Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 29
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
pai si tu si anutza sunte pustoaice, pentru care dintre voi este?
sa o porti sanatoasa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Pai pentru pustoaica de Ana am luat 2 plase de haine, super-dragutze la super preturi
, tricouri cu 2 euro si pantaloni cei mai scumpi la 5 euro. Imi pare rau ca nu am aparat sa fac poze, dar ea ca de obicei este castigatoare detasata, plus ca i-am mai luat si un carutz cu care se tot fatzaie pe aici de la amiaza ca plimba toate papusile.Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Miche spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Originally posted by raluca.gabrielaquote:
Originally posted by andreap
Roserb,imi imaginez ce va fi in casa la Mihnea si Mariuca...dezastru total....Si 'du-te.." al lui se impaca perfect cu "taci din gula aia,ulato" al Mariucai...ca sa nu mai vb de alte 'perle'.ieri seara incepuse pe strada sa spuna"melgem acasa,poate a venit tati,tati bulangiul,tata e un bulangiu".Radea lumea
de noi!Ca sa nu mai spun de "tati ale vin,betivii beau vin,tata e betiv"
,apoi"tati ale bani,mami e gacita;nebuno,asa zice tati"spus in tramvai de ramasese lumea
.Asta e de la tac-su,cam liber la gura in preajma ei.Bine macar ca am scapt de injuraturi
Rectific: ce AR fi, nu ce VA fi, ca ma vede Miche cu ochiul ei de soacra...
POZELE MAMARUTZEI
POZE NOI
mamica de Mamaruta

recunosc ca am citit de doua ori....ca eram tare intrigata
(adica ..nu vreau" 
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Miche spune:
quote:
Originally posted by mikimi
.........apoi ii zice lu ta-su : calco tati.Nu-mi amintesc sa-mi fi incurajat eu barbatul s-o ''calce'' cand e verdela semfor.
Miki si Alexander (12.12.04)

pai se referea la masina , sau la tine? Miche si
Darius
(26.11.2004)
ionela roxana spune:
Paxelina si Monica sanatate la puiuti
, iar tu mami paxelina ai grija de bebelina si mai ales ai grija cu anemia ta ca nu-i de joaca; eu am avut aceasi situatie la Emily cu anemia, si inainte de a naste cu vre-o 2 saptamani mi-au dat diste pastile cu Fe, dar nu s-a reglat cine stie ce; bebelina era in regula, imi lua tot, iar ptr. mine nu mai ramanea nik, dar totul a fost ok; asa ca iti doresc multa sanatate si tie si la bebe, si lasa ca daca ii mai micuta iti va fi si tie mai usor si bebelinei , dupa nastere, cel putin asa a fost la mine, ceea ce iti doresc si tie!
Monica draguta mamica, am tot sunat la Octavia, dar nu pot lua legatura cu ea, probabil ca inca ii este destul de greu dupa operatie, nu stiu, am sa mai incer oricum!
Cum aflu ceva in legatura cu ea va dau de veste!!!
Otilia diferenta de 1 anisor intre copii si mamica sa fie imediat gravi. este destul de intalnita si aici, cu toate ca astia sunt in scadere cu nr. populatiei
, dar am vazut destul de muuuulte cazuri; sau sa vezi pui de 2ani in carut tip sport, si pui abia nascut in carut de bb, adica o familie cu doua carute, tatal impingand la puiul de 2 ani si mama la cel de cateva luni, este o adevarata placere sa te uiti; sau uneori mai vezi pe langa cee doi si cate un magarus de vre-o 3-4anisori; si eu ma uit lung uneori si uit sa ma mai uit pe unde merg
, si ma gandesc oare din ce traiesc , ptr, ca implica puii in destul de multe activitati, si totul se bazeaza pe bani, oare ce-or manca???, etc, ptr. ca eu cu sotul de paruim in ultimul timp din cazul situatiei financiare!
Sa purtati sanatoase hainutele!!!
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
onitza spune:
PAXELA cum mai e Silviu?? asteptam sa ne dai vesti bune, Doamne ajuta! are cine sa te ajute? ![]()
IONELA cand mai pui niste pozici cu cucuietele????
OTILIA si Paul e foartre incantat sa plimbe carutul cu papusi!
la ziua lui Silviu, asta a facut toata seara
asa ca i-am luat de la Moreni...nu , nu un carucior si papusa
ci..o ROABA!!! daca n-o plimbaaaaa ...
...si uite-asa am impacat copilul! 
Azi am baut cafeaua de dimineata cu vecina, cu FELIS, timp in care Paul a fost cumintel, a stat un pic "in gura noastra", a papat cioco alba, si s-a dus in camera lui sa construiasca cu cuburile!
nu mi-a venit sa cred, cand sunt decat eu cu el acasa, sau mai ales daca e si tati cu noi, sta numai in picioarele noastre, si chiar ne place ca ne mai distrage atentia de la griji, ne luam la joaca cu el, ii place sa il ridici foarte sus, sa ajunga cu mainile pana la tavan. Cand am fost la Moreni, asa s-a imprietenit cu finul lui tata, care e un om pe la vreo 40 de ani foarte inalt cu tonul vocii foarte ridicat de zici ca tipa nu vorbeste, si pana atunci ii era frica de el, dar cand a descoperit nenea MIhalache cum ii place lui Paul sa fie ridicat la tavan, gataaa, erau cei mai buni prieteni!
Azi Paul s-a prezentat foarte bine, a papat un castronel plin cu pilaf si gratar de peste file, nu-mi venea sa cred. Prima data l-am lasat singur in bucatarie sa pape, nu a vrut, intindea mana dupa mine sa il iau pe un picior si sa mergem in sufra unde dam drumul la desene si ma pune sa le dau si lui Miguel si Maiei, fratii de pe un canal de desene
..si uite-asa pacalit a papat foarte bine. Aveam pregatit si gratar de pui, dar m-am gandit ca la cresa numai pui le da, peste nu, ficat nu, ou nu, si atunci in wee ii dau ce nu primeste la cresa. Ou i pot da si cand vine de la cresa, cu mamaliga, smantana, unt, branza, etc. Ieri in schimb nu a vrut sa pape cine stie ce: un pic de ciorba de peste si cascaval dupa-masa cu paine..cam atat..aaa, plus laptele de dim si seara...asta e, cand mai bine, cand mai putin bine...Acum face nani linistit...
Asaaaa, va spuneam ca m-am vazut cu Felis, am mers o fuga si la biserica, unde am impartasit copilasii, si era asa de cald afaraaa!!! o vreme chiar de primavara!!! superb! cand l-am impartasit pe Paul ce credeti ca m-a intrebat preotul Nicolae, care ma cunoaste: si, nu ii faci o surioara lui Paul anul asta?????
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
cookie spune:
quote:
Originally posted by onitza
ce credeti ca m-a intrebat preotul Nicolae, care ma cunoaste: si, nu ii faci o surioara lui Paul anul asta?????![]()
![]()
![]()
Pai, chiar asa, de ce nu???
Sper sa nu mi-o iau...

fetelor, vad ca vorbiti de bb2 ...bravo voua!
Eu ieri am fost la un botez la biserica si acolo o botezau si pe o bebelusa de 2 luni care avea o surioara de...1 an si 2 luni! Ei, na!
Am cazut pe spate de admiratie!

Da' cine stie cum s-o descurca mamica...
De Bits, nici o veste, nimic?
Sper sa fie bine cu flacaiasul ei cel mic.
monica-elizabet spune:
buna fetelor.
paxelina, cum se mai simte silviu? sper ca sunteti bine amandoi si bbitza, sanatate multa si
asteptam vesti bune de la voi
bits, inca ne tine in suspans...
onitza
cred ca e cazul sa te hotarasti mai repede
....glumesc nu ma
ma bucur ca tu si felis
va intalniti atat de des acum de cand sunteti vecinele..
michelina
despre darius
nu ne mai povestesti nimic?
noi suntem bine, ruxitza chiar a papat de toate, acum recupereaza zilele cand nu a putut sa manance nimic si chiar a slabit
acum e lunga, neagra si slaba![]()
va pup pe toate, Duminica placuta in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Hai mai nu mai fiti cu gura pe Ioana, ca nici voi nu sunteti prea viteze (in viziunea mea viteaza inseamna de la 3 copii in sus
) . si parca voi nu stiti cum este, ba vrei luna asta, ba nu vrei, ba vrea sotul, ba nu vrea, ba raceala, in fine sa gasesc diverse care sa nu ne lase sa ne hotaram, norocul unora ca sunt copii mai hotarati sa vina pe lume.
Am pus si eu poze din Decembrie, de la aniversarea Anei, de aici, si aici poza de familie .
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
Buna la toate fetele...
Trebuia sa iesim la plimbare cu Onitza si Paul si in dupa-masa aceasta (am fost dimineatza la biserica), dar Mihai inca doarme, iar Paul cred ca deja si-a facut plimbarea...
Multumi la toate fetele de felicitari... pt progresele lui Mihai...
Eu desi in incerc sa nu arat, nu ma simt prea bine... obosesc f repede (daca merg 2 statii pe jos gafaii, ma ia cu calduri si mi se face rau) ametesc de 3-4 ori pe zi pe putin... desi manac... Pur si simplu ma simt sleita de puteri...
Acum incerc sa ma acomodez la noua viatza...
Mihai cu camera lui doarme pana la ora 11 indiferent de ora la care se culca (21 sau 24), iar eu pana se trezeste, ori gatesc ori imi beau cafeaua la ONITZA...
(doar trec strada).
Cu PAXELA am vorbit pe mess si Silviu se simtea mai bine... Sa dea Domnu sa fie bine in continuare. Sanatate la Silviu, Ruxi si la toti copilasii bolnaviori...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Michequote:
Originally posted by mikimi
.........apoi ii zice lu ta-su : calco tati.Nu-mi amintesc sa-mi fi incurajat eu barbatul s-o ''calce'' cand e verdela semfor.
Miki si Alexander (12.12.04)pai se referea la masina , sau la tine?
Miche si
Darius
(26.11.2004)
sincer, si eu cd am citit am crezut ca expresia se refera la ... MIKI... nicidecum la masina... Daca nu zicea de semafor nici prin gand nu imi trecea...
MICHE... imi pare bine ca ai mai aparut...

Eu de la Mihai nu am ce expresii sa va povestesc... (dar am citit cat de isteti va sunt copilasii

)... La noi mai haioase sunt "fazele"... V-am povestit intr-un timp ca ne punea pe mine si pe taica-su sa ne pupam (ne lua capul la fiecare si ni-l apropia)... Faza tare a fost cand l-a pus pe taica-su sa se pupe cu bona de 23 de ani
Si... ideea e ca nu se lasa pana nu facem cum vrea el... Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

...Si 'du-te.." al lui se impaca perfect cu "taci din gula aia,ulato" al Mariucai...ca sa nu mai vb de alte 'perle'.ieri seara incepuse pe strada sa spuna"melgem acasa,poate a venit tati,tati bulangiul,tata e un bulangiu".Radea lumea