Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Monica ,medicamentul se cheama Biotics Baby ,1-3 pliculete pe zi .

Sanatate la pui mic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dianasi multumesc de raspuns, tot acelasi medicament mi-a mai zis o mamica de la alt sub...il trimit chiar acum pe sotz sa-l cumpere
numai bine tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

RUXITA sanatate multa scumpa mica!!!! lasa ca pana te-oi marita iti ies maselutele toate! ...asa ii zic si eu lui fi-miu ca pana se insoara ii dau si lui caninii...inca nu are nici unul la 2 ani si o luna jumate!

Noi am fost in vizita in seara asta la vecinica noastra FELIS si am pupacit pe blondutul de MIhaita, care papa foarte bine si e un cuminte si un ambitios!!!! paseste de la canapea pana la tati in brate cu mult curaj si foarte sigur pe el...calitati mostenite de la parinti!!!!!! am servit lichior de tiramisu moaamaaaa ce bun a fost, i-am facut baie lui fi-miu la intoarcere cu o energie de ....adormeam pe mine!!! AM avut placerea de a o admira pe mami PAXELA si pe minunea de SIlviu caruia nu-i tace gurita!!!!! e asa dulceeeeeeeeee cu bretonul tuns!!!! incredibil dar nua fost nici o scena intre Paul si SIlviu in care sa se certe pe masini sau ...altceva....bine canu se cearta pe fete!!!!!!...deocamdata!!!! Noi ne-am simtit tare bine si speram sa ne vedem cat de des putem!!!

Urez din aceasta seara:

LA MULTI ANI

IOANA (IRINA)
IONELA ROXANA
SILVIU IONUT
IOANADU
SABINA IOANA (COOKIE)
AMINA IOANA (BOBITA)
OANA (ANDREAP)
ONITZA

Sa va bucurati de numele Sfantului Ioan si sa fiti ocrotiti de acest nobil Sfant Ioan !!!!

BITS nastere usoara!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

La multi ani! tuturor celor ce-si serbeaza onomastica astazi
copilashii Ioana-Maria(irinaA)
Silviu Ionut(paxela)
Sabina Ioana(cookie)
Amina Ioana(bobita)
si mamicile Andreap(oana)
Onitza
Ioana-du
Ionela Roxana
si celelalte mamici, tatici si copilashi(pe care nu-i avem trecuti in listutza) sa fiti sanatosi, sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti!
petrecere frumoasa

monica

Mergi la inceput

onitzasi multumim de gandurile bune
numai bine si voua si sa va iasa caninii mai repejor sa scapati si voi de durereochiosul

bits-ule

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, IONICILOR!

Sa fiti sanatosi si fericiti!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ionelelor

fetelor va multumesc.mi-am terminat bagajelul si stau cumintica in pat caci se pare ca mom mult asteptat vrea sa-si faca aparitia adica am contractii la greu si trebuie sa-l tin pe bebe pana la data fixata.va pupic si sper sa ne auzim cu bine dupa 20 ian cand ma voi externa!

sanatate lui Ruxi si sa dea Domnu sa iasa dintisorii aia cat mai repede sa nu mai chinuie fata

AMR 6,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani! tuturor celor care serbeaza azi, onomastica!!

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Multumesc frumos de urari, a fost asa de placut sa deschid DC-ul si sa vad urarile voastra!! Astazi dau de , asa ca cine doreste, cine pofteste, e asteptat cu mic cu mare pe la noi!!!!!! stiu ca de onomastica nu se invita , asa stiu de la parintii mei , dar ca sa fiu bine inteleasa ca sunt acasa si cu ganduri de sarbatorit eu astept musafiri cu drag!

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFANTULUI IOAN!!!!!!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

BITS NASTERE USOARA!!!! SA ADUCI PE LUME UN BAIETEL LA FEL DE SCUMP SI DRAG PRECUM KENZO, SANATOS SI MANCACIOS!!!!!!! RECUPERARE USOARA!!!!!! ASTEPTAM VESTI BUNE!!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput