici, parca m-am despartit greu de 2006, un an care ne-a adus atat de multa bucurie.

Noi ne-am distrat pe cinste. Am ajus la destinatie si-am culcat-o pe Luana, a pupat-o mami dulce ca ne-a lasat sa ne distram si ca a acceptat sa doarma in conditiile alea, total nepotrivite cu muzica la maxim.

Romanii cu care am petrecut sunt minunati,ele (fetele) au gatit numai specialitati, am papat mancare romaneasca buna buna buna, cum nici acasa n-am mancat. Am dansat toata noaptea. Intr-un cuvant am intrat in noul an destul de vesela.

Din pacate nu am reusit sa fac nicio poza haioasa cu ciresica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Salutare in 2007!

Si noi tot cu ciresica din dotare, si tot acasa am petrecut Revelionul. Ana noastra a adormit pe la 21, iar noi am robotit dupa ce s-a culcat ea. Evident ca atunci ne-a apucat si facutul mancarii, si spalatul biberoanelor. La 12 noaptea am iesit pe balcon, am desfacut o sampanie si am baut putin (mult n-a fost voie, din motiv de antibiotice pe care le inghit eu), ne-am uitat la cele cateva artificii amarate aruncate de vecinii de bloc si blocuri (si ne-au placut), apoi am intrat in casa si am pus friptura la cuptor. La 2 dimineata am mancat, pe la 3 ne-am culcat... Ne-a fost foarte bine sa stam acasa, sa ne hlizim de ale noastre, sa facem ture catre patutul Anei (draga-draga) si sa ne desfacem "traditionalele" oua Kinder, ca sa vedem cum ne este in anul asta.
A, inca ceva: eu sunt de-a dreptul periculoasa, zilele astea: nu simt nici gusturi (vaag dulce, vaaag acru), nici mirosuri. Nu put (sau macar eu nu simt, barbatu' nu spune) pentru ca m-am obisnuit sa ma spal, da' sa vedeti ce mancare am facut!... Aaaaaacraaaa!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ana a invatat sa faca "brrrrrm-brrrrm" in lingurita cu Vigantol/sirop de tuse/fier. La mancare sau suc niciodata nu se intampla asta, dar e foarte prompta la medicamente!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Off, asta mic al meu azi n-a vrut sa manance nimic.
La ora 9 s-a trezit a supt de la mine putin apoi si a adormit la loc. La 11 s-a trezit a baut 100 ml lapte pe care la vreo ora l-a varsat. La 13:45 i-am facut supa de legume-nu i-a placut, i-am facut pireu de cartofi cu piept de piu a gustat si a scuipat afara am incercat cereale cu iaurt nici n-a mai vrut sa deschida gura, i-am facut lapte praf a aruncat sticla apoi printre plansete a adormit... si acuma doarme. Ce sa-i dau cand se trezeste?

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Toate mamicile( si taticul) pot vota, chiar daca nu au participatla concurs. Si, pot adauga in album poza haioasa si dupa incetarea concursului. Doar l-am facut de dragul albumului si al cireselelor noastre!

Shori, asa este, anul 2006 a fost un an minunat, si eu m-am despartit cu greu de el, dar sper ca acesta sa fie si mai si!
Diana, nu lasa papusica sa planga, cum sa-i curga muciuletii in gura, pai se poa'? Noi ne-am plimbat cu tati in Politehnica vreo 2 ore jumate! Acum fug sa-i dau papa. Azi dimineata a papat doua linguri de cereale cu 80 grame iaurt. Moama, ce mult! E din ce in ce mai bine! In sfarsit, am descoperit si noi cateva din secretele "diversificarii".

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

LA MULTI ANI 2007!!!

Va uram un an bun, plin de bucurii si realizari. Sa traiti in fiecare clipa bucuria marii impliniri, sa le fiti alaturi celor dragi, si nu uitati sa fiti copii si sa invatam alaturi de ei bucuria pura a vietii!!!

Mama Dana, tata Ciprian si bineinteles comorushca noastra draga Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Lacri cum votam??

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai, mai Lyly, asa mama denaturata crezi ca sunt? N-o las sa planga saracuta dar pana ajung la ea s-o iau in brate si pana reusesc s-o impac mucii is pana-n gura. Ii sterg si iara urla ca nu-i place...

Virgi, asa-i fain, cu fata de gasca! Pai poza cu olita ii superhaioasa! De ce nu ai pus-o pe aia?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, nu ai coborat tablia la patut? Nu cade din el? Sau ca sa nu se mai ridice in picioare?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput