Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
Madachan spune:
La Multi Ani ,bine v-am regasit in noul an!!!
ONITZA,bafta multa la examen! Cum se procedeaza acum,intai ai dat sala si apoi te-ai apucat de facut practica?
BITS,nastere usoara iti doresc!!!
OTILIA,foarte frumos ai vorbit despre anul ce a trecut!
BOBITA,ANDREEA,sanatate multa la fetite! Si Edy a fost racit ,i-am dat toata sticluta de antibiotic si tot ii mai curge nasucul si mai tuseste putin.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
Am vazut si toate pozele,nu enumar ca sa nu uit pe cineva.Toti copilasii sunt niste scumpi!!!!!!!!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
monica-elizabet spune:
ne primiti si pe noi la categoria bolnaviori?

azi noapte si astazi la pranz ruxita a avut febra(azi noapte nu am reusit sa-i pun termometrul) dar astazi avea 37,8 nu f mare dar ideea este ca iar nu stiu de unde vine ca nu are muci, nu o doare gatutul...nimik...doar in baza maselelor pot sa o pun, are gingia inflamata, deja sus are 3 coltisori dintr-o masea(si ieri avea doar 2) dar partea proasta este ca atunci cand o intreb ce o doare imi arata urechea
(dar nu mai am incredere totala in ce-mi spune ea fiindca saracul copil cred ca a ramas stresat de durere de urechi si acum orice o doare imi arata si la ureche) si vorba andreei iar ne-a prins we-ul
sanatate multa copilashilor bolnaviori
si insanatosire grabnica
roserbina
amandoi frumusheii...taietorul de lemne este mortal![]()
va pup pe toate
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Raluca, Jasmine, Andreava doresc sa fiti
cat mai repede....sincer si eu as mai vrea inca o data
......
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cici, si mie nu imi urezi sarcina usoara

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Eu sunt din nou la servici si nu am rezistat sa stau o zi fara forum
.
Onitza, am si venit in oras in ziua respectiva, sa iau medicamente
ca eram toti muciosi iar Vlad a avut si febra/frisoane. Chiar nu am vrut sa riscam ca eram sigura ca o ia si Paul si a fost o viroza grea de tot. Bafta la examen, te astept cu
si sa incepem cu condusul in acelasi timp. Mi-am rezolvat si eu cu permisul pe noul nume si adresa si cum am intrat in UE pot sa-l folosesc si aici
.
Raluca, daca chiar vrei pot sa si bagi si sa si scoti, asta daca stii cum sa faci o inseminare cu sperma la borcanel, deja mi te inchipui in fata oglinzii cautand ... cuibusorul pentru viitorul pui

Aime am vazut ca sunteti pe faza, am trecut si noi ieri pe la cetateni UE
, am primit si felicitari pe tema asta.
Andreea, nu te mai invinui ca nu ai de ce. Eu dupa 3 zile de umblat cu tramvaiul dupa pasaport, declaratie notariala, demisie unde am lucrat si multe altele eram convinsa ca ne pricopsim cu gripa si asa a fost. Ana insa a facut cel mai slab si eu banuiesc deoarce organismul ei a fost a ramas cu imunitate dupa viroza de 2 saptamani de aici.
Miria, m-a intrebat Ana de Damiana
, "fetitza, pacc ?". Eu nu am comentat intalnirea noastra, sa stiti dragi mamici ca Damiana are aproape 20 de kg si este tare inalta (iar mamica ei intreaba de siropuri pentru pofta de mancare
). Si mi-a placut tare mult ca face ochisorii ca Ana cand vrea sa impresioneze
. Tare, tare frumos s-au iubit ele, parca se cunosteau din burtica.
Eu cred ca nici Tom si Jerry nu o sa ii mai pun Anei ca prea se bat, se alearga si nu ii folosesc deloc genul asta de desene, sau sunt eu mai
.
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by Otiliavquote:
Originally posted by Cecilia C
Raluca, Jasmine, Andreava doresc sa fiti
......
Poze
Poze Ada
Cici, si mie nu imi urezi sarcina usoara
Otilia
cred ca sunt batuta in cap

ca altfel nu pot zice, normal ca cu tine am vrut sa incep dar m-am zahait de tot.....ca ti-am zis ca m-a emtionat mult bilantul tau.....Da' stai putin????? ce zici tu acolo????? a-ti auzit fetelor????? sarcina usoara???? deci e deja bebe2 acolo in burtica??? eu iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa fiti fericiti in formula de 4 si sa ai o nastere la fel de frumoasa si usoara cum am avut si eu cu Ada.......astept confirmarea.....ca sper ca nu m-am zahait din nou....

Poze
Poze Ada
monica-elizabet spune:
mai oti
tu ai vreo veste si nu ne-o dai si noua???![]()
gata? s-a terminat vacanta, v-ati intors deja? acum cine sta cu anutza?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Mai paxelo, da' fi-tu face romane, nu gluma. Daca a povestit el tot sirul ala de idei.
Cici, io si cu tine cred ca nu ne lecium ![]()
![]()
. Si mie mi-e dor de burtica si nu-s decat 4 luni de-atunci si unde mai pui si dupa toate problemele care le-am avut...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
try spune:
Io m-am apucat sa-l inavat si pe adrian sa adoarma singurel. Am vazut de vreo 3-4 zile ca are somnicuri la care adoarme singurel sau se trezeste dupa o perioada, plange putin si apoi adoarme iar singurel. Si m-am gandit sa exploatez perioada asta si sa fac cum am facut si cu frate-su. Tot la 3 luni l-am invatat si pe alex sa adoarma singurel. Mi se pare o perioada buna pt. ca usor usor incepi sa vezi un model al somnului (somnicurile sunt cam la aceleasi ore) sunt destu lde mari sa adoarma singurei si destul de mici sa nu realizeze bine cand iesi tu din camera. Cand sunt mai mari, realizeaza imediat cand iesi din camera pt. ca inevitabil faci zgomotee accidentale si se trezesc stiind ca raman singuri si tu iar ai plecat pe usa.
De dimineata a adormit fara probleme, un pic de marait si imediat a adormit. Acum la al doilea somn a plans 20 de minute pana l-a luat somnul. Si am intrat de 2 ori la el sa-l alin si acum a doua oara i-am suflat un pic peste fatza, l-am asezat pe burtica (doarme mai bine asa) si a adormit imediat. Noaptea tot cu mine doarme, n-am sanse sa-l pun in patut. Daca reusesc, se trezeste repede si nu mai am rabdare sa mai insist sa-l culc in patut. Dar dupa ce s-o invata sa adoarma singurel ziua, o sa schimbam si dormitul noaptea.
Monicutza, am obosit eu de cate ori zici ca aia mici sunt bolnavi, d-apoi tu. Cred ca e epuizant s-o tina din raceala-n infectie si tot felul de complicatii. Saracutza Ruxi cred ca deja e "batatorita".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
Hai, mai, Otilia!
Ca n-are chiar 20 de kg, dar e, intr-adevar grea si inalta.
Ce bine ca a ta vorbeste!
A mea zice de ieri cati ani are si il striga pe taica-su cum ma aude pe mine ca-l strig.
Adica, nu-i mai zice "dadi", ci "lelele", adica Viorele.
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."