Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI tuturor IOANELOR SI IONILOR si diminutivii.

Paxela, ce gasca de baieti din Titan

Monica, Andreea insanatosire grabnica fetitzelor.

Eu nu am apucat sa aduc poze, a trintit Amina cu camera si numai salveaza, tre sa o desfac sa vad ce are. Aime sa nu te superi pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IRIS este o domnisorica foarte frumoasa, un ingeras scump si drag!!! foarte reusite pozele, DANA tu o frumoasa si scumpa, dar Irisina te eclipseaza, ca si pe bunici, tati, etc si ce incatanta era de rujul ei!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MI-au placut tare mult si pozele de la ziua lui Silviu (Onutz mic si scump), si cele din ap. lui Felis! Cornel trebuie sa mai exerseze un pic cu luatul lui Paul in brate, ca deocamdata nu il cunoaste bine Paul!!! dar e timp!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sunt tare frumoase pozele!

SA fiti fericiti in casa noua, Felis!

Ai un copil frumos, Danette!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dana, imi pare tare rau de bunica ta. Dumnezeu s-o ierte.Iris e ca din povesti si asta se citeste cu usurinta pe chipul lui bunicu' care nu-si mai incape in piele de ce frumusete de nepotica are. Mai ales cand il cuprinde de gat pe la spate cu manuta ei.

Felis, felicitari pentru casutaaaaaaaaaaaa! Imi place ca esti indrazneata si si pus culori mai putin obisnuite pe pereti. Mie-mi place f. mult portocaliul. Si ce fotoliu si canapea v-ati tras... sa le stapaniti pe toate sanatosi si la mai multe!

Paxelino, cand te vad gravidutza mi-as dori sa mai fiu macar o zi in pielea ta. Mi-a placut iepurasu' de la caciula lu' Sibu.

Mai fetelor, eu cand va vad cate stiti despre antibiotice si tratamente... cand ma gandesc ce norocoasa am putut sa fiu cu alex. Nu a zacut in pat nici o ora, nu l-am avut bolnav (in adevaratul sens al cuvantului, caci cele 3 raceli cu muci mari si late care le-a traversat el nu se pot pune). Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos tun. Monicutza, sanatate la puiutza, sa se faca bine si sa scapati de febra.
Maine mergem iar la pediatru sa facem vaccinelele de 4 luni. Ne-am facut maricei, ce sa mai. Suntem noi piticuti ca inaltime, dar recuperam, asa promitem.

Avem pozite aici cu mezinul frumusel. Promite, asa-i?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi am fost la dr pentru ca febra continua sa apara(nu mereu dar avea momente cand era si 38,7)si afta aia ii da o stare...este tot timpul nervoasa si...ne-a schimbat antibioticul, acum luam klaritromicina si speram sa-si faca efectul...Doamne ajuta
danette, Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta....
frumoasei tale.
try, l-am vazut ca adrian, parca se "deschide" si se face si mai frumushel pe zi ce trece...sa nu mai zic cat a crescut sa nu-i fie de deochi.
felissa stapaniti sanatosi casutza, tare dragutz arata...si asa cu multi pitici in eacare de care mai ochios si mai frumosdar parca lipseste o fetitza din cadru...acush o aduce paxelina din burtica ei rotunjoara si frumoasa.
dar si "vecinele" ar trebui sa se gandeasca serios la cate o fettizasa fie de varsta apropiata...
andreapmariucai si sanatate... poate chiar daca nu i-ai dat nimic impreuna cu antibioticul scapa de candida...ca doar nu-i obligatoriu sa faca...ruxi nu a facut decat o singura data pana acum si a luat de mai multe ori antibiotic.
fetelor va multumesc la toate pentru urari si gandurile bune, sa dea Dumenzeu la toti putiutii multa sanatate si numai bine
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA... bafta si sanatate... sa isi faca efectul antibioticul Multumim de felicitari... da, abia asteptam si noi sa fim mai multi la joaca...

TRY... multumim de urari... Am vrut sa fie ceva vesel... Cat despre canapea, fotoliu, mocheta din camera lui Mihai si termopanele... le-am achizitionat din banii de credit... Nu prea imi venea, dar m-am gandit pe de alta parte ca sunt necesare si nu le iau pt o luna ci pt f multi ani- sper. Tot din acei bani am platit si un abonament la kineto de 24 de sedinte zilnic (luni-vineri) pt ca sunt necesare si merita efortul... MIHAI a inceput sa se ridice singur in picioare fara sa se sprijine de nimic, si face 2-3 pasi singurel... Asta numai de cand am inceput kineto la noua kinetoterapeuta... 24 de sedinte ar fi 6 mil lei, dar la abonament am reducere 20%... Am platit 4.800.000 lei... Ar trebui sa incep si logopedia... eh... Am sa sun zilele astea...
L-am vazut si pe Adrian... e intr-adevar, un mic printisor...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:

SA fiti fericiti in casa noua, Felis!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Multumim MIRIA... si eu sper sa fim fericiti

ONITZA... te mai asteptam...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Felis,sa stapaniti sanatosi casuta.

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

ANDREEA, ROSERB, EVELINE, IONELA-ROXANA multumim de urari...

PAXI... ca ai pus pozite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

felis, iti zic io, ca acu, daca te-ai mutat in noua casutza, se vor duce toate ghinioanele si problemele. Un an nou, un alt inceput, adio ghinion! felicitari!
mey...ma bucur enorm pt progresele facute de Mihaitza...chiar vroiam sa te intreb daca a inceput sa mearga singurel...bravos!

apropos... i-am vazut pe cei trei crai de la rasarit in pozele de la paxelina...numa baietzi unu si unu

try, mezinasu a inceput sa semene din ce in ce mai bine cu tine...ochii tai, aeru tau...ce sa mai, s-a facut mare mey!
si ma rog cine te tzine sa nu te apuci de bebe 3, ha? curaj gaina

dana, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai dat nici un semn de viata...imi pare rau pt bunica ta...din pacate asa e viatza, si cu bune, dar categoric cu muuuuuuuuult mai multe rele...
pozele tale nu reusesc sa le vad..incerc mai tarziu..

ionela_roxana...ce fel de eroare iti da pe sype? trimite-mi un pm!

cuscra cuscrisoara, o pupam pe Ruxitza...sa se faca bine repejor!

mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput