Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
fulguletz spune:
acilea poze si de la noi...
apropos, mey, eu ma enervam rau de tot cu yahoo-ul ala..o porcarie, dura o vesnicie incarcatul, se vedeau pozele mic si prost, asa ca am renuntat! azi mi-am facut cont pe http://picasa.google.com/
pt interesate: faceti cont pe google, faceti download la picasa de la site-ul dat de mine mai sus, trageti pozele (e o optiune cu web nu stiu mai cum) , merge repede, organizare usoar de facut...
monica-elizabet spune:
cuscritza
, acum cu dl bucatar sef
mai ai si tu timp sa intri pe la noi...ce ajutor de nadejde ai
pozele cu cravata sunt bestiale ca sa nu mai zic de ultima
...
blondinul cel frumushel.
multumim de urarile de insanatosire
va pup pe toate si pe copilashi...somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
irinaA spune:
La Multi Ani!
tuturor un an nou cu multe impliniri si bucurii.
Multumim rumos pentru urari si va dorim asemenea.
Cu Ioana de 2ani Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84
raluca.gabriela spune:
Danette, imi pare tare rau
... Stiu exact ceea ce simti si-ti doresc sa ai puterea sa te gandesti doar la momentele frumoase, care sunt suficiente, sunt convinsa, cat sa mai stearga din tristete. Iris e un inger
...
Try, nu ca promite... PROMITE!!! 
Fulgule, bine ca revenisi, femeie, ca nu stiam ce lipsea din peisaj
...
Felis, si eu vreau sa ne vedem, ca mi-e dor de baiatul scump 

. Zilele trecute mi-am amintit cu mama de vara din 2005 cand ii dadeam baietului sa pape si el papa tot tot si noi ii mai dadeam, nebunele, sa avem si noi satisfactia unui copil care casca gura si mai si inghite, ![]()
![]()
![]()
ca pe vremea aia Maria 
... Mi-am amintit ca Tonotilul e si in meniul lui Mihaita si asta mi-a dat si mai mare incredere sa il folosesc.
Bitsone... eu nu stiu s anumar de la 8 la 0... cand e 0??? 

La multi ani cu intarziere sarbatoritilor si sarbatoritelor de Sfantul Ion. 
Pun si eu diseara filmulet cu Mosul CIUCIUN care ne-a adus tal (cal), tututz (carutz), papusa (aici n-am ce s atraduc, ca zice asa frumos cuvantul asta si-si rotunjeste aristocrat gurita de-mi vine sa o musc de drag
)... Doamne, cat am umblat dupa calul ala, numai eu stiu 
, ca-l vazuse intr-un catalog prin octombrie si a inceput sa se tanguie: "si io ala!!!" si i-am zis intr-o doara: ti-l aduce Mos Craciun. La scurt timp dupa aia ne-am apucat sa implementam procedura "Craciun" in capul copilei, cu toate detaliile si ea a facut imediat legatura, astfel incat, 2.5 luni, toata cumintenia ei a fost obtinuta cu promisiunea ca Mosu aduce talu' sa se dea Maria utza
... Nici nu se putea sa nu i-l aduca, numai ca, prin 15 decembrie, cand m-am trezit eu sa achizitionez mandretea de cal, ia-l de unde nu-i, ca se terminasera promitiile in supermarketuri 

... Si numai gandul ca ea a mancat toate mesele de pranz cu ochii pe geam, in balconul unde urma sa asezam calul, m-a facut sa achizitionez calul la pret de 1.5 ori mai mare
... Eh, dar si minunarea din ochii ei cand l-a vazut pe Mosu (am inchiriat un Mos profesionist) ca scoate dihania din sac 

...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
eveline spune:
Danette, imi pare tare rau pentru bunica ta, condoleante!
Iris se face din ce in ce mai frumoasa....si ce rochita superba a avut ea la petrecere!
Raluca.Gabriela....saraca micuta, ar fi fost pacat sa nu-i iei calutul....mai ales ca a fost cuminte...si mosul vine la copii cuminti, nu-i asa? Si bucuria din ochii ei cand l-a vazut cred ca a compensat tot!
Aime, voi ce mai faceti....ce mai face casuta? Mie mi-e o ciuda de mor ca nu m-am apucat sa construiesc prin toamna....de unde mama masii (scuzati!) sa stiu eu ca nu o sa fie iarna??...pana acuma cred ca era gata la rosu...eu asteptam sa treaca iarna....care nici nu a venit...pe aici sunt 10-11 grade...si nici nu ploua macar...conditii ideale...of...
Monica-elisabet....multa sanatate, of de-ati scapa odata!
Ana si Bianca-iubita
danette spune:
Va multumuesc mult atat pentru condoleantze cat si pentru vorbele despre Iris. Eu sunt tot necajita pentru arsura de pe obrazul ei, se vede inca bine de tot si a trecut o luna jumate.
Andra, ce mare s-a facut Adrian! E tare dragutz in ultimele poze!
Monica, va doresc multa multa sanatate si sa-si faca antibioticul cat mai repede efectul.
Raluca, si Iris isi iubeste calutul f. tare. Are unul de le Quelle de mai multa vreme, asta fiind cel mai mare, dar mai are o herghelie de caluti mai mici. Inclusiv din gama de papusi Evi i-am luat una jokeu care are in cutie si mustangul aferent
Ii plac enorm de mult caii, si ei.
Mai nou am observat ca o fascineaza si pestii, asa ca vana in care face baita ZILNIC!!!- mai nou -..., este plina de delfini si alti pestisori colorati.
In fiecare seara trebuie sa-i facem baie, efectiv incepe sa-si dea jos pantalonii si ne trage de haine sa-i pregatim apa. Se simte f. bine in apa, doar cu spalatul parului mai avem mici probleme.
De suzeta nu putem scapa. De vreo saptamana ma chinui degeaba sa o determin sa foloseasca WC. Imi dau seama ca efectiv nu poate, inca. Nu reuseste sa controleze inca acest aspect.
Asa ca mai asteptam, desi mi-e lehamite deja de scutece.
De vorbit vorbeste foarte multe si 90 % corect...se vede pe ea cat e de fericita ca poate sa comunice cu noi tot ce-i trece prin cap.
E foarte curioasa si dornica sa stie tot.
Fulgule, e tare dragutz David. Mi-a placut mult in pozele cu camasa si cravata. Vad ca si el tine beruhigender-ul un guritza.![]()
Si Picasa merge rapid. E ok... eu de mult retusam unele poze cu Picasa. Dar nu stiam ca pot face cont pe google. picasa.
Bobita spune:
Monica, in legatura cu klaritromicina, sa nu o agiti tare, 1-2 ori si lent, altfel se sparge molecula si poate sa vomite. Asta stiu de la medicul fetelor, el mi-a spus asta. Sanatate multa Ruxitzei.
Try ce activa esti, se vede ca va merge bine
Fulgule, ce faci cu iarna? inmulteste-te, sporeste![]()
![]()
Bits, a venit capricornul?
andreap spune:
Fulgule,am vazut poze,David e mare,blond si frumos ca tine...vad ca sunteti tare suparati in unele poze si ca inca o mai aveti si voi pe 'tzitzi'..offf
Try,ce mare e Adrian..si frumos!
Danette,imi pare arau de bunica ta..
.Iris e superba ca de obicei
.In legatura cu arsura,nu exista nici o alifie ceva care sa cicatrizeze mai repede si mai...frumos?Baietelul colegei mele a cazut destul de rau,a trebuit sa-i puna niste fire si doctorita i-a dat o alifie care spune ea,cicatrizeaza mai bine,fara sa ramana urme prea mari.
Monica,cum mai sunteti?
Noi suntem mai bine,mai "behaie" putin,dar nu asa des.Aseara am 'indraznit' chiar sa mergem in Plazza la locul de joaca,timp in care mami a dat iama pe la "Z",am avut cuponul de reducere 50%.Sutn destul de multumita de rezultat![]()
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Try, Adrian se face din ce in ce mai frumusel, iar in prima poza e tati intreg!
Dana, mi-au placut pozele, Iris e frumoasa si eleganta ca de obicei!
Cat despre Davidutzul Fulgului, ce sa mai zic, s-a facut o minune de baiat!
Am facut si eu o incercare, am pus niste poze cu Picasa , AICI. Intr-adevar merge repede, merci Fulgulina!
Noi am scapat in sfarsit de pampers, de cateva saptamani bune nu am mai avut nici un incident, numai la somnul de noapte mai purtam si uneori la plimbare, afara.In schimb , vad ca s-a indragostit de suzi, el , care nu o folosea decat cand mergea la culcare , si nici macar de fiecare data, acum il apuca cate un amoc si o tot cere daca o vede prin casa. Na belea, acum trebuie sa ma preocup sa i-o elimin incet-incet din meniu
. Si el si-a dat drumul la vorba, nu perfect dar merge, stie si cateva poezii, si muuuulte prostioare de la Bianca.
Ieri am profitat de reducerile de 50%la "Z" si am imbunatatit garderoba copiilor, mai alea pe a Biancai , ca nu avea saracuta destule haine in dulap
. Aseara a fost tare bucuroasa si a stat sa le probeze pe toate, iar dimineata cand a plecat la gradinita nu-si mai incapea in piele, m-a distrat tare!
Roxana &Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Noi suntem mai bine,mai "behaie" putin,dar nu asa des.Aseara am 'indraznit' chiar sa mergem in Plazza la locul de joaca,timp in care mami a dat iama pe la "Z",am avut cuponul de reducere 50%.Sutn destul de multumita de rezultat
Na, gand la gand, ma mir ca nu ne-am intalnit.
Eu de fapt rezervasem hainele de sapt trecute, dar ieri mi s-au mai lipit de mana vreo 2 fuste-pantalon de care sunt tare incantata!

Roxana&Co
POZE CU PITICII