Matreata-tratament la sigur

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Dermatologii recomanda foarte mult sampoanele de la Ducray , pe langa Nizoral.Cunosc persoane care s-au vindecat , insa pe mine nu m-a ajutat si m-a si costat destul de mult.Intrebarea mea e ce v-a ajutat
sa scapati de aceasta problema si numele unor dermatologi buni(stiu ca e cam subiectiv).As aprecia sa vad niste indrumari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

"Matreata" este data de o ciupercuta. In majoritatea cazurilor. Nu am timp acum sa caut cum se cheama si sincer am uitat de cind mi-a zis prietena mea dermatolog din Bucuresti (foarte buna de altfel). Eu nu am avut spori, deci chiar nu stiu cum e. De fapt, pina sa vin in US nu am avut deloc. Acum am o descuamare excesiva a pielii scalpului si asta din cam aceleasi cauze pe care le scrie Roxy. Deci o uscare excesiva, nu un exces de sebum.

M-ar interesa solutia sau ce este aceea de la Kerastase, mai ales daca trateaza o piele foarte uscata.

Pentru matreata aparuta pe fond de stress, un tratament intr-adevar eficient este tratamentul homeopat. Merge la sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Uite un tratament sigur:Sampon Eucerin+ selukos ( e produs in suedia).
Sotul meu a avut aceasta problema, si dupa zeci de tratamente fara rezultatat, foloseste cu succesc combinatia asta.Si o foloseste de ani buni, fara sa mai aiba vreo surpriza neplacuta.
Se spala cu samponul, apoi cu selukos, dupa care clateste.
Bafta!

Daca ai nelamuriri imi poti trimite un PM.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Cum am spus mai sus este o masca care se foloseste in saloane , nu stiu daca se foloseste in USA , banuiesc ca sunt mai avansati ca noi Dupa ce ti-o intinde la radacini si iti face masaj e indepartata.Cam in asta consta si m-am mirat ca matreata ,fiindca si dermatoloaga asta mi-a zis ca am a fost indepartata.Parul meu e gras ,nu stiu daca merge la o piele uscata.De la matreata ajunsesem sa am cojite si ceva bubite , m-am mai trezit si cu mancarime.Daca vrei sa scapi de neplacerea de a vedea pe haine matreata ,faptul ca parul tau are de suferit ,caci in timp se agraveaza.
Poti sa detaliezi Siminaf despre tratamentul homeopat.Chiar sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Singurul tratament cu care a reusit sa scape sotul meu de matreata, facuta pe sistem nervos, a fost spalatul cu sapun de sulf. Se gaseste la farmacie costa 3 RON si dupa vreo doua spalaturi a reusit sa scape de ea. Intr-adevar miroase un pic cam urat, dar e eficient 100%.

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Daca totul apare pe fond de stress, atunci stressul trebuie indepartat si/sau tratat. Dar remediul trebuie prescris de un homeopat, in urma unui consult homeopatic. Chiar n-am idee ce s-ar putea potrivi in cazul unuia sau altuia dintre pacienti, pentru ca se prescrie fiecaruia ceva specific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dar nu reapare matreata dupa acest tratament??? cat de des trebuie sa se repete tratamentul?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Ramonika la ce tratament te referi?De cel homeopat nu auzisem ca este si impotriva matretii ,tot astept pe cineva care l-a urmat sa ne zica cat de bine i-a mers ,cat costa si cam in ce consta.Sa ne facem o parere.Medicina alternativa se dovedeste a fi salvatoare in zilele noastre.

Mergi la inceput