Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
roserb spune:
quote:
Originally posted by bits
mamicile cu 2 puiuti spune-ti repede:e adevarat ca dupa bebe 2 retragerea uterului e dureroasa?hai sa ma pregatesc sufleteste de pe acumAMR 8,KEN(1nov 2004)
Nu e adevarat!La Mihnea recuperarea a fost super usoara, dupa 2 ore zburdam.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
Aime, e un scump Vladut, mi-au placut tare mult pozele! Si ce darnic a fost Mosul!
Onita, bine v-ati intors acasa, l-am admirat si pe Paulica, e un frumos cu ochisorii lui negri!
Intre timp am capatat si eu viroza de la fi-miu, iar ca bonus m-am si intepenit, e o placere, piciorul drept il folosesc cu mari batai de cap. E tare misto si cand conduc masina
.
La noi ninge ca in povesti, sunt curioasa cum va fi circulatia dupa amiaza, in cazul in care se pune ceva zapada.
Roxana&Co
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
mamici!
Oti ce frumos ai facut bilantul lui 2006
, a fost plin de realizari, la toata lumea si sa ne bucuram de sanatate ca vom fi si mai si anul asta. Succese iti dorim si noi, sa ti se implineasca gandurile.
la Anutza.
Am vazut si noi pe Paulica cel fara frica, ce frumos o cara el pe mamaie cu sania, e nepot de nadejde de acum
...si ce pofta de zapada ne-ati facut 
Merg sa-i vad pe fratiorii Alex si Adrian, dupa ce culc cupilu' sa-i vizionez in liniste.
Multumim fetele ca ne-ati privit, am un flacaias tare cuminte sa nu-l deochi
si sa va mai spun ca am scapat de pampersul de zi mai de multisor
, mergem si pe afara fara (
lui Miha care ne-a incurajat)si noaptea se trezeste singur si zice pipi, faca si apoi la somnic
...e un scumpel, nici nu ma asteptam sa fie asa simplu. Totul a fost nefortat si nici nu ne propusesem sa scapam la somn de pampers...acum cand il pregatesc de seara si-l imbrac, imi spune "chitzeii" adica chilotzeii
si zambeste, ca adica el stie cu ce trebuie imbracat. Inca il pastram noaptea chit ca se trezeste sa faca la olita, ptr ca uneori mai face spre dimineata cred. Si noi ducem olita singuri la baie, o rasturnam, tragem apa, si totul fara sa picuram deloc...nu-mi vine sa cred ca acesta e puiul meu care a fost de 2.800 kg si care acum a invatat sa zica "Chiciun fiicit" si "An nou fiicit" si sa ne ia de gat si sa ne iubeasca
si cate si mai cate...probabil ca fiecare din voi treceti prin asa ceva, dar Oti m-a facut nostalgica si m-am trezit scriind gandurile acestea...
Va pupam
aime si
Vladimir
onitza spune:
Multumim de aprecieri! 
TRY inca ma minunez de ochii frumosi ai lui Alex, mari si cu pivirea atat de patrunzatoare!!! iar micutul Adrian e un ingeras! iti doresc sanatate sa te poti ocupa si bucura de ei!
BITS eu am facut cezariana...as vrea sa iti spun despre recuperarea la mine care a fost suportabila si dureroasa doar in primele 2 zile. E adevarat ca te tine operatia cam o saptamana si mergi mai incet ca sa nu te doara tare, dar nu ramai cu traume din cauza durerii. Eu sunt optimista in ce te priveste si din cate imi amintesc tu ai avuut mari dureri cand incercai sa nasti natural pe Kenzo...s-ar putea sa ai surprize si durerea de recuperare dupa cezariana sa nu fie atat de intensa ca cea de acum 2 ani. Doamne ajuta! 
OTILIA mi-esti datoare cu o vizita pe care mi-ai promis-o la Moreni de te-am asteptat toata ziua!
invitatia inca e valabila! dar..numai sa vii si cu Ana
ca s-o mai pupacesc si eu putin!!!
(am glumit, fireste ca vii si cu ea!) Cum ati petrecut de revelion??? ati coborat in centru??? noi am privit artificiile de la balcon care avea vedere pana in centru, foarte mishto a fost!!! 
Mey fetelor...eu pe 9 ianuarie, adica martea viitoare, dau examenul de carnet! si mai am de facut 3 sedinte cu instrucotrul care a zis ca le lasa special pentru sapt asta ca sa fie mai apropae de examen. Buuun, il sun azi si imi spune ca nu poate nici azi si nici maine nu crede, pt ca ninge, e zapada pe strada!!!!!
Pai mai nene, daca marti, cand dau examenul ninge, eu ce ii spun politistului: "Nu pot nenea politist sa ma urc la volan, aman examenul, nu vedeti ca ningeeee???!!!!!! MOaamaaaa, ce m-am enervat, maine dim il sun iar si il stresez ca sa facem maine dupa-masa o sedinta ca eu iau in serios totusi examenul!!!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
bits spune:
Onitza esti o scumpa mama dar la mine refacerea de dupa cezariana a fost superrrr in comparatie cu cu travaliul.intrebarea era pt durerea de la retragerea uterului cica doare la a doua nastere daca nu te-a durut la prima.
Aimee mi-a placut cum au dat baietii tai nuca prin masina
.cat de serios era Vladut,mutritza aia iti vine sa o mananci nu alta!felicitari pt pampers
Try ti-am vazut flacaii!Alex e mare maiii nu-i dai 2 ani iar Adrianu a crescut si e un scump,in schimb tu ce faci mai mananci sau tii cura de slabire?esti trasa prin inel dar tot frumoasa esti!
Cassandra l-am vizionat si pe Draguselul tau care era extrem de fermecat de sclipirea globuletelor.pupicei la scumpel!
mi-a ramas sa-l vizionez pe Paulica fara frica dar o fac mai tarziu ca deja mi se intareste burta si nu mai pot sta in fund.
va pup si ne mai auzim!
AMR 7,KEN(1nov 2004)
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
bits
ce-mi place AMR-ul de la semnatura ta![]()
cassandra,
dragoselul frumuhsel
roserbina
si sanatate
noi suntem bine, operatiunea pampers cam stagneaza(in sensul ca dupa amiaza nu mai colaboreaza asa de bine ca dimineatza si mai avem si accidente
si la somnicul de pranz si noaptea il puneam neaparat), cea cu suzeta o declaram deja reusita.
va pup pe toate
numai bine
monica
cassandra spune:
Bits, Monica
multumim mult pt aprecieri.Dragos intr-adevar a fost efectiv fermecat de bradut.
Bits sa ai o nastere usoara, o recuperare rapida si un bebe la fel de frumos si de cuminte ca si Kenzo!
ionela roxana spune:
aime si monicamultumesc
aime draguta mamica, in fiecare poza radiezi de fericire; asta datorita puiului mult dorit; deaceea si micul puiut-Vldut va rasplateste atat de muuult, ptr. ca voi doi l-ati dorit fff. mult, iar rasplatele de-acum incolo vor veni si mai multe; vai da` ce darnic a fost mosu` cu voi!; poza cu puiu` botic in botic, imi place taaare mult!!!
; asa face si Emily cu mine, ceea ce de Arisa n-am avut parte la varsta de 2 ani, iar acum face numa` sa nu se lase mai prejos decat Emily![]()
onitza ti-am admirat ochiosul, care seamana fff. mult cu verisoara lui; sa va fie de bine distractia de la zapada!!!, sa va umple de forte noi si cat mai muuuulta pofta de papica!!!
try scumpi feciori ai mamico, iar Andreiarata fff. bine ptr. varsta lui; ce sa mai spun de Alex, care are chiar 2 ani???; in schimb tu esti c-am palida, slabita, ai maaare grija de tine!!!
bits da, pe mine la a doua nastere, care a fost 100% naturala, retragerea uterului m-a durut ffff. rau in prima zi, de simteam ca ma urc pe pereti; normal ca am primit niste medicamente, plus perfuzia de rigoare; plus de asta sangerarea a fost si muuult mai abundenta, de se c-am speriase medicul ca nu se mai oprea, si-mi cantareau tampoanele mereu, dar am avut noroc si s-a oprit; cand am nascut in timpul contractiior, care veneau brambura, sangerari prea mari n-am avut, dar in momentul cand mata de Emily a iesit a venit si puhoiul de medicul intrase in trepidatii, si-l tot masura si se rugau sa se opreasca; la Arisa, fiind prima sarcina, cum spune si roserb dupa 3-4 ore de la nastere zburam pe coridoul spitalului(yo, care la nastere am oracait nu alta!), intre salonul meu si camera de bebei; durerile de retragere a uterului la a doua nastere sunt ceva normale, asta in cazul in care se naste si normal si nu se actioneaza altfel; dar tin mine ca, la Arisa, era o mamica care nascuse dupa mine al doilea pui, tot prin cezariana ca si primul, si in primele trei zile de la nastere a fost infernal, cel putin in prima zi a fost groaznic; asta stiu ca o si auzeam noi lehuzele de pe hol cum se vaicarea de dureri(mai avea si salonul langa camera bebeilor), si plus de asta vorbeam mereu cu maica-sa, care in primele doua zile iesea afara din camera sii plangea de mila pe hol;
na, yo, nu vreau sa te sperii, sa nu mi-o iei in nume de rau, spun ceea ce stiu; poate medicl unde am fost noi a fost putin mai sadic, sau poate(defapt sigur) tipa respectiva nu suferea durere de nici un chip(asta o stiu de la mamuca ei), adica ea s-a tot vaicarit de la internare si pana la externare, de-aia a si chinuit-o pe maica-sa prin spital dupa ea, ptr. ca a spus clar ca nu suporta de nici un fel durerea, dar de scapat n-a scapat!!!
sper din tot sufletul ca tu sa ai noroc sa nu ai deloc dureri, iar medicul respectiv sa te ajute cat mai mult!!!; mult succes!!!
oricum va fi va trece si vor ramane niste amintiri frumoase!
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
Bits sa inteleg ca mai ai doar 7 zile pana la evenimentul cel mare???
eu iti doresc sa ai parte de o nastere cat mai usoara, Amon sa fie un mancacios, somnoros si cuminte si sa nuu te streseze prea mult, ca tu sa te odihnesti cat mai mult dupa operatie!
lasa gandurile, ca ai sa vezi ca o sa fie bine!; tu esti o fire puternica si rabdatoare, si mai ales ca ai un sot care te ajuta fff. mult! asa ca cu Dumnezeu inainte!!! sa vii mai repede acasuca la Kenzo cu fratiorul sau Amon!!!
si da, chestia ca al doilea pui nu-ti da prea multe batai de cap, fata de primul(pe care l-ai cautat in coarne la fiecare minut), este perfect de adevarat; cel putin la mine pana acum este 100%, sa vedem de-acum incolo
; cu Emily legata de fusta mea as putea sa mai cresc inca 10 copii!!!, dar o Arisa la varsta de 2-3 anisori, n-as mai putea avea o experienta de o sarcina!!!
ionela-roxana
ionela roxana spune:
Bits sa inteleg ca mai ai doar 7 zile pana la evenimentul cel mare???
eu iti doresc sa ai parte de o nastere cat mai usoara, Amon sa fie un mancacios, somnoros si cuminte si sa nuu te streseze prea mult, ca tu sa te odihnesti cat mai mult dupa operatie!
lasa gandurile, ca ai sa vezi ca o sa fie bine!; tu esti o fire puternica si rabdatoare, si mai ales ca ai un sot care te ajuta fff. mult! asa ca cu Dumnezeu inainte!!! sa vii mai repede acasuca la Kenzo cu fratiorul sau Amon!!!
si da, chestia ca al doilea pui nu-ti da prea multe batai de cap, fata de primul(pe care l-ai cautat in coarne la fiecare minut), este perfect de adevarat; cel putin la mine pana acum este 100%, sa vedem de-acum incolo
; cu Emily legata de fusta mea as putea sa mai cresc inca 10 copii!!!, dar o Arisa la varsta de 2-3 anisori, n-as mai putea avea o experienta de o sarcina!!!
ionela-roxana