Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
roserb spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Ce e Noddy?!?!Sunt eu in urma si m-am trezit brusc intr-o lume in care toti stiu, cauta, cumpara, vor Noddy, numa' eu nu stiu ce e aia si cu ce se mananca... Luminati-ma!
Nt,nt,nt cata ignoranta! Of course ca e un personaj din desene animate, un baietel tare colorat, aduce un pic cu Pinocchio!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ionela roxana spune:
Raluca uite daca vrei poti cauta pe-aici:
htp://www.noddy.com/flags.html
sper sa-ti placa, si mai ales sa poti deschide aici;
eu nu le prea am cu pc-ul
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
Roserb ti-am admirat piticii
; sa va traiasca ca tare dulci sunt!!!; Bianca la serbarea de la gradi este o adevarata domnisoara
, iar acolo seamana cu tine, parul i l-ai prins in asa fel incat in poza aia se aduce fff. bine cu tine, cu toate ca ia seamana fff. mult cu tatal ei, dar acolo este bucatica rupta tie!; pe Mihnea as fi in stare sa-l pap cu totul!; are un botic asa dulcic; ce sa mai ai baiat harnic!; puiutii acum cum mai sunt cu raceala?; sanatate muuuulta!!!
Aime vai, ce harnic fecior ai!; de-acum il instruiesti?
-ci dulci la harnicut!
Miria mai ai o fata ffff. ordonata; imi place de ea ca sta cuminte la masa!
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
andreap spune:
Multumesc mult de tot la toata lumea ptr.sfaturi si incurajari

Mariuca nu e deloc mai bine
.Aseara abia am reusit sa scad putin febra cu 1/2 de fiola de algocalmin(prima data i-am dat numai 1/4 din fiola si nimic,ardea ca focu').Plus tusea care o chinuie mai alea cand sta la orizontala...Nu intelg cum naiba dupa 3 zile de augmentin inca face febra...Ca o idioata ce sunt am uitat complet de Dr.Stanciu la care puteam sa merg sambata dimineata daca sunam ieri si ma programam.Asa pana luni nu am la cine sa merg
.
Aime,tare haioase poze.Pupam baiat frumos
Raluca,
..multumesc mult.Si stai linistita,eu sunt mai ignoranta ca tine,habar nu aveam de personajul asta
.
Miki,
..o sa incerc si Humex.Eu am luat si in 2 zile [blue]eram mult mai bine.
Paxela,sanatate multa.Ai grija de voi
Diana,cred ca ai dreptate..e plin Pitestiul de virusi
.Off...pupici la Andrei
va pup si mai vb
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Roserb,am vazut si pe piticii tai..impreuna cu alti pitici.Mihnea e tare serios,Biancai i-a crescut superb parul....si aveati si un cutu in dotare pe acolo![]()
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
cassandra spune:
Ne inscriem si noi pe lista copilasilor bolnaviori (noi care din primavara trecuta nu am mai avut nimic serios
). De ieri o tinem in febra si de azi dimineata a inceput Dragos sa tuseasca dar urat de tot (un fel de tuse latratoare). A mai avut asa ceva prin aprilie cand a facut o laringita de toata frumusetea care a fost tratata injectabil intravenos cu antibiotic si hidrocortizon. Acum dr mi-a spus sa incepem cu Prednison (deci mancare fara sare trei zile), antibiotic si Nurofen trei zile chiar daca scade febra. Partea proasta e ca urla cand ma vede cu termomentrul in mana sau cu supozitorul
.
Speram sa trecem cu bine si de asta. ma supara faptul ca a facut tratament de imunizare cu Immunobaby si tot a luat un virusache de undeva
. E posibil sa fi luat din parc de la copiii pe care tot ii pupa cu atata drag.
Noi pentru tuse luam Stodal pt ca a functionat f bine pana acum. Am mai auzit de Prospan (pe baza de extract de iedera) cica ar fi f bun pt asa ceva.
try spune:
Mai ce ma bucur sa v-aud pe cat mai mutle ca va pregatiti de-al doilea. Dincolo de toate greutatile inerente, e minunat, E MINUNAT!!!!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
try spune:
Roserb, fi-ta e superba, e o dulce, iar mihnea un un dolofanut. Nu s-ar zice la fatza, dar am vazut eu cum stau blugii pe el (hi, hi, hi).
Alex de ieri s-a hotarat sa puna si el doua cuvinte alipite. Si uite-asa ne indreptam spre propozitii si fraze. L-a vazut pe Mihnea cum taia lemne si i-am explicat eu ca "taie lemne" si a repetat si el dupa mine.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
eu am inceput sa fiu socata de analogiile lui fimiu
, azi am luat un biberon roz , si ii zice tacsu uite pt sora ta, vrei sa il luam? "da lu sora me"( bine inteles ca a primit si el unul
, sa nu perceapa ca bebe are si el nu"
si ajung la mama si il intreb, ce i-ai luat tu lui sora ta ia zi lui mamaie" io bibeonu sora me oz, de la ursu"( era cumparat din auchan unde e satul ursuletilor), si mama unde e sora ta? " a mami a burta, si sibu a fost mami a burta da a scoso
, sora e bebe" am ramas amandoua interzise
Alexa
29+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006