Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 4
paxela spune:
pe unde umblati? va refaceti dupa petreceri? cum ati petrecut?
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
bits spune:
hey paxellino se pare ca s-au distrat lumile pe la subiectul nostru caci nu mai scriu
.is obosite
!
eu profit de faptul ca tati e liber zilele astea si mai huzuresc pe net putin caci altfel no chance cu fii-miu.nu ma lasa de loc sa stau si eu linistita,ba vrea la pipi ,ba vrea apa,ba vrea sa ma joc cu el.offff in curand scap de burtic si o sa-mi fie mai usor sa fac fatza cerintelor.
mey tura asta nici urma de dop gelatinos.imi tot amintesc de fulgu a noastra care se batea cu punmul in piept ca"posed dop gelatinos".stau si ma intreb ca toanta oare o sa-l scoata o data cu placenta sau ramane "sticla infundata"
?
AMR 8,KEN(1nov 2004)
try spune:
quote:
Originally posted by bits
hey paxellino se pare ca s-au distrat lumile pe la subiectul nostru caci nu mai scriu.is obosite
!
eu profit de faptul ca tati e liber zilele astea si mai huzuresc pe net putin caci altfel no chance cu fii-miu.nu ma lasa de loc sa stau si eu linistita,ba vrea la pipi ,ba vrea apa,ba vrea sa ma joc cu el.offff in curand scap de burtic si o sa-mi fie mai usor sa fac fatza cerintelor.
mey tura asta nici urma de dop gelatinos.imi tot amintesc de fulgu a noastra care se batea cu punmul in piept ca"posed dop gelatinos".stau si ma intreb ca toanta oare o sa-l scoata o data cu placenta sau ramane "sticla infundata"?
AMR 8,KEN(1nov 2004)
Mey, pai greul de-abia dupa ce scapi de burtica incepe. Ce crezi tu ca bebe 2 o sa stea cuminte-n pat si tu o sa ai timp sa te ocupi de Kenzo cum vrei?
Si lega tde dop, ala iese primul. Ca daca nu iese, bebe pe unde sa iasa? Ops, stai asa ca tu mergi la cezariana, nu? Daca da, atunci o sa iasa si dopu cand o-ncepe sangerarea, probabil .... zic si eu, ca nu stiu!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
bits-ule,
or sa te "agite" putin sa-ti sara dopul ca la sampanie
nu de alta dar trebuie sa fii pregatita pentru bb3![]()
hai ca mai e putintel si o sa-ti tii comoara in brate...da...si poate ai noroc si o sa fie cumintels a te poti ocupa de kenzolino
va pup
pe toate si pe copilashi
monica
roserb spune:
LA MULTI ANI TUTUROR, VA DORESC UN AN NOU FRUMOS SI PLIN DE BUCURII!
LA MULTI ANI , AMINA, SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
Noi am revenit azi dupa 5 zile de vacanta la casuta de la munte, unde nu a fost pic de zapada, dar am fost o trupa mare si ne-am distrat de minune. Reversul medaliei a fost ca unul dintre tatici a capatat o frumoasa viroza pe care a dat-o cu generozitate la 4 din cei 5 copii prezenti
. doar Bianca a scapat deocamdata, dar nu-mi fac iluzii ca nu o ia de la Mihnea, pe care l-a apucat azi de dimineata , e mucios, tusiotor si temperaturos. Asta e, macar ne-am distrat , iar copiii s-au jucat non stop de cadeau lati la orele de culcare.
De maine trebuie sa merg la servici si zau daca am vreun chef.
Bitsule, ce putin mai ai, abia astept sa-l vedem pe fratiorul lui Ken. Si daca cumva te gandesti ca dupa nastere va fi mai usor,...hm, dar mai bine nu mai zic nimic.
Flory, ai doi baieti minunati, i-am admirat in poze, unul mai frumos decat celalalt.
Adrian s-a facut baiat mare deja si seamana din ce in ce mai bine cu tati, raman la parerea mea!
Miria, asa e cu algocalminul, am inteles ca in unele tari ar fi fost si retras, nu sunt de meserie asa ca nu cunosc detalii de ce si cum.
Si Nurofenul e de evitat, dar stii cum e , pana a urma trebuie sa le dam ceva, nu? La mine oricum s-a consumat in ultimii 2 ani Nurofen in cantitati industriale, dar ce era sa fac? Aia nu, aia nu, antibiotic nu?!??!
Eu mereu ma chinui sa evit antibioticul ,totusi, Bianca in ultima luna si jumatate a luat de 3 ori. E drept ca inainte de asta , din primavara trecuta a fost sanatoasa tun, dar acum a tras 3 repriee una dupa alta (otita si tuse nasoala) si n-am avut scapare.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
LA MULTI ANI 2007!!!!
Sa fiti sanatoase, copilashii la fel si mancaciosi!!!
Ne-am intors si noi azi de la bunici, dupa 3 saptamani de stat acolo, mi se facuse un dor teribil de acasa, ce sentiment placut am avut cand am pasit in casuta noastra!!!! 
Paul a mancat foarte bine la bunici , s-a implinit un pic, am fosat foarte multumita de el, a fost cumintel, a dormit , trezirea tot la 6.30 de fomita. Azi cand am ajuns acasa nu a vrut sa manance deloc
...sa speram ca a fost perioada de acomodare...surpriza a fost mare insa cand a escaladat astazi la pranz pentru prima data patutul...l-am certat
dar tot degeaba, dupa fiecare iesire a mea din camera, sarea din nou. Nu stiu ce o sa ma fac, sau ce trebuie sa fac sa nu mai sara patutul....oare e timpul sa il culc in pat mare??? sa renunt la patut????? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
ionela roxana spune:
Si iaca ca sosi si anul 2007!!!
LA MULTI ANI FETELOR!!!, sa aveti parte de un an plin de realizari, iubire, puiuti mancaciosi, cuminti si cat mai multa sanatate!!!
Amina, sa fii ascultatoare si muuulta sanatate!!!
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
bits spune:
iata ca ati aparuttttt
!
mey nu ma speriati de pe acum ca-l las pe mic in maternitate
!glumesc!sper sa fie la fel de cumintel cum e si acum in burtica,oricum am sa va scriu impresii dupa ce am sa ma confrunt cu situatia.
Monel bebe 3?
sa ma vad scapata de burta asta si ma mai gandesc.doar daca imi garanteaza cineva ca e fata mai fac daca nu ma multumesc cu 2 flacai
AMR 8,KEN(1nov 2004)
bits spune:
mamicile cu 2 puiuti spune-ti repede:e adevarat ca dupa bebe 2 retragerea uterului e dureroasa?hai sa ma pregatesc sufleteste de pe acum![]()
AMR 8,KEN(1nov 2004)