Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Ce e Noddy?!?! Sunt eu in urma si m-am trezit brusc intr-o lume in care toti stiu, cauta, cumpara, vor Noddy, numa' eu nu stiu ce e aia si cu ce se mananca... Luminati-ma!

Nt,nt,nt cata ignoranta! Of course ca e un personaj din desene animate, un baietel tare colorat, aduce un pic cu Pinocchio!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Raluca uite daca vrei poti cauta pe-aici:
htp://www.noddy.com/flags.html
sper sa-ti placa, si mai ales sa poti deschide aici;
eu nu le prea am cu pc-ul

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Roserb ti-am admirat piticii; sa va traiasca ca tare dulci sunt!!!; Bianca la serbarea de la gradi este o adevarata domnisoara, iar acolo seamana cu tine, parul i l-ai prins in asa fel incat in poza aia se aduce fff. bine cu tine, cu toate ca ia seamana fff. mult cu tatal ei, dar acolo este bucatica rupta tie!; pe Mihnea as fi in stare sa-l pap cu totul!; are un botic asa dulcic; ce sa mai ai baiat harnic!; puiutii acum cum mai sunt cu raceala?; sanatate muuuulta!!!

Aime vai, ce harnic fecior ai!; de-acum il instruiesti?
-ci dulci la harnicut!

Miria mai ai o fata ffff. ordonata; imi place de ea ca sta cuminte la masa!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc mult de tot la toata lumea ptr.sfaturi si incurajari
Mariuca nu e deloc mai bine.Aseara abia am reusit sa scad putin febra cu 1/2 de fiola de algocalmin(prima data i-am dat numai 1/4 din fiola si nimic,ardea ca focu').Plus tusea care o chinuie mai alea cand sta la orizontala...Nu intelg cum naiba dupa 3 zile de augmentin inca face febra...Ca o idioata ce sunt am uitat complet de Dr.Stanciu la care puteam sa merg sambata dimineata daca sunam ieri si ma programam.Asa pana luni nu am la cine sa merg.
Aime,tare haioase poze.Pupam baiat frumos
Raluca,..multumesc mult.Si stai linistita,eu sunt mai ignoranta ca tine,habar nu aveam de personajul asta.
Miki,..o sa incerc si Humex.Eu am luat si in 2 zile [blue]eram mult mai bine.
Paxela,sanatate multa.Ai grija de voi
Diana,cred ca ai dreptate..e plin Pitestiul de virusi.Off...pupici la Andrei
va pup si mai vb

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,am vazut si pe piticii tai..impreuna cu alti pitici.Mihnea e tare serios,Biancai i-a crescut superb parul....si aveati si un cutu in dotare pe acolo

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Ne inscriem si noi pe lista copilasilor bolnaviori (noi care din primavara trecuta nu am mai avut nimic serios ). De ieri o tinem in febra si de azi dimineata a inceput Dragos sa tuseasca dar urat de tot (un fel de tuse latratoare). A mai avut asa ceva prin aprilie cand a facut o laringita de toata frumusetea care a fost tratata injectabil intravenos cu antibiotic si hidrocortizon. Acum dr mi-a spus sa incepem cu Prednison (deci mancare fara sare trei zile), antibiotic si Nurofen trei zile chiar daca scade febra. Partea proasta e ca urla cand ma vede cu termomentrul in mana sau cu supozitorul.
Speram sa trecem cu bine si de asta. ma supara faptul ca a facut tratament de imunizare cu Immunobaby si tot a luat un virusache de undeva. E posibil sa fi luat din parc de la copiii pe care tot ii pupa cu atata drag.
Noi pentru tuse luam Stodal pt ca a functionat f bine pana acum. Am mai auzit de Prospan (pe baza de extract de iedera) cica ar fi f bun pt asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

pentru harnicutii Vladut si Mihnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai ce ma bucur sa v-aud pe cat mai mutle ca va pregatiti de-al doilea. Dincolo de toate greutatile inerente, e minunat, E MINUNAT!!!!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Roserb, fi-ta e superba, e o dulce, iar mihnea un un dolofanut. Nu s-ar zice la fatza, dar am vazut eu cum stau blugii pe el (hi, hi, hi).

Alex de ieri s-a hotarat sa puna si el doua cuvinte alipite. Si uite-asa ne indreptam spre propozitii si fraze. L-a vazut pe Mihnea cum taia lemne si i-am explicat eu ca "taie lemne" si a repetat si el dupa mine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eu am inceput sa fiu socata de analogiile lui fimiu, azi am luat un biberon roz , si ii zice tacsu uite pt sora ta, vrei sa il luam? "da lu sora me"( bine inteles ca a primit si el unul , sa nu perceapa ca bebe are si el nu"
si ajung la mama si il intreb, ce i-ai luat tu lui sora ta ia zi lui mamaie" io bibeonu sora me oz, de la ursu"( era cumparat din auchan unde e satul ursuletilor), si mama unde e sora ta? " a mami a burta, si sibu a fost mami a burta da a scoso, sora e bebe" am ramas amandoua interzise

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput