Matreata-tratament la sigur
As vrea sa dezbatem mai mult tema matretii , fiindca din pacate e tot mai intalnita.De un an de zile ma lupt cu ea am fost la dermatolog si am incercat tot ce se putea de la sampoane , solutii , masti.Singura care m-a ajutat realmente este tratamentul Dermocalm(doar in saloane se gaseste) ,care consta intr-o masca care in prealabil e preparata inainte de ati fi intinsa cu o pensula la radacina,urmata apoi de un masaj.Rezultatele sunt uimitoare ,numai aveam nici urma de matreata.Foarte multe persoane au reusit asa sa scape de matreata si mai ales sigur.De asemenea pentru cele care au facut cojite , au mancarimi sau bubite din cauza matretii este o solutie care trateaza.Macar stii ca banii pe care ii dai pentru sanatate , ii dai cu folos , fara incercari esuate.Pentru mai multe detalii ,astept mesajele voastre.
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Matreata este in realitate o ciuperca a pielii capului si cel mai bine este s-o tratezi la dermatolog.
Matreaza este de mai multe tipuri. De aceea, unora le merge un tratament, iar altora nu.
De ce sa incerci n variante si sa nu o folosesti de la inceput pe cea care ti se potriveste ducandu-te la un medic dermatolor-alergolog?
Daca erai din Bucuresti iti puteam recomanda unul.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Siminaf spune:
Poate fi si o "falsa matreata", adica o simpla descuamare a pielii scalpului, din varii motive. Asta se rezolva de obicei cu masti hidratante speciale pentru scalp sau uneori doar prin schimbarea samponului. Daca este doar o descuamare, fara urme de ciupearca, sampoanele sau solutiile antimicotice nu vor face decit sa agraveze descuamarea prin uscarea in exces a pielii scalpului. Deci trebuie mers la un dermatolog foarte bun, ca altfel toti stiu sa prescrie antimicotice.
Stii cumva ce contine Dermocalmul de care ai amintit? Chiar sint curioasa. Doar pentru mine. 
brendamitran spune:
Eu cred ca mai degraba asta a fost in cazul denisei,pentru ca de matreata nu se scapa asa de usor,o spun din proprie experienta...
Cristina,ma intereseaza pe mine dermatologul ala,numai daca nu e vorba de Nedelcu....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
miria_cristina spune:
BRENDA - Dr. Viviana Iordache de la Miko Beauty Center din Nicolae Iorga.
La Sp. Colentina.
Prof.dr.Dumitru Justinian de la Clinica de dermatologie "S. Longhin",str.Serban Voda nr 216.
Prof.dr.Dan Forsea de la Spit.Colentina sau Medsana.
Si, fireste, Nedelcu, eu am incredere in el.
Tu il cunosti?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
denisabia spune:
Am fost la dermatolog si ceea ce mi-a recomandat nu mi-a mers , ci dimpotriva a facut si sa-mi cada parul mai rau , fiindca din cauza matretii si a stresului in primul rand am avut mari probleme cu caderea lui.Cand simti ca nu-i mai dai de capat si atatia bani dati degeaba pentru mine a fost o solutie.Sigur cel mai bine e sa te vada un om competent , sa stabileasca ce tip de matreata ai , cauze si sa urmezi tratamentul dat de el.Nu toti avem norocul sa ne faca bine.De aceea vroiam sa discutam subiectul asta , cu ce s-au vindecat cele/cei care s-au confruntat cu problema asta.
O sa-mi intreb coafeza sa va raspund ce contine masca , tratamentul e 300.000 mii depinde de salon, cum preturile variaza firma e Kerastase.
danyelana spune:
In legatura cu matreata eu am fost mirata sa constat ca sotul meu face pe fond de stres. Cand e stresat, mai ales in sesiune face o matreata de numa, numa. Am fost si la dermato si i-au dat un sampon care merge in perioadele normale, dar cand e stresat rau tot degeaba.
Si samponul si lotiunea "petrole" a dat rezultate la el.
Daniela
CRACIUN FERICIT

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
roxy spune:
eu fac matreata aici de la apa, adica am observat ca daca am mers in alta localitate unde e alt fel de apa nu fac.Apa de aici(München) unde locuiesc este foarte dura, si toata pielea mea este uscata.Daca nu ma dau cu o lotiune dupa ce fac dus(lapte de corp)mi se usuca foarte rau, iar eu am ten normal , adica piele normala , nu uscata.Dar apa usuca foarte rau.De aceea m-am gandit ca daca pe corp se usuca asa tare pielea , pe cap de ce nu ar fi la fel , dar vad ca desi folosesc si balsam dupa sampon nu mai da rezultate.Nu stiu ce as putea face, nu e ciuperca, nu am mancarimi sau locuri dureroase, doar pulberea aia alba disgratioasa , care acum ca am parul tuns scurt parca iese mai tare inevidenta.Si ce ma deranjeaza cel mai mult e ca si baiatul meu a inceput sa faca, iar el chiar nu avea deloc pana de curand.As vrea si eu sa stiu ce masti pentru pielea capului sa mai incerc , ca sa hidratez , precizez ca ma spal odata pe saptamana pe cap, din acest motiv, dar si pentru ca parul meu nu se ingrasa mai repede.
7 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Freia spune:
dupa un tratament indicat de stopare a caderii parului m-am ales cu o cadere a prilii capilare infioratoare. m-am tuns si mi-am luat Neutrogena. Scump al naibii samponul dar dupa prima spalare am putut sa port o bluza neagra fara sa ma uit la umeri din 3 in 3 minute. Sunt la spalarea 4 in seara asta si nu m-ai am nici un pic de matreata.
Needless to say ca parul tot imi cade chiar daca m-am tuns....
poate oi gasi si tratamentul care sa ma ajute sa numaiimi cada parul.
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
crinuta spune:
Eu fac foarte rar matreata, si doar de la anumite tipuri de sampon, ca de exemplu Nivea. Cum il schimb cum nu mai am deloc.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ralu spune:
Buna fetelor!!
Am intrat si eu la acest subiect pentru ca stiu ce inseamna matreata, din pacate!
Matreata NU este o ciuperca a pielii. Matreata este dermatita seboreica in faza incipienta. Pentru cele care au matreata va recomand sa va spalati cat mai des cu sampoane contra matretii. Dati o cautare pe google dupa "dermatita seboreica" si veti afla destule despre "matreata".
Va urez sarbatori fericite!