Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Onitzico eu sunt de acord cu tine c-am 25%, cu intrebatul copilului daca isi doreste un fratior, dar daca el nu va fi pregatit nici peste 10 ani????, si-ti va spune ca se simnte muuuult mai bine sa fie singur la parinti, ca deh incepe sa constientizeze ca daca va mai fi unul, el nu va mai primi atatea lucruri, pe care pana la acel moment le primea, si ca trebui sa imparta totul in doua?
Copii din ce cresc incep sa intelega muuuult mai multe!
Mie imi pare rau ca nu am facut unul imediat dupa Arisa la un anisor, dar sotul nu a vrut; imi era mie greu, dar cresteu impreuna, erau ca si fratii gemeni, ptr. ca lasand sa treaca 3 ani intre ele, Arisa in momentul can Emily a sosit a fost ffff. geloasa, desi isi dorea frati, dar dupa mintea ei ar fi trebui ca pe Emily s-o las undeva noaptea si s-o iau numa` cateva ore pe zi, si alea cand Arisa facea nani; a fost imens de greu cu crizele de gelozie pe care le facea, dar a fost odata ca niciodata, a devanit o poveste, cu toate ca si acum uneori mai are scapari; acum imi spune ca sa mai fac vre-o 2-3 frati
Si faptul ca nu are cine te ajuta, si la asta se gaseste o solutie;
la urma urmei parintii si-au facut datoria fata de noi, ne-au crescut, s-au chinuit, acum ne-a venit si noua randul sa ne chinuim; este greu intr-adevar, foarte greu sa faci fata la doi copii singura, dar inchizi din ochi, te parui cu sotul ca nu i-ai terminat mancarea, si-l rogi sa te mai astepte o ora cu masa de seara, si te bucuri de licarirea din ochii pruncilor. Nu ca ma laud, si nici nu vreau asta, dar pe mine nu m-a ajutat nimeni never cu ele, nu mi-a vazut nimeni de ele macar 5 min; de cand le-am nascut si pana acum numai cu mine au fost; de Emily, saptamana trecuta a fost prima oara cand sotul a avut grija de ea, prima oara in 2 ani de zile, prima oara cand l-am lasat cu ea 2 ore, (ptr. ca am fost cu Arisa la cursurile de karate, iar afara ploua de rupea pamantul, batea vantul si era un frig de mureai, ii era somn. am profitat de faptul ca tati era liber, ii era sila sa iasa afara din cauza frigului, si asa ca am facut cu schimbul, dar daca nu era acasa o luam asa cum era afara dupa noi!).
Faptul ca bebe doi va plange noaptea si-l va trezi pe bebe 1, mie nu mi se pare un mare bai; este ceva normal, si trebui sa-i explici ca si el cand era mic facea la fel; asa procedez eu cu Arisa acum, ptr. ca ma intreaba de muuuulte ori de ce se smiorcaie Emily, si-atuci ma intreaba "da` eu am facut la fel?"
Parea mea este ca, daca se poate , privind resursele materiale, sanatatea parintilor cat si alte aspecte, intre frati diferenta de varsta nu trebui sa fie prea mare; ideala ar fi 2-3 ani.
Maica-mea a facut distanta de 8 si jumate, de ce ptr. ca un al doilea bebe nu si-l dorea, de ce? ptr. ca nu aveau destule resurse materiale, iar cand in sfarsit s-au pus cat de cat pe picioare, era cat pe-aci sa nu mai ramana, si intrase in panica, si iaca am iesit yo!
Asa ca cu Dumnezeu inainte!!! si mult succes la conceperea lui Natalia!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, doi copii sau mai multi cresc mai frumosi, mai generosi, mai altruisti impreuna.
Ba, chiar tie ca parinte iti este mai usor cu ei in anumite situatii pentru ca invata unul de la altul. Adica, al doilea invata de la primul, inclusiv sa vorbeasca sau sa faca pipi mai usor pentru ca se iau unul dupa altul.

Cat priveste situatia financiara este de tinut cont in limita bunul simt, ca numai boschetarii fac copii cat cuprinde si stau cu ei pe la metrou in brate.

Uite, noi am crezut ca un copil vine cu bucurie! Adica, ideea ca te scapa de niste tare, boli si vine cu noroc. La vremea cand am ramas gravida nu mai aveam casa si nici sanse sa cumparam alta. Aveam salarii destul de mici si alte perspective ioc.

Daca era sa ne calculam momentul cand s-o facem pe Damiana nu cred ca s-ar mai fi nascut!

O data cu venirea ei, insa, ni s-a schimbat viata in bine. Si nu ma refer la ce simt. Avem un apartament mare in centru, spre exemplu. Pur si simplu, copilul si-a facut singur culcusul si ne-a scos si pe noi din clenci, ca sa ma exprim eufemistic.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
noi suntem tot mai bine insa continuam cumintele tratamentul
acum a ramas cu "stres" si de la dinti, inainte cand o intrebam ce o doare imi raspundea urecheaacum inainte de a manca orice zice...ditii????(adica ma mai dor dintii???) si daca eu ii zic nu atunci mananca linistita
we placut tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MONICA - Sa-ti traiasca puiutii si sa se insanatoseasca fata! Sunt asa de neajutorati cand ii vezi asa mici!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am inceput si noi cu raceala asta, off, tota ziua a stat cu febra mare, ajunge intre 2 doze de antitermic la peste 39, asa ca desi nu as fi vrut sa il scot, trebuie sa tregem o fuga la dr, sa vedem ce zice, deja are 2 zile de febra

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

paxelina sanatate multa piticuluiii poti da nurofen apoi peste 4 ore panadol, apoi peste 4 ore vine randul nurofenului si tot asa...daca face febra mare intre timp si nu poti sa nu astepti cele 8 ore in care-ti este permis sa-i adminsitrezi un singur antitermic.
si aveti grija de voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

paxelina sanatate multa piticuluiii poti da nurofen apoi peste 4 ore panadol, apoi peste 4 ore vine randul nurofenului si tot asa...daca face febra mare intre timp si nu poti sa nu astepti cele 8 ore in care-ti este permis sa-i adminsitrezi un singur antitermic.
si aveti grija de voi

monica

sarumana de sfat, asa procedez, totusi eferalganul de data asta e apa de ploaie, dupa nurofen scade, iar la algocalmin inca nu am vrut sa apelez, sa vad ce or zice si doctorii acum, desi cred ca din nou nu vom scapa de antibiotic

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA e foarte adevarat ce spui! dar eu incerc sa fac cum cred ca ne-ar fi noua bine! oamenii sunt foarte diferiti, nu ciudati si incearca fiecare sa faca cum crede ca e mai bine pentru intraga familie; eu una as vrea si acum, dar sotul fiind cel mai rational, ma aduce cu picioarele pe pamant si imi reaminteste motivele pentru care ar trebui sa mai asteptam macar 2 ani. In caz ca se intampla intre timp, eu avort in nici un caz nu am sa fac, as pastra copilul care nu are nici o vina, e un suflet. Multam pentru ce mi-ai povestit! esti o fire tare, recunosc, si mi-a placut cum ai aparut tu pe lume!

SILVIU insanatosire grabnica!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, sper ca nu esti suparata pe mine. Eu una nu speram sa putem la o diferenta mai mica de 5 ani, asta din cauza ca ziceam sa schimbam apartamentul de 2 camere. Acum nu ni se mai pare asa greu sa cresti doi copii in doua camere, plus faptul ca daca tot platesc chirie aici pot sa aleg 3 camere la un pret putin mai mare. V-am spus ca era intr-o zi sa cad de pe o scara rulanta in magazin, ma uitam la o mamica de mana cu o fetita ca Ana, in brate avea un copilas aproape de 1 an si burta de ziceai ca naste. Si ma uitam ca ca nu inteleageam cum se poate, dar uite ca se poate daca sunt facuti la o diferenta de 1 an, si eu ca fraiera nu intelegeam cum in momentul acela. Si vad multe familii asa aici, pana sa ajung aici nu am vazut carucioare de gemeni folosite pentru copii la diferenta mica.

Eu sunt incantata, am venit de la cumparaturi cu o fustita de pustoaica .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

pai si tu si anutza sunte pustoaice, pentru care dintre voi este?
sa o porti sanatoasa

ps. nu stie nimeni nimic de bits, nu am fost pe faza cand a intrat ionela-roxana sa o rugam sa-i dea un tf sa ne zica ce face proaspata mamica si bbe-ul

monica

Mergi la inceput