Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 25
aime spune:
Eveline, brava fata! pai vezi, cum stie ea sa faca pipi, o sa vezi ca spune direct poezii ![]()
Roserbitzo m-am distrat copios de piticii tai
, mey si al meu e destul de ordonat si tipicar, si nu-i fata
, isi aseaza jucariile inainte de culcare, fiecare la locul ei, le aranjeaza si le spune noapte buna si le atentioneaza
sa faca "nani", acu mai nou la fiecare somn, vrea ceva cu care sa faca nani, ori pe Mam-mam, catelul de la bunici, care oricum locuieste forever la el in pat, sau vreo masina, vreun tren si nu oricare ci acel pe care-l vrea atunci (trenurile si masinile noastrea u si nume
), si vrea sa-l invelesc ca si pe el, ba intr-o seara mi-a aratat indignat faptul ca nu-i dadusem si lui Mam-mam bub
![]()
Andrea pai Mariuca ta e mistocara rau mey
, m-as prapadi de ras s-o vad.
aaaa, si Vladutu mai are o absesie, cu spalatul mainilor cu tumtum adica sapun, pana faca spuma muuuulta, apoi dintii, la fiecare spalare de maini hop si dintii
. Aseara m-a dat pe spate copchilu' asta...Andrea si mamicile de vorbareti sa nu radeti, da noi abia acum ne laudam cu propozitii...a zis "nani, nani puiu mami" clar raspicat si apoi a ras smechereste...azi a repetat pana la epuizarea rabdarii...noastre evident
. Si ma mai exaspereaza si cu "place?" si asta tot de la noi, ptr ca il intrebam firesc mereu daca-i place mancarea sau altceva...
Monica
la Ruxi
Onitza ![]()
aime si
Vladimir
danette spune:
Cici, sunt superbe fetele, m-am uitat impreuna cu Iris la poze si a invatzat cum le cheama, asa ca stie care e Alexia si care e Ada. ![]()
Pardon, bebelusul Ada... ca asa i-a zis.
A remarcat bradul si cadourile. Mi-a zis ca fetele tale au fost cuminti daca Mosul le-a pus cadouri sub brad...
Mie m-i se pare ca seamana in continuare f. bine intre ele, si amandoua semana cu amandoi parintii... adica nu as putea spune ca seamana doar cu sotul tau. Oricum sunt niste vesele si niste zambarete...
try spune:
Sa-l auziti pe alex cum zice "taci" sau "valea". Taica-su l-a invatat, mai in gluma, mai in serios si acum cand vede ca ne suparam pe el zice "alea" sau "ooooofffff" lung si nemultumit, ca un om mare.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Pupici fetelor 

si ma bucur ca v-au placut pozitzele noastre. Absolut toti copilasii sunt niste frumosi si draguti si imi vine sa-i mananc cu mic cu mare.
Pupici si la mamarutza
care e asa de frumoasa cu parul ei blondut si carliontat...si imi place si mie poza in ce sunteti amandoua Raluca.
Dana pupici la Idi si poate ne vedem la vara cand veniti o data in Cluj. Vrem sa mergem si noi acasa la vara, nu stiu inca exact cand dar vreau sa merg la mare cu fetele.
Ce mai face Adriana cu gemenusii ei oare??/ sper ca au petrecut bine de sarbatori si ii asteptam cu vesti.
Roserb
si tortul nu e productie proprie ca nu-s eu chiar asa mestera ca tine
...nu am riscat sa nu-mi iasa tortul chiar de ziua lui fii-mea, ha ha asa ca l-am comandat frumos. Doar cel de la gradi l-am facut eu ca e fff bun si simplu de facut.
Alexia mea vorbeste cate-n luna si stele, nu e asa ordonata ca si mamarutza ca nu vrea sa ridice nimic de jos daca cade ceva sau sa faca ordine..mai avem de lucrat la capitolul asta...sta in schimb cate-o ora pe olita si nu vrea sa se ridice de-acolo nicicum...mai avem probleme cu baita ca facem numai cand are chef Maria Sa, ha ha de mancat manca tot asa cand are chef, insa laptele e sfant..o iubeste pe Ada foarte mult si tot timpul ii da suzeta chiar daca nu o vrea Ada...e cu carticelele dupa ea si ii place foarte mult sa se uite prin ele si zice ca ea citeste...acuma e in faza in care e si ea bebe...si plange ca un bebe, da din maini si face exact ca un bebe si vrea lapte de la tzitzi de la mami, ha ha daca a-ti vedea-o cum se preface a-ti rade o saptamana...mai avem cate-o criza de plans cand nu e asa cum vrem noi, dar pe ansamblu suntem fetite cuminti si mami ne iubeste fff mult.
Pupici si sanatate multa.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Sper sa va destinde-ti putin cu bancurile care urmeaza:
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra
de
> conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si
ii
> spune cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
"Sub
> aceasta pietrisoara Doarme-a noastra Marioara. S-a nascut fecioara, A
> trait fecioara, Si-a murit fecioara." Dupa cateva luni, moare Maria.
> Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam
tinea
> minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce: "E Maria dedesubt;
Nu
> are sigiliul rupt."
Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala
> pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineatasi il ia de mana sa
il
> duca la gradinita.La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii
> este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand
ies
> de la a patra gradinita copilul ii spune: - Taticule, inca o
gradinita,
> si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
Umor negru la magazinul de mobila:
> - Aveti paturi mici cu picioare inalte?
> - Da, dar la ce va trebuie ?
> - Sa auzim cand cade copilul ..
>
>
>
>
>
> In tramvai:
> - E cineva acolo fara bilet, in fund??
> - Eu, da-l bag imediat!
>
Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin
> alimentar. Una dintre ele o
> intreaba pe cealalta:
> - Ce-ai zice de niste bere?
> - N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva.
> - Nici o problema, rezolv eu.
> Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa. Casierul
se
> uita foarte mirat
> si calugarita zice:
> - Asta-i ca sa ne spalam parul.
> Caiserul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune
> o punga de covrigei
> linga bere:
> - Sa nu va uitati bigudiurile.
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii,
> invaluit intr-un nor
> de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta
> asteptandu-te cu un
> maturoi in mana, si sa-i spui: "Nu te enerva, tu
> urmezi."
>
>
>
> Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecinul lui,
> Marin, care isi
> batea temeinic nevasta.
> - Marine, ce faci, ma?
> - Iote, imi repar masina de spalat!
Ioane, zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde...
> Ion:
> - Marie, sa te arda focul!
>
>
>
> Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
> - Trimite-mi un fratior.
> Mos Craciun raspunde:
> - Trimite-mi-o pe maica-ta!
>
Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului:
> -Arme? Bani? Droguri?
> -Nu, multumesc. O cafea, va rog...
>
>
>
> Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si
> contrazica barbatul
> inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de
vorba.
> Pilotul spune:
> "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca
am
> ajuns. Asa e cel
> mai bine!"
> Marinarul la fel:
> "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, asa e cel mai
> bine!"
> Badea Gheorghe tacea si zambea superior. Amandoi au
> sarit pe el cu
> intrebarile, la care el zice:
> "Apoi, eu sun la usa. Si-apoi ma duc la geam! N-a
scapat
> nici unul pana
> acum!"
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
try spune:
cici, exact asa face si alex, si el da in plans prefacut de bbe mic cateodata, ii pandeste suzetele lui adrian pe unde-apuca, noroc aca el nu "poarta" suzeta deca tafara dim casa, vrea si el acum la biberon, e mandru nevoie mare ca ia si el pastilute (antibioticul sirop) ca adrian (ca ma vede zilnic ca-i dau vitaminele si fierul si mereu im icere sa-i dau si lui). La tzitzi a vrut de cand ma vedea ca ma mulg acasa. L-am tot lasat sa puna gura pana a invatat sa traga din nou si odata m-a muscat de-am plans de durere. De-atunci nu mai are voie, ce sa-i fac.
Dar il apuca gelozia cand ma vede ca trebuie sa ma duc sa-l iau peadiran in brate, mai ales daca inbainte de asta el statea in bratele meu. Atunci se gaseste si el sa ceara in bratele mele, sa se puna cu capul in poala mea.
Dar si cand il apuca dragostea fata de el si vrea el sa-l ia in brate, il mangaie, ii face el cu jucariile, se duce si-i da drumul la muzicuta de la leagan cand incepe sa planga, ma atentioneaza ca plange cand se aude in monitor etc. Iar adrian e numai cu ochii dupa el.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
Intru repede ca ma cheama datoria.
Am gasit un baietel mic de care sa aibe mama grija cateva ore pe saptamana, cam doua ore pe zi cat sa nu se salbaticeasca Ana. Ce credeti ca face azi a doua zi de cand vine baietelul. Ia telefonul de jucarie si ma suna "alo mami, bunica nu iubeste Ana, bunica iubeste bebe". Este tare geloasa ca mama sta cu cel mic in brate, are 1 anisor si inca nu s-a obisnuit cu Ana care ar vrea sa-l stranga in brate sa-l sufoce. Dar eu sunt tare incantata ca are companie.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
sunt sigura ca o sa ajunga sa-l iubeasca ca pe fratiorul ei pe acest baietel, la cat de dragutza este anutza
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Otilia e super ca i-ai gasit o companie potrivita Anei!
Bravo!
Lasa ca se obisnuieste fata, ca e prietenoasa!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
'Neata! Ce fac fetele?? 
OTILIA bravo! ce bine ca are cu cine se juca Ana! o sa prinda foarte mare drag de baietel dupa ceva timp si o sa ti-l ceara si in Romania!
ce te faci atunci?
TRY ma bucur ca te ajuta Alex cum poate si el, iar crizutele de gelozie sunt normale la varsta lui, zic eu! oricum mi se pare cumintel foc! Am si eu o intrebare: mie nu mi s-a terminat laptele
si m-am tot muls, este de culoare alba, un alb curat si curge picatura dupa picatura....ii pot da in suc sau mancare? sau nu o fi bun???
intreb si eu...ma gandesc ca poate i-ar mai da organismului un 0.000001% imunitate!
te intreb pentru ca vad ca si tu incerci sa ii mai dai lui Alex, dar laptele tau chiar este curat, ca papa Adrian...nu stiu ce sa fac.

ADRIANNA sper ca sunteti bine!!!!! ne e dor de Bianca si Tudor!!!
CICI, m-am amuzat de bancurile postate de tine! 
Paul nu a mai sarit patutul, nu l-am mai lasat singurel in camera pana nu a adormit!
a inceput sa tuseasca un pic din a treia zi de cresa...
...ii tot scot mucisorii, e pe rybomunil, sirop de tuse din muguri de brad, si vad ca azi, a 5-a zi de cresa, a mai tusit decat un pic dimineata, dar nu mai curg mucii....sper sa ne punem foarte bine pe picioare in wee, ca sapt viitoare sa mearga dinnou la cresa ca mami are treaba multa cu serviciul.
Am vorbit cu FELIS la telefon aseara si va dau o veste foarte buna: MIHAITA A FACUT 7 PASI SINGUREL , LA KINETO!!!!! bravo MIhai!!! la mai multi!!!!

Ieri m-am intlanit cu mami PAXELA! nu va spun ce radiaza, ce frumoasa e!!! eu oricum sunt topita dupa culoarea parului ei, dar cand am vazut-o si ce modern si frumos era imbracataaaa!!!!!
mi-a dat curaj sa fac si eu un bebe, dar mai incolo!!!
Silviu cand m-a vazut, mi-a tras un zambet de la departare si a asteptat cumintel sa isi ia portia de pupaceala de la mine!!!
ANDREAP m-ai terminat cu Maria!!! i-am citit si lui MIhai ce fraze spunea afara si in tramvai, daca n-am raaas!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006