Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fulgule, frumos mai e David al tau...parca e o bomboniva fondanta, asa blondut si finut.
Si vad ca ati avut parte de zapada ca lumea voi....noi aici in Bucovina, unde ce ierni erau alta data, acum mai avem putin si iesim la plaja...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,haioase poze,mai ales ginerele meu cu beteala in cap..Fusta pantalon din blue-jeans i-am luat si eu Mariucai...

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

mai scoatem si noi nasul din barlog, sa vedem zapada la altii ca la noi, vb Evelinei . Deci.... vazut David fulgulosu la zapada si ce bine-i sade ca director mey, cu cravata si scaun adecvat, Fulgule director sa-l faceti , mey.
Vazut si piticii Roxanei si pe langa don'soara mica am vazut un scump si jumate pe care-l tot tot...si pe mami lui la fel
Am vazut si pe puiul Adrian care si eu zic ca e tati in picioare , e un frumusel si grasunel...
Cei trei crai, Mihaita, Silviu si Paul s-au simtit tare bine la noua casuta a lui Mihaita, sa fiti fericiti Felis acolo si sanatosi.
Bineinteles si pe Iris care m-a dat gata as usually, mi-a placut poza cu bunicii, mama ta Dana era trista, dar si fericita langa voi. Si ce darnic fu mosu' . Ptr cicatrice, nu cred ca tre sa-ti faci probleme, o sa dispara cu timpul, intreaba totusi la farmacie de ceva cicatrizant, ceva cu vit A si E ptr refacerea dermei.

Noi suntem cum ne-ati lasat, in urma cu cateva pagini, adica fara pampers, dar cu suzi doar la somn (cred ca n-o sa scapam niciodata de ea)...si cand ma gandesc ce usor a fost acu un an si ceva cand am scapat ziua de tinut suzi, atunci trebuia taiat raul ...dar...Ma bucur tare ca facem pipi si in oras si noaptea cere...aici am avut bafta, uhhhh am scapt de pampers , de vorbit vb si noi din ce in ce mai multe si e f necajit daca el zice ceva si noi nu intelegem, o ia de la cap pana pricepem si noi , mancam bine, am inceput sa facem impreuna suc de mandarine si astefel il serveste din canitza (altfel pana acum refuza categoric sucul, de vreo 2 luni), am strans bradul si ne gandeam ca se va lasa cu plans...neah...nici macar n-a observat , doar cand i-am aratat a zis, "daaa, badutzu...nu-iiiii".Noi suntem inca in concediu si saptamana asta, dar de luni...la munci...asa ca si Vladu va intra in regim normal .
Eveline, pai noi muncim n-am facut cine stie ce, doar fundatia e gata si fantana si gardu' pe jumate, asteptam sa inceapa constructia din zi in zi, birocratia ne-a luat o gramada de timp si ... bani ...e de neinchipuit cati bani pot lua astia pe taxe , au prevazute niste taxe si niste legalizari de acte (ex. legalizat un document in care declari "ceva" pe proprie raspundere ) de te apuca rasu-plansu'...da asta e...Voi cand incepeti?
Monicutza sanatate multa, mey...da stiu c-o trageti
Bitsone, e gata, mey sau nu e gata? Veni Amon?

pupici de la noi

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor si multumim de grija si urarile de insanatosiresi sanatate multa si copilashilor vostri
din pacate suntem tot in aceeasi stare(dupa doar o doza de antibiotic nou) nu se vede nici o schimbare...asa cum era si normal...urmeaza sa luam doza nr 2 in cateva ore si speram sa se vada imbunatatiri
roserbina, eu nu am reusit sa vad pozele...nu se deschide nimic....poate merge mai tarziu.
andreap, roserbina...draga se vede ca sunteti cuscredeja ati inceput sa frecventati acelasi locurisa stapaneasca sanatosi lucrusoarele...abia astept sa le vad.
bobita, multam de sfatul cu klaritromicina...nu stiamsi chiar am agitat-o destuld e bine ieri
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mai fetele,sunt reduceri de 50% la "Z"?Care e treaba cu cuponul de reducere?Si cum adica "am rezervat hainele de saptamana trecuta"?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am fost foarte placuti surprinsi de vizita din aceasta seara a lui MIhaita, vecinul nostru ...recunosc ca Paul a fost cel mai incantat! s-au jucat copiii, s-au pupat, au dat noroc, au stat la discutii, iar noi adultii ne-am tot amuzat de figurile lor dulci si haioase! Daca ati terminat trebusoarele dragi mamici, aruncati un ochi la cum se joaca MIHAITA SI PAUL!

ROSERB ca de obicei numai cuvinte de admiratie si lauda in ceea ce priveste relatia dintre cei doi fratiori!

DANA, m-am mai uitat o data la pozele cu Iris, ai fost inspirata sa o imbraci cu rochita de ocazie, i-a stat foarte frumos cu ea, ii scoate in evidenta ochisorii albastri, tenul catifelat si finetea ce o caracterizeaza! Mie in poze mi se pare cumintica! ..e adevarat ca te oboseste mult, dar uneori energia ei denota inteligenta...stiu, tu te referi al faptul ca uneori e poate obraznicuta, dar si ca sa faci unele prostii iti trebuie sa fii destept, sa te duca capul sa le faci! Mi-a placut de asemenea familia ta, mama degaja caldura sufleteasca doar cand o privesti, iar tatal are o aliura de strain ...daca nu specificai ca e tatal tau, as fi zis ca e american La poza cu masa de Craciun am un pic, dar gata, mi-a trecut! Pupicei.
PS: si eu tot ca tine sunt: nici mie nu imi place tupeul si obraznicia, vorbes cacum in ideea cand se vor face mai mari, de-aia cred ca e bine sa le-o taiem acum cand au tendinta de a se manifesta ca atare...si eu il mai reped pe Paul cand se crizeaza! chiar daca ma doare sufletul..vede ca nu ii merge cu mine!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Aime....noi ne-am hotarat inca de anul trecut ca incepem dupa ce trece iarna....intrebarea ar fi: mai vine iarna...ca sa aiba ce trece??? Daca as sti ca nu mai vine, incep luna viitoare....da oare stie cineva ceva....mai vine iarna sau nu?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Mai fetele,sunt reduceri de 50% la "Z"?Care e treaba cu cuponul de reducere?Si cum adica "am rezervat hainele de saptamana trecuta"?

De doua ori pe an, ca urmare a faptului ca m-am inscris la ei in baza de date (te poti inscrie cand vrei)primesc un card de reducere 50%. Sunt trei zile (acum au fost 8,9,10 ian)in care totul e la jumatate de pret.Acum sincera sa fiu cred ca poti lua cu 50% si daca nu ai cuponul. Iar ca sa eviti balamucul din zilele cu pricina , poti merge cu cateva zile inainte sa-ti alegi ce vrei si sa pui de o parte, vorbesti cu tipele de acolo (eu le cunosc de multi ani pe cele din Plaza, dar chiar daca nu le cunosti, sunt cooperante), iar in ziua de promotie doar mergi si platesti. Capisci?
Oricum, mai poti merge si azi !Din pacate pentru baietii nostri , nu era mare lucru, n-am reusit sa iau decat 2 perechi de pantaloni.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Am pierdut sirul total....cand trebuie sa nasca Bits?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by eveline

Am pierdut sirul total....cand trebuie sa nasca Bits?

Ana si Bianca-iubita

azi din cate imi amintesc

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput