Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La multi ani Ioane, Oane, Ioni, Ioani, sa petreceti cat mai frumos si sa fiti sanatosi si fericitzi!

Octavia, nastere usoara si fara multe peripetzii.
Monica, m-am tot gandit la Ruxi, sper ca este mai bine acum.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

LA MULTI ANI! IOANA-MARIA(IrinaA)
LA MUKTI ANI! IONELA-ROXANA
LA MULTI ANI! SILVIU-IONUT(Paxela)
LA MULTI ANI! ONITZA
LA MULTI ANI! IOANA_du
LA MULTI ANI! SABINA_IOANA(Cookie)
LA MULTI ANI! AMINA_IOANA (Bobita)
LA MULTI ANI! ANDREEAP

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, Ioanelor si Ionilor!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Bunaaaaaaaaaa... va pup... Ce dor imi era de voi!...

La nulti ani! Un An Nou fericit...

La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume!

Eu acum sunt la ONITZA Am venit sa ii zicem LA MULTI ANI... E atat de usor sa vin la ea... doar trec strada...

Aseara au fost la noi ONITZA si PAXELA cu familiile... Inca nu am terminat tot, de aranjat instalat, dar ce mai am de facut nu sunt chestii care sa ma deranjeze... Le pot face in timp... Silviu, Paul si Mihai s-au jucat frumos, fara incidente... mai ales ca aveau cu ce sa se joace... Mihai a primit o multime de jucarii in acesti 2 ani, e plina casa

Dupa ce doarme Mihai o sa mergem si la Silviu ca e si el Ionutz

VA pup pe toate si copilasii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

RALUCA... poate reusim sa ne mai vedem si noi Tonotilul e bun pt f multe... Lui Mihai ii dau o data la 3 luni tonotil. Face parte din schema de tratament.

Am facut si poze aseara, dar cu aceasta mutare nu mai stiu unde am pus cablu de la camera foto si nu pot sa le descarc pe calculator...

Am avut o surpriza imensa de la Daniela-Gina, care mi-a trimis o felicitare de Craciun (am primit-o dupa Anul Nou)... A fost in decembrie si mi-a platit 2 luni de abonament pt innot-8 sedinte...(a strans de la mai multe persoane bani si a fost la centru si le-a platit) Au "picat" cum nu se poate mai bine... Emotiilemele au fost pe masura...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de urari, noi suntem in asteptarea musafirilor, cine care o avea timp si placere sa ajunga

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Si pt ca tot veni vorba... Va multumesc din suflet la toate ca ati fost alaturi de noi. Nu cred ca as fi reusit fara voi

Va pup pe toate si sanatate la puiuti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS a plecat sa culce baiatul. M-am bucurat tare mult ca a reusit sa treaca pe la noi!! MIhaita e un dulce cu noua lui caciulita rosie, un printisor iubit de toata lumea. Ne-am jucat, am dansat, am si cantat , ne-am si pupat
Astept sa ma pupe si mine fi-miu de ziua mea, dar cred ca mai am de asteptat pana diseara ...nu-i nimik, m-a pupat MIhaita la plecare, m-a facut fericita!!!!!!!!
Paul e si el la nani , l-a dus tati mai devreme ca mergea pe 2 carari de oboseala ...iar eu acum sunt singura in sufra, astept runda 2 de musafiri! as trage un pui de somn de nu se poate! asa sunt eu duminica, hibernez!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor va multumesc muuuult de tot ptr. urari, si de asemeni urez si eu la randul meu tuturor Ionilor, Ionutilor, Oanelor, Ioanelor, multa sanatate, fericire si sa fiti iubiti!!!

Felis sa stapaniti sanatosi casuta si felicitari ptr. progresele facute de Mihaita!!!

Octavia nastere usoara, bebe cuminte si mancacios, si tie refacere cat mai rapida!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

paxela si onita petrecere frumoasa!!!

fetelor recent mi-am instalat skaip-ul , dar din pacate nu-l pot folosi, adica nu mi se deschide, cand de exemplu vreau sa vorbesc cu frate-miu; cine/care dintre voi, please!!!, stie sa-mi explice; oare ce nu merge?; am introdus numele la skaip, la fel ca la meal, oare nu o fi bine?; cine are skaip si poate sa ma lamureasca, bineanteles daca nu deranjez?; va multumesc fumos!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput