Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 24
eveline spune:
In sfarsit am si eu un motiv de bucurie....stiti ca Bia mea facea la olita de cate ori o puneam dar nu se cerea. Aseara, in sfarsit a luat olita, mi-a adus-o, am pus-o pe ea si a facut. Apoi, peste vreo juma de ora s-a chinuit sa-si dea pantalonasii jos, a reusit doar de pe o buca...restul am dat eu...si iar a facut...de pisu e vorba.
Mai inainte m-a sunat tata sa-mi spuna ca si lui i-a adus olita, a pus-o pe ea si a facut....kk..
Uraaa
Macar atat, daca cu vorba nu-si da drumul....saracuta daca nu stie sa vorbeasca macar i-a dat prin cap cum sa comunice altfel...
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Avem poze noi.
POZELE MAMARUTZEI
POZE NOI
mamica de Mamaruta
E superba...exact ca o imagine din reclame: dulce, dulce, carlionti si ochi albastri....iti vine sa o papi! Sa-ti traiasca!
Ana si Bianca-iubita
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by andreap
Roserb,imi imaginez ce va fi in casa la Mihnea si Mariuca...dezastru total....Si 'du-te.." al lui se impaca perfect cu "taci din gula aia,ulato" al Mariucai...ca sa nu mai vb de alte 'perle'.ieri seara incepuse pe strada sa spuna"melgem acasa,poate a venit tati,tati bulangiul,tata e un bulangiu".Radea lumea
de noi!Ca sa nu mai spun de "tati ale vin,betivii beau vin,tata e betiv"
,apoi"tati ale bani,mami e gacita;nebuno,asa zice tati"spus in tramvai de ramasese lumea
.Asta e de la tac-su,cam liber la gura in preajma ei.Bine macar ca am scapt de injuraturi
Rectific: ce AR fi, nu ce VA fi, ca ma vede Miche cu ochiul ei de soacra...
monica-elizabet spune:
buna fetelor, va
pe toate si pe copilashii "vorbitori" am ras si m-am distrat tare, tare de perlutzele lor...ruxi inca nu scoate perle, abia se straduieste sa se faca inteleasa![]()
cretulinei frumoase cu ochisori albastri
noi suntem mai bine, dar inca nu papam fiindca o dor "dintii", sper sa-si revina mai repede ca altfel lesina de foame la cat de activa este![]()
numai bine tuturor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
buna fetelor, vape toate si pe copilashii "vorbitori" am ras si m-am distrat tare, tare de perlutzele lor...ruxi inca nu scoate perle, abia se straduieste sa se faca inteleasa
cretulinei frumoase cu ochisori albastri
noi suntem mai bine, dar inca nu papam fiindca o dor "dintii", sper sa-si revina mai repede ca altfel lesina de foame la cat de activa este
numai bine tuturor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Bravo RUXI!!! ce ma bucur ca e mai bine!!! mi-e tare mila de ea ca o dor dintisorii asa tare, eventual sa incerci sa ii mai dai cu niste calgel la gingiute! pupici
AIME , in poza cu macaroane, nu i-am pus mult in farfurie ca el se sperie cand vede mult
, crede ca e musai sa manance tot,.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)Sarbatori de iarna 2006
danette spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Cred ca Mihnea stie "du-te dracu" de unde stie Maria "taci odata!!"
PS: nu, nu se uita decat la desene animate marca Walt Disney...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
.. si de unde stie si Iris: "Lasa-ma-n pace!"
andreap spune:
Raluca,pupam ingerasul blond,cretulin si cu ochisorii superbi!
Eveline,felicitari ptr.'operatiunea' olitza!
Fetelor,la noi e mai simplu de unde stie:de la noi
!ca suntem mai
de felul nostru si copilu' saracu' de el copiaza la greu expresii.Nu ma
!
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Roxana, Andreea, intr-adevar sora-mea a ajuns la Z marti seara si asa cum zice Andreea probabil ca mag. din Plazza e cel mai aglomerat. Dar sora-mea acolo sta, langa Plazza.
Imi amintesc ca in toamna vazusem in Cluj la Z hainutze tare dragutze... dar cum erau f. piparate la pret... nu m-am aventurat la mai mult de 2 bluzite. Oricum stiu ca vazusem jerseuri si camasutze tare faine pe nuante de roz si aubergine, pe verde,...
Raluca, e mortala Mamarutza. Foarte faine pozele. Poza in care e cu tine imi place mult.
Ai tuns-o pana acum vreodata?
Buclele ii stau minunat...
Pe Iris am tuns-o putin cand avea 7 luni, dar de atunci forfeca nu a mai ajuns in parul ei. Nu ma indur. Desi nu-i tare usor cu pleata aia... mai ales ca daca nu o piaptan des si nu folosesc shampon cu balsam nu e prea bine, face noduri in par tare repede..
Acum o spal cu shampon pentru "curly hair" de la Chicco si e ok.
M-am distrat grozav de maniile Mamarutzei...
... mi-o si imaginez cum strange masa in graba...
Onitza, intr-adevar cand o vad din poze si eu ma minun ce cuminte e fata mea...
Adevarul e ca nu-i chiar rea, doar ca e in miscare continua si extrem de curioasa de tot ce sa poate intampla daca face aia, sau aialalta... sau in special ce e interzis.
Dar in general asa-s copii, nu?
danette spune:
Da Andreea, cred ca in general pe noi ne imita copii, pe cine? ca inca nu merg al gradi... Ma rog, Iris mai aude si al TV diverse chestii...
Acum cateva seri s-a urcat sfatoasa pe scaunul de la bucatarie (eu si Mircea mancam)... si extrem de serioasa a zis: "Doamnelor si domnilor!"... dupa care n/a mai zis nimic fiindca era contrariata de icnetele noastre de ras...
Cred ca a auzit ea ceva conferitza de presa la Realitatea TV...![]()
Hai ca-i mortala Mariuca... m-am 'spart' cu comentariile ei din tramvai...

.Asta e de la tac-su,cam liber la gura in preajma ei.Bine macar ca am scapt de injuraturi