Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Eu tot sunt emotionata ca sunt pe listuta, dar mai tare ca sunt in asteptare de bb2!
Dupa primul test(desi ma asteptam, ca era programat) m-am simtit ciudat, fara nici un fel de sentiment, ba da de sentiment de putina frica, deoarece stiind deja ce urmeaza m-am cam blocat. Iar a doua zi eram ca noua, foarte fericita!Alina5+ si Alex

UM e 27 noiembrie 06
eu nu ma asteptam,ca nu le avem noi cu programarile;am fost un pic surprinsa si cam speriata,vorba ta,ca si eu cam stiu ce ma asteapta,dar pe de alta parte ma bucur foarte mult.Sper sa fie bine totul si sa ajungem sa ne vedem cu bebeii sanatosi in brate.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetele si eu sunt la a doua sarcina (mai am o fetita de 9 ani) dar nu stiu cum sa spun ma simt ca la prima sarcina in primul rand pentru ca a trecut f mult timp si la prima sarcina nu am avut nici un simptom nici o grija aveam si un servici care imi ocupa tot timpul, nici nu imi inchipuiam cate probleme pot aparea. Am trecut asa repede prin sarcina...Cel mai mult regret ca am asteptat atata timp pentru al doilea, ca niciodata nu a fost momentul potrivit dupa ce primul copil a venit asa repede si pe neasteptate. Abia acum am simtit ce inseamna sa astepti luna de luna sa vezi daca s-a intamplat minunea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral
Am trecut asa repede prin sarcina...Cel mai mult regret ca am asteptat atata timp pentru al doilea, ca niciodata nu a fost momentul potrivit dupa ce primul copil a venit asa repede si pe neasteptate. Abia acum am simtit ce inseamna sa astepti luna de luna sa vezi daca s-a intamplat minunea.

asa suntem noi,daca stam sa ne gandim,niciodata nu e momentul potrivit...
Alina,te rog modifica si DPN la mine,ca m-am uitat pe un tabel de pe site si reiese ca ar fi 3 sept.,nu 7.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mirela ce fetita mare ai!!!!!!Cred ca va fi incantata cand va afla ca va avea un fratior/surioara!Cel putin nu va fi geloasa....ca in cazurile noastre.....fiind copii mici, vor vrea si ei atentie.
Eu cateodata astept cu groaza greturile....ca data trecuta erau urate, nu chiar insuportabile, dar nici usoare. Sase saptamani au tinut zi de zi, credeam ca-mi va fi greata tot timpul pana nasc, dar spre fericire incet incet au plecat de unde au venit!

Si au am vazut destule fete pe la Odisee, si le astept cu drag!
Nu am vrut sa scriu nimic la Odisee, ca mi se parea aiurea sa vin sa scriu ca sunt in ziua cu tare, si peste cateva zile sa zic ca e gata sunt insarcinata. Sunt atatea fete care se chinuie sa ramana insarcinate.....

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Gata, totul e modificat!Ma gandeam eu ca la tine UM era mai devreme ca la mine....

quote:
Originally posted by irina.c.

Alina,te rog modifica si DPN la mine,ca m-am uitat pe un tabel de pe site si reiese ca ar fi 3 sept.,nu 7.

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)

Serafim Rose

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Alinkav e super listuta..si chiar nu imi vine sa cred ca ma aflu si eu aici, mai ales dupa cate am patimit. Nu mai aveam nici o speranta. Scumpo, te rog sa imi modifici si mie UM din 28.11.2007 in 28.11.2006.
Pupici in rest la toate fetele

betty78

Mergi la inceput

Eh ce distrata sunt.....Si faza e ca am mai gresit asa la alta fata si am corectat pe urma, noroc ca-mi sarise in ochi!Acum in loc de litere si cifre vad numai emoticonul cu .

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Alina inca nu i-am spus dar probabil nici nu m-ar crede ca ea asteapta de mult imi zice ca vrea o surioara acum deja cred ca s-a saturat sa astepte ca de la un timp nu mai zice nimic. O sa aiba o surpriza si sper sa ma ajute mult de gelozie nu cred ca va mai fi vorba. Dar si sa ai doi copii de varste apropiate e asa frumos.

Mergi la inceput

voi cum ati nascut prima data?si cam ce planuri aveti pentru a doua?
eu am nascut natural,si acum m-am gandit la epidurala,dar n-am curaj.Cred ca tot natural va fi.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput

Eu sper ca si la sarcina asta sa nu am greturi, probleme desi la prima am nascut la 37 sapt.(2,7kg) fetita era perfecta si sanatoasa.

Mergi la inceput