Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
diana2004 spune:
Andreap, si eu l-am gasit pe Andrei racit si n-am lipsit decit o zi ;cred ca bintuie niste virusi prin Pitesti !
Ce sa-ti mai spuna bunicii de Mariuca ,oricum nu aveai cum sa te intorci si nici nu mai aveai stare in vacanta .
La noi panadolul e apa de ploaie ,cu nurofen rezolvam febra ;pt tuse si eu i-am dat Stodal ,dar daca ai impresia ca nu poate sa rupa tusea ,da-i iar ambroxol .
Sanatate Mariucai si multi
de la noi .Daca si miine o tine tot intr-o febra poate e mai bine sa o vada iar un pediatru .
mikimi spune:
quote:
Originally posted by aime
Buna seara!
Iaca fetelor ca noi ne-am integrat si ia mai priviti ce flacau pregateste mami ptr viitoarea nora.
Si mai vedeti un martzian si gata, nu va mai plictisim
aime siVladimir
Ne omori cu pozele astea bestiale !!!!!
Sunteti minunati !.
Try , Alex e cuceritor.
Ralucutzo lasa putu' gandirii si baga un baietel numa bun pentru viitoarea mea fetita(cand o veni...)
Cici suntei niste bombonele , nici nu va statea bine decat in formula asta.
Andreea confirm si eu Stodal -apa de ploaie-.A mers mai binisor Humex , dar parca a trecut in final cu sirop de pin de brad cu miere.Si nu-ti mai face proese de constiint, majoritatea puiutilor au racit zilele astea...
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
Miki si Alexander (12.12.04)
mikimi spune:
ce-or fi aia 'pin de brad' ???
erau in realitate muguri de brad
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
paxela spune:
de tuse la noi mai merge eurespal
si Andreea nu te mai lua de bunicii fetii
, eu una am racit , si garantat nu am facut nimic pt asta, exact in noaptea de revelion cand am urmarit artifiici cu Silviu in brate pe geamul inchis nici macar pe balcon nu am iesit
, si rece nu beau, grija am cat pt 10 ce daca suntem doar 2, si totusi, acum trag
mai mai ce de "ganduri" asa la inceput de an, hai sa fie cu noroc
doritoarelor
Alexa
29+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Ralucutzo lasa putu' gandirii si baga un baietel numa bun pentru viitoarea mea fetita(cand o veni...)
Cici suntei niste bombonele , nici nu va statea bine decat in formula asta.
Andreea confirm si eu Stodal -apa de ploaie-.A mers mai binisor Humex , dar parca a trecut in final cu sirop de pin de brad cu miere.Si nu-ti mai face proese de constiint, majoritatea puiutilor au racit zilele astea...
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
EU sa il bag!?
Eu il scot, femeie!!!! Oooofff... 

Pin de brad, ha? Paxeluto, s-a trezit si nea Ion: deci tu ai fetita!?!?!?!?
Si eu de ce stiam ca o sa ai baiet? 

Cici, nu ma ura cu atata patos, ca pe mine ma bate doar GANDUL acuma, ceea ce nu e destul
Andreea, si-am uitat sa iti zic de piesa de rezistenta: Tonotil/Tonotyl, in fine, tot asa se proununta la farmacie :) E o suspensie care se da in convalescenta, pentru refacerea organismului si ajung 10 zile de tratament. Maria a luat asta in primavara, dupa ce, in urma virozei, slabise 1.5 kilograme intr-o saptamana... Poti cauta pe net, sa te lamuresti ce si cum, cert e ca se da si la copii si intr-adevar reface organismul extraordinar. NU are reactii adverse.

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
monica-elizabet spune:
aime
un vladutz si frumos si haios
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
cookie spune:
Salutare!
Mai primiti uratori intarziati si inzapeziti? ![]()
LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si mereu voioase, mamicute frumoase, sa vi se implineasca gandul de gravidoase....iar care nu...tot ce va doriti(na, ca aici nu mai gasii rima!
)
Noi am fost plecati de Revelion la Budapesta, fara copil
, iar mi-am spus ca nu mai plec niciunde fara ea, ca m-am topit de dor(doar la figurat, ca-n rest...m-am ingrasat de la mancarea ungureasca
)
Era sa ramanem inzapeziti pe Valea Prahovei, c-am facut nu mai putin de 5 ore de la Predeal la Sinaia...
Sabinei i-a fost si ei dor de noi, cica tara toata ziua prin casa pijamalele mele si tricourile lu' tat'su, palngea si suspina noaptea prin somn dupa noi
da' vorbeam cu ea la telefon si-mi spunea sa-i aduc "momoni" I-a adus mami si bomboane, si un Noddy de jucarie...fericire maxima!
Eu am inceput si munca
...o fericire!
N-am apucat sa vad decat trei pozite, promit sa recuperez...Aime, draga mea,
la dragalasul ajutor...vad ca-l antrenezi bine(nu ne-a uitat Vladutu, nu-i asa?
) sa nu-l dai la alta!
Io promit c-o invat pe Sabina ce stiu...adica sa coase la masina si sa parleasca o tzara de engleza...sa bucatareasca oleaca(nu ma ridic la performantele tale, da' orisicat!
)
Hai, va
pe toate, fug la munca!
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by cookie
Sabinei i-a fost si ei dor de noi, cica tara toata ziua prin casa pijamalele mele si tricourile lu' tat'su, palngea si suspina noaptea prin somn dupa noida' vorbeam cu ea la telefon si-mi spunea sa-i aduc "momoni" I-a adus mami si bomboane, si un Noddy de jucarie...fericire maxima!
Cookie si Sabina bulina
Ce e Noddy?!?!

Sunt eu in urma si m-am trezit brusc intr-o lume in care toti stiu, cauta, cumpara, vor Noddy, numa' eu nu stiu ce e aia si cu ce se mananca... Luminati-ma! 

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
ionela roxana spune:
Ralucutooooo, Noddy este un personaj de desene animate ptr. copii; este realizat de engleji, in colaborare cu americanii, in 2004, care a reausit sa atraga ffff. multi admiratori; puiutii sunt inebuniti dupa el; da o "fuguta" pe net cu Noddy com. si sigur vei gasii ffff. multe lucruri, care sa o cucereasca pe frumutetea de Mariuca; ale mele cucuiete sunt fan Noddy, mau inebunit, iar cum este la tv. sau le dau voie la pc. m-am lins pe bot de la altceva pe ziua respectiva, ore buuuune
![]()
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

.
Vladimir