Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Iata ca a trecut si 2006, ma bucur ca suntem tot impreuna si ca la subiectul nostru nu au existat certuri si disensiuni.
Pentru mine a fost un an greu, adica foarte greu primele 3 luni si putin mai greu ultimele 3 luni, deci greu pe ansamblu. Un an in care am invatat sa traiesc departe de puiul meu si de tati al lui dar in care am sperat ca pe viitor ne va fi mai bine si ca pot si eu sa sper la bb2 mai repede.
A fost un an bun pana la urma pentru noi, ca grup de mamici si pitici, plus ca ne-am inmultit si mai urmeaza, nu-i asa
? M-am bucurat tare mult ca Adrian are o mamica ca Andra care l-a salvat parctic simtind ca ceva nu-i bine si ca acum totul este bine si sper ca asa va fi si pe viitor. M-au bucurat si vestile ca Mihaita innoata si ca merge, ca sa nu mai zic ca Felis a reusit si s-au mutat la casuta noua.Si pentru Paxelina a fost un an bun, o sa vina fetita mult dorita si a gasit medicamentul minune care face pofta de mancare. Si Mamaluidavid are acum in brate pe Patricia, fetita la care visa, ca sa nu mai spun de Florypop care a avut o sarcina cu peripetii dar acum se poate lauda cu doi baietzi unul mai frumos ca celalalt. De asemenea nu voi uita niciodata poza lui Cici cand nastea si era toata un zambet, sarcina si nastere ca la carte sa nu mai zic de bebelusa Ada asa scumpica. Iar Octavia o sa aibe un baietel tot asa frumos precum Kenzo, in curand. Si nu in ultimul rand mai avem doua mamici gravidutze care isi vor cunoaste puiul anul acesta: yilimic si Gandacica careia ii ducem lipsa, nasteri usoare mamicilor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
se simte "in aer" miros de bb2 la oti
Doamne ajuta si daca e cazul facem galerie
oti
monica
miria_cristina spune:
Si din partea mea
!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
fetele merci de raspunsuri.la cat de mare e burtoiul tura asta cred ca o sa ma doara rau,da o sa treaca!
Try nu stiu cum o fi cu alaptatul dar eu de pe acum beau multa apa si am senzatia ca nu-mi trece setea de nici o culoare. bebe2 cred ca
o sa fie mai neglijat caci am de gand sa nu-l fac pe Ken sa sufere asa ca am sa-i acord mai multa atentie(asta in masura posibilitatilor).oricum tati si-a primit amenintarea de rigoare,daca e greu si simt ca nu ma descurc nu ne mai vede fetzele cateva luni bune![]()
Otilia asa cum spune Monica se simte miros de bebe2 la tine
. sper din suflet sa vina cat mai repede!
poze inca nu am vazut dar dupa ce le dau sa pape la flacaii mei promit ca ma uit si revin cu comentariile de rigoare!
AMR 7,KEN(1nov 2004)
Otiliav spune:
![]()
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Mama, Otilico, ce explicita ai fost doar prin semne!!![]()
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
cassandra spune:
La multi ani! sa aveti parte de cele mai mari bucurii, copilasii sa creasca frumosi, cuminti si sanatosi iar voi sa continuati sa fiti cele mai dragalse mamici din lume!
Am revenit si noi dupa revelionul petrecut la bunici si incercam iar sa punem pozicile pe care le-am promis. Am avut o problema cu cei de la Yahoo, dar s-a rezolvat.
http://new.photos.yahoo.com/sirghialex/album/576460762381470741
paxela spune:
mei oti, bafta in noul "proiect", si sa vedem rezultate cat mai curand
, ce frumos ai descris tu anul, ce tocmai a trecut
,
ma duc sa vad pozite de paul si dragos
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
am vazut un paulica ce mia facut poofta de zapada
, din pacate yahoo photos iar face figuri
(Uh-oh. Something bad happened...
We are really sorry, but something went wrong while handling your request.
[parseServices]
Back to Yahoo! Photos)
nu merg nici ale lui try nici ale cassandrei
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Bobita spune:
Multumim de urari.
Sa aveti un An Nou imbelsugat si copiii sanatosi.
Otilia LA MULTI ANI!
Noi am petrecut Revelionul cu febra 39, iar pe 1 in loc sa sarbatorim am ajuns la spit, cu febra, varsaturi si amigdale pline de puroi. Se pare ca ne-am molipsit de la finii nostri, caci prima a fost Maria si apoi a culminat cu Amina in noaptea dintre ani.
Acum suntem spre vindecare, deja ieri Amina nu a mai facut febra. Fara antibiotic nu am scapat.
Raluca, Ospamox e antibiotic. Eu Novocalminul il pastrez doar pt febra peste 39, in rest merg cu Nurofren si Calpol.
Bits, la mine da, asa a fost, m-a dururt uterul rau la Amina, la Maria nici nu am simtit.
Pupam mamicile si copilasii si burticile.