Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
bits-ule la mine a fost muuult mai usor a doua oara decat prima data, recuperarea a fost mult mai rapida, mai nedureroasa ca sa zic asa...ceea ce-ti doresc si tie
monica
monica-elizabet spune:
lume noua, lumea noua roserbina, ionela-roxana, onitza...bine ati revenit in forta in noul an.
sanatate mihnutului
monica
aime spune:
Buna seara, buna seara!
n-am venit cu sanioara, dar am venit cu urari de bine si de sanatate ptr voi, copii, soti, parinti
si cu speranta ca anul acesta sa fim mai buni, mai bogati
si mai curati (sufleteste, of course).
Salutam Cucuietele
si fam Roserbina
si pe burticoasa Bitsone
si pe toata lumea
.
Noi chiar ca am lenevit si ne-am revenit, dupa rev, la care ne-am simtit taaaaare bine, am dansat de mi se umflasera talpile, am mancat de tre' sa trec musai la cura
si apoi am dormit-lenevit de mi se urca la cap treaba asta cu leneveala
. Ei, na...asta fu, suntem europeni, de acu...azi am trecut la treaba, am pus masina la munca sa nu i se urce la cap statu' degeaba, am spalat, tati a aspirat cu Vladut, am facut ordine si ne-am plimbat. Poate reusesc si niste poze sa pun. Si sa va povestesc cum a petrecut Vladut rev cu bunicii si i-a dresat cum a vrut muschiu' dumnealui, ca n-a dormit decat de la 10-12 cand au inceput bubuielile si apoi s-a jucat, a vrut pipi de n-spe ori, "apte", a cerut papi copanel
la 2 noaptea, l-a pus pe taica-meu sa faca ca trenu' la propriu
si apoi la 4 a cazut ostenit
. Ieri a dormit in reprize ca si noi, doar a petrecut omu', nu?
si numai bine
EDIT: ca am pus POZE DIN DECEMBRIE
aime si
Vladimir
paxela spune:
aime am vazut poziite frumoase cu baiatul lui mami, sau sa zic fetita lui mami
, ai o dulceata de baiat si unde mai pui ca e si harnicut
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
onitza spune:
AIME, SUPER POZELE!!!
CE DRAGALAS E VLADUT!
Sunt foarte obosita dupa drumul de azi plus treaba, asa ca nu stau mult, am pus si eu pozite noi din decembrie, sper sa va placa. Am dat o fuga la munte, la Predeal, a fost foarte frumos, Paul inccantat la maxim de sanie! 
http://family.webshots.com/album/556779943EjLWEE
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
miria_cristina spune:
ROXANA - Cred ca ai dreptate cu meicamentele, dar parca e aiurea sa-i dau imediat antibiotic, iar de febra mie mi-e frica!
oricum, bine ca stiu ca sa nu m areped la algocalmin ca inainte!
Am vazut si eu poze si tare frumoase sunt!
ONITZO - Cred ca v-ati distrat, nu gluma,
de esti acuma obosita! Si mai cred ca ti-ai iesit din forma cu saniusu'!![]()
AIME - Sa-ti traiasca feciorul! E scump foc!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Pozite de la rev.
Bitsone, facusi ce facusi si tot baiat facusi si tu! Pai e frumos!?!?!
La mine micsorarea uterului acum, a doua oara, a fost insesizabila dpdv al durerilor. La Alex eu simteam crampe si dureri asemanatoare cu cele de pre-travaliu de fiecare data cand ii dadeam sa suga. Lucru care o asistenta mi-a spus ca de regula il patesti de la a doua sarcina in sus, nu la prima. Poate si faptul ca adrian n-a fost decat de 1,5 kg nici uterul meu nu a fost f. mare si deci retragerea a fost ma irapida ca la alex. Plus faptul ca in primele 7-8 zile am luat pastile contra durerilor (asa cum se da la cezariana) si posibil si de-aia sa nu fi simtit aceste dureri de retragere care de regula nu dureaza mai mult de 7-10 zile.
Si o alta chestie care cica e comuna tot de la a doua sarcina incolo: bautul apei in timpul alaptarii, senzatia acuta de sete. Pe care eu am avut-o la alex, dar nu la adrian. Deci la mine alex a fost ca o a doua sarcina si adrian ca o prima sarcina.
Iar de cumintenie pot sa-ti spun ca da, adrian parca e un pci mai cumintel decat alex (asa cu ma fost si-n burtica). Deci poti spera ca bebe 2 o sa-ti dea mai putin de furca. Poate si faptul ca acum fiind la al doilea sunt mai rodata si trec mai usor cu vederea problemutele si iau lucrurile asa cum sunt, la alex parca aveam mai multe pretentii de la bietul copil: ca de ce nu doarme asa, ca de ce ma scoala, ca de ce face aia sau ailalta. La alex am tinut sa-l culc in patutul lui chit ca ma scula de 10 ori/noapte. Cu adrian am decis sa dorm in acelasi pat si sincer ma simt mult mai linistita si copilul e mai fericit. Dar alex nu dormea bien cu noi in pat, se frichinea ca un viermus si era stresant, el dormea mai linistit in patutul lui. Si ma uit acu mca asa-i e personalitatea, e f. independent, ii place si ne cere sa faca lucrurile el singur, fara sa-l ajutam. Se enerveaza cand il ajutam. El vrea sa duca olita, el vrea sa o rastoarne-n wc, el sa traga apa, el sa spele olita (aici e "fericirea" dupa lume), el sa desfaca iaurturile, el sa isi dea pampersul jos, el sa-si scoata bluza de pe el, el sa-si dea geaca jos etc. Se pune pe batut din picioare si nervi manifestati, chiar pus pe plans cand incercam sa-l ajutam. La dusul olitei si spalatu lei nu-l las, dar vocifereaza mereu.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
Fetele, astazi, pentru ca a fost hotarata, OTILIA m-a facut sa ma intalnesc cu ea.
Ea e o draguta si o prietenoasa, nu vreau sa scriu despre ea! Ce vreau eu sa spun e ca m-a omorat fii-sa!
Mai, e atat de scumpica, dulcica, frumusica, prietenoasa si cuminte de fii-mea ziceai ca mananca lemne pe langa ea!!!
La sfarsit, de ce mi-era frica n-am scapat! S-a tavalit, a mea fireste, si nitzel pe jos, asa, ca sa am ce sterge in masina!![]()

Mai, dar Anutza era o floricica! Spunea poezii, imi zicea cum o cheama si ce varsta are! Mortala, daca nu eram in parc si nu eram infofolite amandoua o smotoceam nitel ca tare drag mi-a fost de ea!
In plus, nu-i gras copilu'! Ce zic doctorii astia! A mea e mai inalta si mai solida decat ea! Ea e o finutza!
Si ce m-a mai bucurat a fost ca erau amandoua asa de lipicioase si pupacioase si se tineau de manute, dragele de ele!
Ce mai, sunt topita dupa ea, acuma c-am vazut-o live!
Cristina si D
miria_cristina spune:
Sunt poze tare frumoase, Try!
Cum e cu a doua sarcina?
Daca primul copil a fost cuminte al doilea are sanse sa fie mai zbuciumat si invers? Sau cum? Pai, a mea a fost cuminte, deci sa ma astept la ceva rau?
Cristina si D
monica-elizabet spune:
am vazut si eu pozele cu flacaiashii...care de care mai frumushel
adrian
creste si se face mai frumos pe zi ce trece
alexutul cu ochisorii si boticul lui mortale
vladutul cu clamite
numai bun de pupacit
si ochiosul paulica
pe partie cu toata familia...si nu in ultimul rand