Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 10
teodoran spune:
In seara asta am facut gravibinonul...mie mi-a dat sa fac 1 fiola/saptamana. Doamne ce rau doare...
myral spune:
Fetelor voi faceti tratament preventiv sau pentru ca aveti mici probleme? ma cam ingrijorez si eu ca am citit pe la mamici de iulie august , mai iunie si majoritatea fac tratament de sustinere(daca nu chiar toate)Adica ma gandesc ca nu e necesar tratamentul daca nu ai probleme sau poate chiar sa nu faca bine. Nu stiu cum este la fiv aici probabil tratamentul este chiar obligatoriu.
irina.c. spune:
quote:Eu am nascut prima oara la Polizu,cu dr. Suciu,si am fost foarte multumita.Tot la el vreau sa merg.Myral,eu nu fac nici un tratament si sper ca nici nu va fi nevoie de asa ceva.La prima sarcina,in luna a 3a,o dr. mi-a zis ca am iminenta de avort si mi-a prescris utrogestan,dar Suciu a zis ca e ok,mi-a dat doar no-spa,daca simteam contractii.Aveam no-spa mereu cu mine,in caz de ceva,si totul a fost bine;in afara de vitamine si no-spa n-am luat nimic toata sarcina.Si acid folic,la inceput.
Originally posted by betty78
Cine imi recomanda si mie un medic ginecolog si un spital care sa arate a maternitate nu cum arata mukte din cele pe care le avem prin Bucuresti. Am fost azi la CFR2 si m-am luat cu mainile de cap.betty78
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
teodoran spune:
Daca nu ai probleme nu trebuie sa faci nici un tratament de sustinere...la FIV in general se da un tratament de sustinere si daca ai probleme, eu de ex. am avut sangerari si dureri ca de CM si de aceea mi-a dat gravibinon.
betty78 spune:
Irina.C multumesc mult, o sa tin cont de doctorul tau. O sa trec si pe la Polizu sa vad cum este.
Myral eu nu am nici o problema, nici macar nu am avut spotting-ul, dar Gravibinon-ul mai scade riscul de avort. E tratament de sustinere hormonal. Cateodata avortul se produce din lipsa hormonilor.
Si eu am facut azi prima injectie de Gravibidon.
betty78
alinkav spune:
Buna seara!
Am aparut si eu dupa o scurta vacanta!
Eu sunt bine, raceala cat de cat mi-a trecut, in schimb din fericire inca nu am simtome, gen greturi.....am avut ameteli, dar le datorez mai degraba a racelei.
La primul copil greturile mi-au aparut din sapt a 6a si pana la 12 saptamani au tinut fara sa se opreasca.
La mine UM era pe 28 noiembrie, iar DNP ar fi 4 sau 5 septembrie, dar avand in vedere ca am o cezariana, s-ar putea sa fie nasterea mai devreme!
Alina5+ si Alex
alinkav spune:
Fetelor, de listuta ma ocup maine deja, ca acum sunt tare obosita!
Noapte buna!
Alina5+ si Alex
myral spune:
Multumesc mult fetele! M-am linistit. Mi s-a parut ca am temperatura cam mica 37 oral si asta sa nu insemne vreo lipsa ceva ca am inteles ca in sarcina temperatura ar trebui sa fie peste 37.
irina.c. spune:
quote:sa mergi in aripa noua(acolo am nascut),nu in cea veche,ca e oribila.Am stat intr-o rezerva de doua paturi,era curat la baie...a fost bine.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by betty78
Irina.C multumesc mult, o sa tin cont de doctorul tau. O sa trec si pe la Polizu sa vad cum este.
betty78
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose