Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Alina,te rog corecteaza la mine ziua de nastere,e in martie(03),nu aprilie(04).Nu stiu ce-a fost in capul meu cand am scris,cred ca ma gandeam la altceva.edit:Alina,multumesc.Eu am inceput sa iau acid folic de azi.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by teodoran

In seara asta am facut gravibinonul...mie mi-a dat sa fac 1 fiola/saptamana. Doamne ce rau doare...

teodora spune-i persoanei care iti face gravibinonul sa ti-l faca foarte incet, in cateva minute si cu pauze chiar daca nu te doare sa faca pauze. eu mi-l fac singura si nu ma doare deloc. Dar il fac foarte incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Printesa_roz, iti tin pumnii.
Anca, sa dea DD sa fie totul bine.
Alina, la mine UM este 29.11.2006, iar DN este 13.09.1981. A iesit faina listuta. Inca suntem putine in lista. Sper sa se mareasca listuta si sa fim cat mai multe .

Sim
Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Irina, zi si UM ca sa trec in listuta....ca nu e completa!

Si eu astept sa se mareasca listuta, dar cred ca momentan inca e devreme, sa treaca macar o saptamana si va incepe sa ploua cu proaspete gravidute!

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mi-a tresarit inima cand am vazut listuta cu gravidute si eu printre ele. De azi am hotarat sa nu imi mai iau temperatura sa nu devin obsedata atata timp cat nu am nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Felicitari fetelor gravidutelor! Vad ca sunt printre voi si gravidute cu FIV, deci cu copii muuult asteptati, ca doriti sunt cu totii. Sper sa aveti toate sarcini usoare si bebei sanatosi. Am bagat si eu un ochi la voi, fiindca eu tare mi-ash dori sa mai fiu mamica odata. Si plus ca am vazut ca discutati si voi despre temperaturi bazale, am citit si eu si in alta parte si .........una peste alta, abia dupa ce imi intarzie ciclul macar 2 zile pot sa ma lamuresc. 18 zile de la ovulatie cu temperatura mai mare de 37, inseamna cam ziua a 32 a ciclului menstrual. Imi trebuie muulta rabdare. Cu Ana, am avut un testul de sarcina pozitiv in z31. Luna trecuta test de sarcina negativ in z30 si ciclul a aparut in z33, maaare dezamagire. Cred ca oi fi si dereglata.
Oricum, ce sa va spun, sunteti la inceputul celei mai minunate perioade din viata (nu numai perioada de gravidute, dar si cea de mame cu copii), bucurati-va pe cat puteti, cu toate simptomele ingrijoratoare, neplacute, etc. Sanatate!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu tot sunt emotionata ca sunt pe listuta, dar mai tare ca sunt in asteptare de bb2!
Dupa primul test(desi ma asteptam, ca era programat) m-am simtit ciudat, fara nici un fel de sentiment, ba da de sentiment de putina frica, deoarece stiind deja ce urmeaza m-am cam blocat. Iar a doua zi eram ca noua, foarte fericita!

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Sim daca nu ti-a trecut constipatia (eu sper ca da) gasisem la mamicile de iulie august un sirop DUPHALAC se numeste (in cazurile de urgenta) . Ele zic ca ar fi bun si in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Teodoran si eu am facut gravibinon in sarcina si pana am decoperit cum se face am cam suferit si eu si -ul meu. Mama mi le facea si am incercat in tot felul pana am aflat: trebuie sa fie facute incet si cu ac cat mai lung, pt a intra bine in muschi (altfel te doare de numa si dupa aia)!

Poze Laura

Mergi la inceput

Buna seara, gravidutelor! Ce mai faceti, cum va mai simtiti, ceva simptome? desi cred ca este cam devreme pentru simptome. Hai sa aducem subiectul pe prima pagina! Eu am tras cu ochiul pe la aspirante si mai asteptam cateva gravidute sa prinda curaj.

Mergi la inceput