Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Monica, Try bine a-ti explicat voi fetelor referitor la bebe2 si reactia fratiorului, numai ca eu, asa ca si Try sustin ca nu trebuie sa va luati dupa ce zic puiutii vostri,adica azi vor un fratior sau o surioara si maine nu...habar n-au ei la varsta asta ce vor si ce nu si daca planuiti ceva atunci dati-i bataie si nu va luati dupa parerea lor. Abia dupa ce e bebe2 in burtica puteti sa incepeti sa le povestiti cum o sa fie cand vine bebe2....de ex la noi au fost toate bune si frumoase pana am avut burtica, n-am avut probleme cu Alexia....acum e in faza in care zice ca si ea e bebe, sa vedeti cum se preface si da din picioare si maini ca si Ada,se face ca isi scapa jucaria si eu trebuie sa i-o dau si multe altele...ea nu e inca la stadiul acela de a ma ajuta cu Aduta pt ca inca e prea mica....
Oricum, asa cum zicea sotul meu, Alexia de ex nu o sa stie cum e sa fi singura la parinti pentru ca ea a fost prea putin singura si a fost mititica ca sa-si aminteasca ceva si asta ma bucura fff mult pt ca stiu din povestile altora ca nu e bine si placut pt copii sa fie singuri la parinti.
Uite spre ex si nepotelul meu care are acum 5 ani isi doreste nespus un fratior sau o surioara dar nu cred ca o sa i se indeplineasca dorinta...dar daca il intrebai cand avea 2-3 ani nu vroia nici in ruptul capului, asa ca nu ne putem lua dupa ei si astepta pana ne vor da ei acordul.

Paxela, imi spui si mie te rog cum se numeste medicamentul ala pentru pofta de mancare????? are ceva efect asupra lui Silviu???? mananca mai bine si e ok? mersi mult si sanatate la Silviu si tie sarcina usoara in continuare.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

azi am fost la dr asa ca vin cu vesti
in mare parte bune, bebita e bine, a ramas fetita, are cam 1500, dr zice ca e ok, mi-a facut morfologica din nou, toate sunt bune
mai putin, ( ca na doar nu trebuia sa fie totul perfect)anemia mea, care se pare ca se agraveza de la o luna la alta, desi iau o vitamina si 2 pastile de Fe pe zi , asa ca daca pana la controlul de pe 2-6 febr nu stagneaza sa se imbunatateste starea cat de cat( deja de azi incep 3 pastile de fier pe zi), voi trece pe Fe perfuzabil, dar asta e pt bebita mea fac orice
se pare ca ea nu va ajunge la 3500, ca fratisu, dr a zic ca o sa aiba cam in jur de 3, 3 si un pic, data fiind si anemia asta
noi sunem mai lenese dpn-ul echografic acum e 26 fata de 22 martie ( o berbecuta se pare) si dr a zis sa facem tot ce se poate sa stea pana la termen ca sa nu fie prea micuta

cecilia la medicament ii zice Viusid
try, multa sanatate puiutului, speram sa nu o dea si la bb mic
silviu e binisor, vad ca febra a disparut, in schimb il chinuie tusea

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vad ca vorbiti de bb2, eu se pare ca iar stau vreo 3 luni pe tusa pana ma intalnesc iar cu sotul . Din pacate nu pot prelua stafeta de la Bits care vad ca ne tine pe jar, dar poate o preiau de la Paxela si fac iar un pui de sagetator.
Paxelina, pai vestea ca bebe va avea in jur de 3,3 kg este chiar buna mie mi se pare o greutate buna si pentru bb dar buna si pentru mama (chiar si pentru tati este bine asa ). Iar eu cred ca faci o pestoaica, vezi tu.
Onitza, ce-mi place de tine, la capitolul trecut ziceai ca mai astepti vreo 3 ani, acum vad ca ai scazut la 2 . Daca tot despre asta vom vorbi cred ca te apuci si tu anul asta.
Monica, tare emotionant momentul, cred ca ai fost tare mandra de asa copilas.
Try, cata dreptate ai tu, si mie mi se pare cam aiurea sa intrebi un copilas daca vrea sau nu fratior, ca sa nu mai spun ca ei azi vor frate maine sora. Asa ca in concluzie eu fac bb2 pentru mine ca asa imi doresc eu.
Felicitari Mihaitza, si de la noi.
Roxana, ti-am admirat mai demult cele doua minuni, mi-a placut poza cu Bianca in cada cu spuma . Vad ca voi calatoriti destul de mult, este greu cu ei doi?

Fetele cu baietelul nu este nimic sigur, vad ca azi nu a venit, dar eu am apucat pe drumul asta de a-i gasi companie (ca eu nu am fost in stare sa-i fac ) si nu ma las usor. Mi-ar place tare mult sa invete cum sa se poarte cu un copilas mai mic decat ea. Si mi se pare solutia ideala ca asa si socializeaza si invata sa imparta ceva dar nici nu este expusa virozelor ca la gradinita. Iar gelozia este o reactie normala, stiu ca parca Dolto scria ca este anormal ca un copil de varsta loc sa nu fie deloc gelos, este ca si cum nu se pretuieste singur.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ralucutzo, daca fii-ta se hotareste in final pentru concubin , adeca Alexander si nu pentru sot- Darius, va avea mult de lucru....pai pentru baiatul meu cea mai mare distractie este sa faca deranj.La jucarii, in sertare, in patul lui..peste tot.Si absolut niciodata ! nici macar sub amenintarile cele mai dureroase pentru el-bobo, parc, jucarii...nu reusesc sa-l fac sa stranga jucariile seara.

Cat despre expresii...mie de unde imi zice ''tanti miki''? ca nimeni nu-mi zice tanti.Stie ca ma cheama Miki.Sa fi facut el asocierea intre apelativul pentru anumite doamne si numele meu? Oricum, ma uit urat la el si imediat se corecteaza si-mi zice mami, insa pune mana la gura, se intoarce cu spatele la mine si se face ca rade in palma...
apoi ii zice lu ta-su : calco tati.Nu-mi amintesc sa-mi fi incurajat eu barbatul s-o ''calce'' cand e verdela semfor.

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma distrez de minune citind perlutele copilashilor nostri
Paxelinasi ai grija de tine si de bebelina
onitzaai zis 3 ani de asteptare, dupa "doua" zile ai ajuns la 2 ani... poate maine ne zici ca esti
ruxita e multa mai bine a papat aproape normal spre seara...Doamne ajuta
somn usor tuturor si

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am sters mesajul, asa am considerat ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZO - Lasa ca nu e chiar asa cu implicarea copilului 100%. Pe sotul meu l-a intrebat maica-sa cand avea vreo 6 ani daca mai vrea un frate si a inceput sa planga ca nu mai vrea sa se joace si altcineva cu jucariile lui. Iar acuma plange ca nu mai are frati si invidiaza familiile mari care sunt si la bine si la rau impreuna. Pentru ca-n viata a avut parte de momente grele cand nu l-a ajutat nimeni, asa cum de multe ori a ciocnit cu oglinda de sarbatori.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

ONITZA - Sper ca nu te-am suparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

ONITZO - Lasa ca nu e chiar asa cu implicarea copilului 100%. Pe sotul meu l-a intrebat maica-sa cand avea vreo 6 ani daca mai vrea un frate si a inceput sa planga ca nu mai vrea sa se joace si altcineva cu jucariile lui. Iar acuma plange ca nu mai are frati si invidiaza familiile mari care sunt si la bine si la rau impreuna. Pentru ca-n viata a avut parte de momente grele cand nu l-a ajutat nimeni, asa cum de multe ori a ciocnit cu oglinda de sarbatori.

SOrry pentru sotul tau, acum va are pe voi!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Da, asta este, intr-adevar, mare lui reusita si este foarte mandru de asta, dar este cam tarzie! In fond, are 45 de ani.Si a adunat multe reflexe de cand traia doar el, din pacate.

Acuma, nu ti-l imagina un burlac convins si un asocial. A fost toata viata in centrul atentiei cuiva, dar nu a mai avut niciodata obligatii sau persoane pentru care sa simta grija sau sa-i apartina intr-un mod special, cum sunt persoanele de acelasi sange sau familia, iar el sa fi invatat ca sunt si oameni care au, deasemeni, grija lui si aia nu-s parintii.

Iar la varsta asta, chiar daca isi doreste si face efort, adaptarea se face mai greu!

Asa ca, pana si cearta cu un frate este pretioasa. Si merita in viata sa aiba pe cineva cand noi, parintii, nu mai suntem langa ei!

Mergi la inceput