Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 11
irina.c. spune:
quote:am facut-o eu,trebuie sa-i dai doar copy-paste;dar nu e nici o graba
Originally posted by alinkav
Fetelor, de listuta ma ocup maine deja, ca acum sunt tare obosita!Noapte buna!Alina5+ si Alex
sanatate!si odihneste-te.Eu am "demolat" dormitorul pana acum,ca ne-am luat mobila noua si a trebuit s-o scoatem pe cea veche.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
betty78 spune:
Myral temperatura bazala trebuie sa fie peste 37 si asta masurata dimineata inainte sa te scoli din pat. Cea oral este aproape intotdeauna peste 37, mai ales daca ai un termometru digital.
Alinkav bine ai revenit.
Irina.c o sa trec sa vad.
pupici la toate fetele
betty78
printesa_roz spune:
Mai fetelor dragutzelor, va felicit pe toate. Mi-as dori tare mult sa fim colege... chemati-ma si pe mine please.. sint in ziua 24 din 28 am temperatura 37.2 si de doua zile ma simt de parca urmeaza sa imi vina, dar nu ma doare, doar simt acolo ceva....vreau si eu la vooooooooooooooooi
Pupici
ancadragoman spune:
Neata burtoaselor
Azi dim am avut temp 37 si sunt in Z28 din 26.
Am sanse?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
alinkav spune:
Fetelor puteti sa aruncati privirea pe prima pagina!Orice sugestie e bine venita, si daca trebuie sa modific ceva, astept sa ma contactati!
Anca eu sper sa fie bb la tine, sa fim cat mai multe pe aici!!!!!
Eu abia astept ziua de luni, ca am programare la doctor, sa vedem si pe bb mic cum se dezvolta!In rest ma simt bine!
Alina5+ si Alex
betty78 spune:
Ancadaca ai CM de 26 de zile mai trebuie sa astepti inca 2 zile ca temperatura sa se mentina peste 37. Sau 18 zile de la ovulatie cu TB mai mare sau egala cu 37. Hai ca mai ai putin...sau poti sa faci testul de sange. Bafta
betty78
ancadragoman spune:
Betty eu luna asta am renuntat la monitorizari si nu stiu de cand este temp ct.
Pupici si mersi
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
betty78 spune:
Alinkav e super si im place. La mine UM pe 28.11.2006.
Iar pe luni bafta la doctor. E posibil daca are un eco bun ca luni sa vezi si inimioara.
Pupici
betty78
aniast72 spune:
alinakav a iesit bine listuta .
ancadragoman, te astept cu drag sa vii alaturi de noi.
Andreea