Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 9
myral spune:
Anca da mai ales la data cand trebuia sa imi vina si m-au tinut cateva zile (4, 5 cred) si au trecut treptat. In rest sanii au ramas ca inainte de ciclu adica putin durerosi mai ales sfarcurile iar balonarea o am de la ovulatie. temperatura nu depaseste 37(oral ca vaginal e putin mai mare 37,3)chiar ma gandeam ca e putin cam mica.
ancadragoman spune:
La mine este prima zi de inatrziere si am facut dim un test care este negativ,dar am senzatia de CM si ieri am avvut temp 37.
Tu in ce zi ai avut test pozitiv?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
myral spune:
Eu am ciclu mai scurt de 24 25 zile iar in ziua 23 mi-a iesit slab pozitiv barza si sure check. In ziua 26 au iesit clar pozitive tot barza sure check si dr sigur. Dar cum am zis am citit si de fete care au avut testul pozitiv la 10 zile intarziere . Cum a zis si betty nu stiu de ce nu iese pozitiv la unele fete. Mai incearca si alte teste eu am facut in fiecare zi si acum as mai face doar sa mai vad cele 2 liniute.
ancadragoman spune:
Eu am avut luna trecuta CM de 26 de zile,iar acum 2 luni o dereglare de 45 de zile....mai stau cateva zile si dac nu vine CM mai fac un test sau unu de sange.
Multumesc ptr raspunsuri...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
teodoran spune:
Betty ma bucur ca a fost bine la eco. Cred ca a fost totusi un chist care paote lai eliminat...cu val.hcg cum mai stai?
Eu am fost prin multe spitale in Bucuresti.Toate arata jalnic...dar totusi sa stii ca maternitatile, arata destul de bine, adica chiar daca spitalul in general arata nasol, matrenitatile arat bine. La Spit. Municipal mi-a placut si a fost destul de bine si la Giulesti un am facut FIV-ul. Dar nu te monitorizeaza in continuae dr. tau unde ai facut FIV?
Astazi am fost la servici, cosmar. Mie imi e foarte somn dupa-amiaza, imi e asa de somn ca imi vine sa lesinCand am ajuns acasa am dormin 30 min si mi-am revenit.
myral spune:
Anca imi pare rau de dereglare. Mai bine fa testul de sange daca poti ca e sigur si se da rezultatul repede. Am o presimtire ca o sa vii la mamici de sept oct. ca prea ai venit des aici. Sper totusi ca de luna asta.
ancadragoman spune:
Este tot ce imi doresc ,dar nu am prea mari sperante,sanse sunt putine...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
myral spune:
Anca asa ziceam si eu ca sunt putine sanse ca am luat cam 6 ani anticonceptionale si de 5 luni tot prestam in perioada fertila degeaba chiar ma gandeam ca am ramas si eu cu o dereglare si totusi s-a intamplat si nu am facut nimic special luna asta plus acelasi stres si am facut la teste....
ancadragoman spune:
Noi incercam de un an si 3 luni,iar de luna viitoare incepem analizele.
Luna asta am renuntat la monitorizari,teste,temperaturi,la tot si nu prea am prestat in perioada fertila dasta zic ca nu prea are cum sa fie.
Acum vedem noi zilele astea daca nu se instaleaza CM.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
myral spune:
Acum nu stiu ce sa mai zic eu de 5 luni si o luasem razna ca implinisem si 30 de ani. Sper sa nu vina ciclu ci bebe iar luna viitoare sa faci analize pentru sarcina.