Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, da intradevar face romane, dar ce trebuie nu zice, e asa dulce, face pe el si dupa vine si incepe "mamii, a cacat pe el, bebe mic ha ha ha", sau daca il intrebi cum il cheama sau cati ani are ehee sa astepti mult si bine raspuns, dar daca vrea el zice singur
la0m fraierit si zice in engleza, il tot imita pe tacsu care ii tot repeta cuvine si daca vrei sa zica cuiva cum il cheama tine daca incepi cu my name... si el zice singur" mi name i sibu"
ieri am reusit sa il zica prima oara si pe R , in ursul urca scarile , si acum propozitia lui suna " usu uca scarile", in rest nu e R
nu am ce sa zic de vorbit vorbeste multe, nu foarte corect dar intelegi, acvum deja leaga fraze mari, si scoate din gura niste chestii, e tacsu disperat dimineata vine la noi in cameara si incepe" tatiii, tatiii scoalate, tatiii, tatii scoala acum, tatii nu ascunde , tatiii taticuuuu, tatiii, scoalate tatii og mos, tatii..... vreau ceai" vreau ceai e piesa de rezistenta daca resstul nu merg
si tot felul de minuni dastea de ma uimeste

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cici, nu cred eu sa am bebe in burtica, deja am junghiuri si trebuie sa-mi vina in cateva zile, sigur va anunt ce si cum. Oricum luna aceasta am fost toti gripati si muciosi, asa ca..., sa nu mai spun ca aseara am avut cam 75 de kg de bagaje eu si mama si doar doua erau troller, sa nu mai spun de Ana care a adormit in autobuz.

Sa va spun faza, aseara in Amsterdam mai erau trei ore pana decola avionul spre stavanger si ajungem noi la poarta pentru Stavanger si erau 3 persoana. Punem bagajele pe scaune si ii spun mamei ca ma duc sa caut o baie sa ne spalam pe maini la care una dintre cele trei persoane imi spune "Vedeti ca este una la etaj ". Ne intoarcem, papam cate ceva si Ana se duce la a doua persoana, zambeste, da din gene, intr-un final ii spunea si cum o cheama si poeziile. Noi ne ma gandeam ca nu intelege doamna nimic. Dupa ceva vreme ma duc sa o iau pe Ana, ele discutau in romana . Ajungem aici, luam bagajele si stam la autobuz. Cand sa urcam vine un nene ca ne-a vazut cu multe bagaje si trei m u i eri si ne intreaba "Doritzi sa va ajut?"

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

AHO!AHO!
La multi ani la forumiste
decembriste noiembriste
ganduri bune,
sanatate,
bucurie,
si da toate!

da mai abitir ca toate
va doresc mey fetilor
cate un oracaitor!
fratzioara, surior
sa dea Domnu de cu spor!

fetelor, suratelor, tocmai am terminat de lecturat ultimele pagini scrise de mariile voastre ...am vazut toate pozele care mai de care mai frumoase, cu copii minunatzi, si desigur, parintzi la fel!

pupam copkii bolnaviori si uram sanatate!

mey fetilor, David nu mai vrea sa doarma la pranz mai deloc, asta dupa ce dasteptu de sotz i-a desfacut zabrelele de la pat...Si colac peste pupaza, David vine noapte calare peste noi , in patul nostru conjugal, si daca il ducem la el in pat plange de lesina...
asa ca la noi in casa e ca la balamuc, eu ma cert cu sotzu sa-i puna zabrelele la loc, sotzu nu si nu, David e in plina forma si enrgie de parca nu ar dormi asa de putin, eu mi-s cam chiauna de somn si de oboseala etc...haos si balamuc.....si anu abia a inceput...

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

cecilico, cecilico..udasi bradu la radacina, ha?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cassandra
A mai avut asa ceva prin aprilie cand a facut o laringita de toata frumusetea care a fost tratata injectabil intravenos cu antibiotic si hidrocortizon. Acum dr mi-a spus sa incepem cu Prednison (deci mancare fara sare trei zile), antibiotic si Nurofen trei zile chiar daca scade febra. Partea proasta e ca urla cand ma vede cu termomentrul in mana sau cu supozitorul.

cassandra, mey...ma bag si eu ca musca in lapte..dar pentru ce ii dai tu copkilului prednison?
sora mea a luat ani de zile si stiu ca e un medicament puternic cu multe efecte secundare(din pacate, sora mea a trebuit sa suporte si multe din efectele secundare ale medicamentului)...e recomandat si copiilor atat de mici? nu se poate inlocui cu altceva?

si apropo, prospanul e tare la moda aici..toata pustimea i-a prospan..

Mergi la inceput

bitsone, mey, stai tu linistita ca cu dopu nu ramai...ramai poate cu gelatina de la dop dar si aia se va duce cu timpul
ai variante de genu:
1. daca dopu nu iese de buna voie si nesilit de nimeni, bagi tu deshtu dupa el(e gelatinos si iese repede)
2. daca pica asa, pe nepusa masa, ca dopu de sampanie, zici ura!, ai scapat, il pui in rama (langa anteriorul)
3. daca ti-l scot doctorii cu tirbusonu, sa fie dopu sanatos, tu la fel, acu, asta e viatza, te cosolezi si pace!

asta ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS mi-am adus aminte de ceva: avem un prieten care a terminat medicina si cand i-am zis ca vreau cezariana, mi-a raspuns ceva de genul ( se pare ca n-am uitat vorbele lui ):"da, vrei cezariana? mai vorbim noi la a doua operatie!!" am vorbit de curand cu el, (si sotia lui tot cezariana a trebuit sa faca)...si a confirmat ca intr-adevar poate fi mai dureroasa recuperarea la 2-a cezariana! eu sper sa nu fie asa totusi!!!!! bafta multa, important este ca bebitu sa iasa bine, sanatos si mancacios!!! tinem pumnii!!!!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am fost la dr pana la urma fiindca se zmiertaia din ce in ce mai rau si amv azut ca inghitea destul de greu si rezultatul este puroi pe amigdale, asa ca iar luam antibiotic(amoxiciclina) si nurofen
va rog sa-mi spuneti si mie(desi s-a mai discutat de 100 de ori si chiar si eu am patit-o) cu ce sa adminsitrez antibioticul ca sa nu distruga flora intestinala si ca sa nu faca nici candida?
trysi multumesc ca te gandesti la noi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

tot noitoata noaptea nu a dormit saracutza si s-a vaicarit, a avut febra desi i-am dat alternativ la 4 ore nurofen si panadol...sup cu novocalmin l-a facut kk in 10 min dupa ce i l-am pus
mai nasol era ca eu nu o puteam ajuta decat sa o mangai si sa o tin in brate si ea se uita la mine si zicea...mami ditiiii...off...nu ne mai ies odata toate maselele asteaca desi are si amigdalele cu puroic red ca totusi maselele astea sunt "buba"
va pup pe toate
sa aveti un we placut

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bitsule,eu abia acum imi dau seama ca tu esti chiar pe ultima suta de metri.Iti tinem pumnii sa fie usoara nasterea si fratiorul lui Kenzo sa vina pe lume sanatos.

Nu te mai gandi atata la refacerea dupa cezariana ca degeaba te gandesti si te framanti acum.O sa vezi tu atunci cum o sa fie.Deocamdata important e sa treceti cu bine,tu si bebe,prin experienta nasterii.

Te asteptam cu vesti bune.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput