Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onita, nu stiu ce oi fi vazut asa spectaculos la mine caci eu ma simt ca balaurul asta mare, deja devine complicat, obosesc repede, si nu prea mai pot face nimic, dar am inteles ca e normal data fiind anemia mea, in rest cred ca imi prieste

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXA, hai sa iti povestesc ceva: cand eram insarcinata, prin luna a 8-a, urmam un curs de ghizi si imi psune intr-o zi un coleg, de vreo 40 de ani ca atunci cand intru in sala de curs, se lumineaza toata si parca radiez de fericire, ca am o anumita sclipire in ochi si ca e din cauza starii mele (insarcinata). NU am inteles exact ce vrea sa spuna atunci, dar am vazut cu ochii mei acum, prin tine, ce vrea sa spuna!!! asta pe langa faptul ca mi s=a parut ca arati super imbracata in raiatii maro trei-sferturi si cizmele asortate la tinuta!
Incearca sa te menajezi cat poti , acum a inceput perioada cand intr-adevar te mishti mai greu, burtica o sa mai creasca putin, ai nevoie si de odihna, dar si sa mananci!!!!!! ...aporpo, nu mi se pare ca te-ai ingrasat cine stie ce!!! ...dar tot trebuie sa mananci!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eu sunt acasaica cu baiatul meu, care ieri nu avea nimic si dimineata la 4 la apucat, tuse, febra, drept urmare nu am riscat inca o zi de cresa , avand in vedre ca e vineri, am zis ca mai bine il tin acasa 3 zile decat sa il duc azi si sa il iau mai rau

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

eu sunt acasaica cu baiatul meu, care ieri nu avea nimic si dimineata la 4 la apucat, tuse, febra, drept urmare nu am riscat inca o zi de cresa , avand in vedre ca e vineri, am zis ca mai bine il tin acasa 3 zile decat sa il duc azi si sa il iau mai rau

SUnt convinsa ca ii e tare bine cu mami acasa, care il ingrijeste!!! uram insanatosire grabnica!!!!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Mai,cum vine we-ul,cum se face vremea urata..sa stam in casa
paxela,sanatate multa la puiut si tie si BBlusei scumpici!
Cici,super bancuri!
Cici,Try,si eu ma gandesc uneori cum va fi cu inca un BB...Maria e destul de posesiva,de unde pana acum spunea ca vrea un BB mic,acum daca o intreb imi spune un 'nu' hotarat.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ca tot veni vorba de bb2 si posesivitatea micilor nostri scorpioni...Inainte de Craciun am gasit prin niste cutii o papusa de-a mea,de cand eram si eu de-o schioapa. Cand i-am aratat-o lui Robert si l-am intrebat daca-i place...NUUUUUUU....Nu va spun cate capuri de pereti a luat saraca papusa. Sa nu mai spun ca intr-o zi si-a scos toate masinile din dotare si a batut papusa cu capul de ele. Apoi a pupat masinile ca au facut buba!
Sa ma mai incumet macar sa ma gandesc la bebe2?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bune fetelor,
noi suntem mai bine, am inceput deja sa mai papam unele chestii asa ca sa speram ca ne trece definitiv inc ateva zile.
ref bb2 eu cred ca trebuie pregatit fratiorul mai mare, povestit ce frumos o sa fie cand o sa aibe un fratior/surioara, ca nu o sa mai fie singurel, ca o sa aibe companie si la somnic si la masa...peste tot...alex o astepta pe ruxita inca din burtica, ii spunea poezioare, ii canta, o mangaia si abia astepta sa o scoata nenea dr-ul din burtica sa o vada mai bine ca la eco nu "vad bineeee!!!!" asa zicea
cand a vazut-o prima data nu va pot povesti emotia din ochisorii lui, erau umezi avea lacrimi de fericire in ochi, a luat-o de manuta si i-a zis bebelina mea bine ai venit pe lumea asta(eu care atunci oricum plangeam din oricem-am emotionat asa de tare...)
cand am ajuns acasa de la spital gata deja vroia sa doarma cu ea, sa-i dea el sa pape din biberon, sa o tina in brate, sa ma ajute cu pampersul, cu suzeta...cu tot...deci a iubit-o din prima clipa.
cand mergeam la mc nu-si mai lua pentru el masinute sau robotei ci papusele ca sa aibe ruxi cu ce sa se joace
si acum o iubeste tare mult, se mai ciondanesc ei atunci cand ruxi ii strica ce construieste el sau scrie pe desenele luidar apoi se calmeaza si zice...ce stie ea? ia uite ce mica eface kk pe ea normal ca daca nu stie nici macar asta cum sa stie sa nu scrie pe desenele mele
e adevarat alex era putin mai marisor cand s-a nascut ruxi avea 3 ani si jumatate...v-am povestit toate astea ca sa va dau incredere si sa va spun ca totul o sa fie ok cu bb 2.
numai bine

ps felicitari pentru progrese mihaitza
sanatate multa lui silviu

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Vaaaaaaaai MONICA ce frumos ai povestit despre reactia lui Alex cand a vazut- o pe Ruxi pentru prima data!!! mai mare dragul sa ii vezi impreuna, nu? in 2 ani cred ca ma mai bag si eu la un bebe, dar nu inainte de a -si da Paul acceptul! cand o vrea el atunci facem surioara!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

MIHA sunt convinsa ca si-ar iubi fratiorul/surioara daca ar fi sa mai faci un bebe! el ar distinge ca nu e jucarie si nu ar da-o cu capul de pereti ca ar iubi-o prea mult...pe surioara! vad ca tot am tendinta sa spun ca ar fi fetita!!!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eeehh, si-uie-asa am ajuns cu alex la urgente azi noapte. Dupa ce l-am pus la culcare s-a trezit urland (nimic deosebit fata de alte nopti din sapt. asta), dar ii curgea sang din gura. Am banuit ca era de la o bubita din coltul gurii care parea ca se sparsese, dar era greu sa vezi sursa cand avea sange in toata gura si urla si se zbatea ca un leu. Si cand am vazut ca gingia ii acopera si mai tare dintii (abia dca i se mai vedeau incisivii laterali, iar ultimele masele erau aproape complet acoperite de gingie).
La urgente nimic deosebit, mi-au zis sa continui cu antibioticul si sa ma duc azi la clinica de pediatrie sa-l vada un medic acolo. Mi-a mai zis ca de regula astfel de infectii i ngura sunt mai degraba infectii virale, nu microbiene...Asa ca e posibil sa fie cum spuneati voi, desi eu am in continuare senzatia ca nu e o chestie virala. In conditiile astea trebuie sa-l feresc si pe adrian cat pot, desi pana acu mau avut contact full.

Referitor la bebe doi, nu uitati ca ei hanar n-au ce insemana sa aiba un fratior/surioara la varsta asta. E ispun da sau nu in functie de niste sentimente de impuls. Si nu cred ca exista "sunt pregatiti" sau nu. In sensul ca ei in orice moment vor avea un frate/sora vor invata sa ia totul ca atare. Gelozia e reactie fireasca pt. copiii pana in 5 ani, iar dupa 5 ani apare "copierea mamei" asa cum s-a intampalt cu Alex al Monicai (mi-au dat lacrimile cand povesteai, Monica). De-abia cand vor fi adulti vor putea sa va multumeasca pt. ca le-a fost oferit un frate/sora.
Asa ca andrea, nu te lua dupa posesivitatea Mariucai daca planuiti un bebe 2. Din contra, va invata mai de mic ce inseamna sa imparta si nu are timp sa se cimenteze latura asta a posesivitatii si a egoismului pe care orice copil are tendinta de a o dezvolta.

Felis, felicitari pt. mihaita cel plimbaret. Sa vezi in curand ce-o sa mai alerge de-o sa vrei sa mai stea locului o clipa. Oricum la cum il vad eu de vesel si jucaus dupa ce-o invata ca lumea sa mearga nu or sa-i mai stea piciorusele.

Cici, m-ai binedispus cu bancurile tale.

Miha, fi-tu e mortal cum a tratat el notiunea de surioara, am ras cu pofta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput