Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
26octombrie spune:
pai simplu, fiecare trimite doua "voate" la lacra, pe mail. ca tot avea ea prea mult timp si nu stia cum sa si-l umple, uite ca s-a gasit solutia! 
noi am petrecut tare gustos. am culcat cupilu, la 9, ca de obicei, a venit nashu, am pregatit minumum minimorum, adica salata de bou, ca d-aia voia barbatu', vinete cu maioneza, idem, scoici in unt cu usturoi, snitele si beutura, fo doua feluri de dulciuri fenomenale, de la mama de nash (o tarta cu branza si portocale si inca o rulada minune). eu mi-am inaugurat cadoul de craciun, un set de pahare de sampanie demultdorite, fara talpa! adica ai un vas pentru toate, iar ele arata precum lalelele, sunt fffff inalte, cu piciorul in culori diferite, insa fara partea de jos a piciorului. cand termini de baut iti pui paharul inapoi in vasul mare. si il recuperezi dupa culoarea piciorului. imi plac de nu mai pot!!
hora s-a trezit, dintr-un motiv necunoscut noua, la unspejuma, ne-am pupat nitel, ne-am ciocnit, am vizionat un spectacol de artificii absolut impresionant, fara sa ne speriam (mai rau eram eu, ca ma naucisera!), apoi am decis ca e plicticos ce fac babacii si am tras pe dreapta, fara regrete, pe la doispejuma. elegant, nu?
evident ca je, care in ultima vreme stau ca buha noaptea prin casa, ei bine, m-a luat un somn pe la doua de am adormit stand de vorba...
daca aveti vreo Silvie sau Silviu, maine e ziua onomastica, sf. silvestru. e si ziua mea de nume, da nimeni nu ma ureaza, niciodata, caci toti din jur sunt, in fiece an, adormiti, beti ori mahmuri... yep, ata ete!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
ama_kaly spune:
Am votat!!!
Lacri, astept validarea voturilor.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
Ama, am primit voturile! Si de la Vivi... prin telefon. A incercat sa-mi trimita poza haioasa prin SMS dar.. n-am primt-o, nus' de ce!
Am inceput sa le pun pe raboj![]()
![]()
DianaR, cum sa te cred io mama denaturata, pai ce, mai stateam de vorba cu tine daca erai genul ala? Hihihihi
Nu mai rad, ca nu-i de ras,a avut si Alec un guturai mai accentuat in urma cu vreo luna si intr-o singura zi a avut muci garla.. ce mila mi-a fost de el! Pana am luat batista bebelusului i-a trecut raceala Pupam mica motociclista
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by zax
Lacri cum votam??
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
trimiteti 2 voturi pentru doua poze diferite pe PM-ul meu sau pe adresa mea de pe yahoo.
as vrea sa votez si eu acum, dar mi-e greu, nu ma pot decide deloc, caci am mai mult de 2 poze preferate!
Adriella, am primit si votul tau, e bun si unul singur
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adriella
Off, asta mic al meu azi n-a vrut sa manance nimic.
La ora 9 s-a trezit a supt de la mine putin apoi si a adormit la loc. La 11 s-a trezit a baut 100 ml lapte pe care la vreo ora l-a varsat. La 13:45 i-am facut supa de legume-nu i-a placut, i-am facut pireu de cartofi cu piept de piu a gustat si a scuipat afara am incercat cereale cu iaurt nici n-a mai vrut sa deschida gura, i-am facut lapte praf a aruncat sticla apoi printre plansete a adormit...si acuma doarme. Ce sa-i dau cand se trezeste?
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
da-i lapte,am avut si eu cu Alec un episod d-asta, la o masa nu manca nimic, la una manca doar lapte. Era din cauza gingiutelor! Dar ia si temperatura, daca are febra, treaba se complica.
Acum Alec a inceput sa ia diversificarea in serios...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
Fetelor care dati fier la copiluti. Cate picaturi dati? Ca noua dr ne-a prescris acum 10 pic de doua ori pe zi; luna trecuta ne-a zis 5 pic pe zi; Mi se pare cam brusca trecerea de la o luna la alta de la 5 la 20 de pic.
Lacri m-ai zi cu diversificarea alexutului ca al meu odor azi iar a facut pauza de legume; nu reusesc sa gasesc cheia dilemei. Ieri a mancat, azi nu. Sa vedem maine... La voi cum mai e?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
LYLY809 spune:
Dana(Zax), noi mancam mai bine, adica de 4 zile incoace am inceput sa mancam, unde nu ne atingeam deloc de mancare solida...
Uite ce fac eu: incerc sa-i combin diverse alimente care sunt permise la aceasta varsta. Prima greseala a fost aceea sa-i dau acelasi fel de mancare in fiecare zi, adica fructe cu cereale la masa 2 si piure de legume la masa 3 (morcov, dovlecel, cartof pasam din renumita supa). Omuletului i s-a "acrit" intr-o buna zi si n-a mai vrut nimic in afara de lapte!
La masa 2 i-am dat in ultimele zile asa:
- orez fiert cu mar copt si banana coapta -a mancat 2 linguri
- orez fiert cu mar copt, banana coapta si mango ( jumate mango, jumate mixtura de orez)- a mancat 4 linguri(ieri)
- iaurt cu cereale cu biscuiti- a mancat 2 linguri de cereale cu 5 linguri de iaurt(azi)
Stiu sigur ca-i place iaurtul si mango, asa ca, o sa fac diverse combinatii tinand cont de acest lucru
Am descoperit ca-i place banana si marul numai bucati, ca sa roada din ele. Sub forma de piure trebuie sa fie coapte si in combinatie cu altceva. Uraste avocado si perele ( i-am dat la inceputul diversificarii exagerat de mult, ca nu iesea afara)
La masa 3 e o problema, nu-i plac legumele, dar a inceput sa manance maxim o lingura- o lingura jumate. N-am descoperit inca o leguma preferata. Alaltaieri i-am dat morcov cu pui si mazare. Ieri i-am facut pateu delicios ( un cartofior fiert cu ficat de pui, apoi mixat cu lapte, unt si smantana). Azi i-am dat galbenus de ou cu cartof dulce. Continui cu combinatiile. Maine o sa incerc carne pui cu mazare, fara morcov. Trebuie sa descopar combinatiile favorite!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
A! Si am uitat sa-ti spun cum l-am determinat sa manance... in afara de maimutarelile obisnuite, avioane, lingurite de toate culorile( i-am luat un set de lingurite si furculite 6 culori) am grija ca mancarea pe care i-o prepar sa fie suficient de FLUIDA, casa-i alunece usor pe gat, iar daca e mai cleioasa (vezi cartof) ii dau din cand in cand sa bea ceai, nu prea mult, un pic, cat sa se duca mancarea...
Mananc si eu din mancarea lui, dintr-un colt al castronelului, cu alta lingurita, fireste... am observat ca vrea si el, daca mananc eu...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adriella spune:
Zax, mie pediatra mi-a zis sa-i dau atatea picaturi de fier cate kg are. Avand in vedere ca al meu avea 8600g mi-a zis sa-i dau doar 8 picaturi in 2 randuri, adica 4 dimineata intr-un pic de ceai si 4 seara tot in ceai...abia dupa ce trece de 9 kg sa-i dau 9 picaturi... 
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)