Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
buna fetelor, scriu scurt ca azi e sarbatoare pe-aici si nu vreau sa va indispun cu problemele noastre
am fost din nou la dr fiindca in aceste 2 zile a facut febra incontinuu si pe langa amigdalita si eruptia maselelor a facut si afta...maine mergem din nou la el fiindca a zis ca trebuie sa asteptam 3 zile de la adminsitrarea primului antibiotic si daca vede ca nu scade febra il schimbam(facem un koktail
)
va pupam si multumim tuturor pentru gandurile bune
distractie placuta si numai bine tuturor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
MONICA imi pare rau de Ruxi ca trece prin atatea mititica!
poate e mai bine sa incepeti un alt antibiotic in caz ca nu ii merge bine cu acesta. Ea zace? sau cum e ? sanatate multa
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
monica-elizabet spune:
acum doarme si vad ca nu prea mai are febra, dar asa isi revenise si ieri seara(s-a jucat cu alex, a si alergat...am zis gata...am scapat si-a revenit) si cand colo
...o sa vedem, daca pana maine nu scapam de febra schimbam antibioticul si gata.
la multi ani! inca odata onitza distractie placuta si multumim
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
MONICA insanatosire grabnica! e intra-devar ciudat ca isi revine, apoi iar febra, poate chiar o fi de la masele? se spune ca seara organismul intra in relaxare si nu mai e asa activ sa lupte cu boala ca in timpul zilei....nu stiu ce sa zic, mai bine ca asculti de medic!!!! asteptam vesti bune! Multam inca o data de urari, acum suntem la un pahar de sampanie, nu am mai baut demult, de la revelion. ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
andreap spune:
Multumesc tare mult ptr.urarile de Sf.Ion....
.Si,desi cu intarziere datorata lipsei de net de acasa
,spun si eu "la multi ani" tuturor celor care ieri si-au serbat onomastica.Sa fiti sanatosi si fericiti
!
Monica,sanatate multa!Sa stii ca si la noi a cedat febra cam dupa 3 zile de antibiotic.Doctorita mi-a spus ca la genul de viroza care "circula " acum,febra scade in timp si cu antitermice.Incearca supozitoare cu Novocalmin si picaturi cu algocalmin.Eu ca o idioata ce sunt,am uitat din nou sa-i dau Mariucai antibioticul cu medicamente de protectie a florei
.Si apoi ma intreb de unde candida
...
felis,onitza..ce bine ca sunteti asa aproape una de cealalta..va puteti vedea mai des.Pupici la nazdravani
Mariuca e mult mai bine,de vineri nu a mai facut febra,acum doar ma tuseste,dar mai rar,si are mucisori.Bine ca am scapat de febra,scapam si de tuse,sper.I-am luat Sinupret,Panadol si ii dau si un leac "babesc",suc de ridichie neagra.Chiar am "indraznit"ieri sa o scot putin la soare.
Pupici si o saptamana buna
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
paxela spune:
am pus poze din ianuarie cu silviu paul si mihai, in pozele din camera portocalie suntem in noua casuta de Felis
http://family.webshots.com/album/556895853ttyGYK
Alexa
29+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
eveline spune:
Mey, ce baieti mari si frumosi, sa nu fie deochi!
Si ce casuta frumoasa ai Felis! S-o stapaniti sanatosi!
Ana si Bianca-iubita
roserb spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra pentru Ioanele si Ionii din gasca!
Monica, imi pare rau ca trageti si voi atata. Dupa 3 zile de antibiotic n-ar mai trebui sa faca febra, altfel inseamna ca nu-i cel potrivit. Multa sanatate !
Noi suntem bine,in sfarsit am inviat si eu, ca parca am fost calcata de tren 3 zile, Mihnea n-a avut mare lucru doar un pic de tuse, iar Bianca nu a aluat deloc pana la urma, m-am si mirat. Dar las' ca de azi e din nou la gradinita, si reincepe hora !
Paxela, frumoase pozele, frumoasa burtica!
Felis , sa stapaniti cu drag casuta!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
paxela,pupam burtica frumoasa...
.Si pe cei trei nazdravani frumosi foc!
Felis,sa stapaniti sanatosi casuta.
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Fetelor, va doresc un AN NOU plin de bucurii, de impliniri si cu multa sanatate!
Am citit tot si am vazut o gramada de poze foarte frumoase de la sarbatori. Pup toti piticii care mai de care veseli si frumosi!
Noi am avut un Craciun mai trist, asa cum ne gandeam.., bunica a plecat dintre noi cu cateva zile inainte de seara Craciunului, asa ca am facut masa la mine acasa, nu ca de obicei la ai mei... tocmai ca sa nu fie f. trist si sa-i simtitm lipsa f. tare.
In fiecare an faceam Craciunul cu ai mei si cu bunicii.
Ne-am bucurat de bucuria lui Iris care era coplesita de cate jucarii a primit. Multe.. multe.
De Revelion am plecat doar eu si Mircea la cabana unde ne planificasem. Din pacate nu avem iarna/zapada deloc pe-aici. Incredibil. A plouat 2 zile cat am stat acolo.
Nu a mai fost niciodata de cand ma stiu asa o iarna. Atat de calda.
Nici una din cele cca. 10 partii de ski din zona nu sunt practicabile.
Am pus mai jos cam toate pozele pe care le-am facut de sarbatorile astea.
http://family.webshots.com/album/556556482MYnArI