Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna,

Mai fetelor, eu dupa lupte seculare cu kk (Try, Alex nu e singurul) se pare ca sunt pe calea cea buna cu ajutorul unei carti in care un soricel Ruby face la olita.
Noi avem 3,9 ani si face pipi la olita cat e ziua de lunga de cel putin 1 an, dar pt kk astepta pampersul de noapte. Am incercat in fel si chip, i-am zis ca nu e frumos, nu am zis nimic, de nu mai stiam ce sa fac. Si e drept ca de bine ce il bateam la cap si el se tinea, il vedeam cum se face pielea de gaina pe el ca avea nevoie si tot nu mergea. Si nu facea si cate 2-3 zile. Ca sa nu se constipe l-am mai lasat in pace, pana cand a venit la noi fetita prietenilor cu o luna mai mica decat el, si a vazut-o cum merge singura sa faca la baie. A fost f. mirat si de atunci se straduie. Plus ajutorul lui “Rubia”:)
Avem deja 1 saptamana cu un singur mic accident. Nu zic de cate ori face numai ca sa primeasca laudele ca el e "male".
Asa ca eu va sfatuiesc sa nu ii fortati si incercati si cu carticele. Cat despre vorbit, vorba lui Try, nu imi bat capul desi inca la varsta asta inca nu vorbeste f. mult sau bine. Dar profit de putina liniste:))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by diana2004
cind vrea el vorbeste si leaga cite 2 cuvinte ,dar daca vreau sa-l invat ceva ma ignora .

Primele doua cuvinte legate ale lui Robert au fost: "doua tzitzi". Urmatoarele? NU nani,NU papi...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Na, uite ce inseamna sa spuna copilu' mai multe cuvinte! Eu zic sa va opriti aici cu doritul

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Apropos de discutia cu magazinele "Z"... a fost si sora-mea la cel din Plaza si a fost tare deceptionata de ce marfa era la reduceri.. de-abia i-a gasit Irisinei niste pantaloni de trening. Si eu care ma gandeam ca o sa-i ia ceva fustitze, sarafane...

Eu chiar nu am obsesii cu curatenia...adica nu-s genul care sa "ling" intr-una pe jos sau sa sterg praful in fiecare zi... insa fiica-mea este atenta la orice detaliu... adica imi atrage atentia cum vede o scama, o firmitura, o pata pe bluzita... este fantastica!
Ma si enerveaza uneori cu detaliile ei. Habar nu am de unde si-a insusit asta???

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Pai nu mai era nimic la Z ca trecusera pe acolo Roserb si Andreap

Si cum de unde si-a insusit asta?? De la Maria mea! I-am si spus zilele trecute lui Florin ca e usor obsesiv-compulsiva.
In afara de obsesia cu curatenia, nu se culca pana nu-si aseaza ea perna si patura si cearceaful, in asa fel incat sa nu aiba vreo cuta . E foarte tacticoasa, abia se misca si zice continuu: "asaaaaaa, asaaaaaa" iar eu chelesc langa ea cu ochii pe ceasul care IAR trece de ora 22 ...
Si mai avem obsesii:
- TOATE recipientele din casa trebuie sa aiba capac
- cand iesim din cada, stam pana se scurge apa, punem dopul la loc si asezam covorasul cu ratza pe faianta, NUMAI intr-o anumita pozitie. Apoi spunem "pa" la covoras, dus si sampon
- pampersii trebuie sa stea grupati pe categorii, in functie de animalul desenat pe ei (misto e cand sta cu ciorapii in vine si cu si cauta pampersul cu cal ...)
- daca bluza are o pata pe ea, trebuie de urgenta schimbata si pusa exact in cosul de rufe .
- daca pui masa in sufragerie si te duci in bucatarie dupa mancare, pana te intorci Maria a strans tot de pe masa, pentru ca a facut "tutat" (curat) . Gasesti totul aruncat cu bolta in chiuveta: fata de masa, servetele, tacamuri, solnita . Farfuriile inca sunt crutzate ...
- de spalat pe jos trebuie sa speli pe ascuns, pentru ca "soacra" pandeste mopul si cand e liber, mai spala ea o data pe unde tu n-ai curatat bine gresia ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by danette

Apropos de discutia cu magazinele "Z"... a fost si sora-mea la cel din Plaza si a fost tare deceptionata de ce marfa era la reduceri.. de-abia i-a gasit Irisinei niste pantaloni de trening. Si eu care ma gandeam ca o sa-i ia ceva fustitze, sarafane...

Probabil a nimerit cand deja nu mai era mare lucru, luni cand am fost eu erau o gramada de chestii misto pentru fetite.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cici ,ce fete frumoase ai.Iar Ada e grasunica de-ti vine sa langa pulpitele ei!
Miria,la cap.olitza stam si noi la fel de rau.Face uneori daca o asez,dar trebuie "prins" momentul,si asta numai ptr.pipi;altfel nu spune nici macar daca face Kk,dupa ce a facut,sa o schimb.Asa ca..asteptam minuni!
Diana,concediu placut!
Raluca,m-ai facut sa rad!E o dulce Mamarutza ta.Auzi la ea,pune in ordine pampersii,aseaza covorasul.....Pai la noi e invers:Mariuca daca le vede asezate,face ea ce stie si-n 2 minute sunt toate cu fundu'n sus!
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Danette,depinde de magazin,depinde de ora si ziua in care mergi.Eu am fost chiar in prima zi de reduceri si aveau destule.Acum cred ca magazinul din Plazza a fost si super aglomerat,am trecut pe langa cel din Victoriei si era cam gol...

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Cici, ai doua fete superbe, iar tortul e de nota 10 (productie proprie?).
Pentru tuse iti poate aduce Paxeladine, Robitussin -pt tuse uscata
si Humex, Mucosolva- pt tuse productiva.

Monica, imi pare rau ca biata Ruxi se chinuie asa, sper sa scapati curand de belele.

Try, multa sanatate si voua, adevarul e ca e extrem de neplacut cand amandoi copiii sunt bolnaviori sau cu febra, nu stii cum sa te mai imparti.

Raluca, e haioasa foc Maria,mi-o si imaginez, imi aminteste de obsesiile Biancai cand era de varsta lor, si de multe altele pe care le are si acum. La 1,5-2 ani nu dormea decat impreuna cu o gasca de ciorapei pe care ii frichinea pana adormea. Daca lipsea vreunul, era nenorocire, ii stia si pe pipaite si incepea sa tipe "unde-i ciorapelul roz cu patratele?". In aceeasi idee, acum doarme in pat cu 5 pernite, asezate intr-un anumit fel, la fel, pana nu le pune cum trebuie nu se culca.
Partea buna e ca a ramas si acum la fel de ordonata, pana nu strange si nu pune toate cele le locul lor, nu se lasa, ceea ce mie imi convine. E un motiv de cearta des intre ea si Mihnea care e dezordonat si ii ravaseste lucrurile fara sa le mai puna la loc, of course.La care ea: "Bine, bine, strang eu si de data asta ca tu nu esti in stare".
Alaltaieri m-a facut fi-miu de ras in parc, s-a dus cica glont la doi amorezi care stateau pe o banca si , uitandu-se la tip, i-a trantit un "Du-te dracu'" clar si raspicat, la care omul a ramas interzis, ca si bona de altfel, care s-a facut instant verde-albastru-rosu la fatza si nu mai stia cum sa-si ceara scuze. Ei, acum va intreb eu de unde palaria mea a auzit si invatat asta, ca noi nu folosim - mai scap eu cate o injuratura la volan, dar de alt genProbabil tot de prin parc , sau de la Bianca, of, of, mai, mai.Ca sa nu mai vorbesc ca inca nu am scapat de "dezgustator" din vocabular, intre timp a facut Bianca exercitii de dictie cu el si rosteste perfect, alte cuvinte n-ar invata asa usor.Tot ce nu ne place este , ati ghicit "Dez-gus-ta-tor". Dar, pentru ca la vremea respectiva am trecut prin perioade din astea cu Bianca, stau si astept sa treaca de la sine, intre timp incerc sa ignor si uneori ma si distrez pe sub mustati, ca o mama denaturata ce sunt.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Cred ca Mihnea stie "du-te dracu" de unde stie Maria "taci odata!!"

PS: nu, nu se uita decat la desene animate marca Walt Disney...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Monica,pupam Ruxi bolnavioara..una calda,una rece..ati scapat de febra,ati dat de altele.
Roserb,imi imaginez ce va fi in casa la Mihnea si Mariuca...dezastru total....Si 'du-te.." al lui se impaca perfect cu "taci din gula aia,ulato" al Mariucai...ca sa nu mai vb de alte 'perle'.ieri seara incepuse pe strada sa spuna"melgem acasa,poate a venit tati,tati bulangiul,tata e un bulangiu".Radea lumea de noi!Ca sa nu mai spun de "tati ale vin,betivii beau vin,tata e betiv",apoi"tati ale bani,mami e gacita;nebuno,asa zice tati"spus in tramvai de ramasese lumea.Asta e de la tac-su,cam liber la gura in preajma ei.Bine macar ca am scapt de injuraturi

Poze noi,noute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Roserb,imi imaginez ce va fi in casa la Mihnea si Mariuca...dezastru total....Si 'du-te.." al lui se impaca perfect cu "taci din gula aia,ulato" al Mariucai...ca sa nu mai vb de alte 'perle'.ieri seara incepuse pe strada sa spuna"melgem acasa,poate a venit tati,tati bulangiul,tata e un bulangiu".Radea lumea de noi!Ca sa nu mai spun de "tati ale vin,betivii beau vin,tata e betiv",apoi"tati ale bani,mami e gacita;nebuno,asa zice tati"spus in tramvai de ramasese lumea.Asta e de la tac-su,cam liber la gura in preajma ei.Bine macar ca am scapt de injuraturi

AOLEEEUUUU

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput