Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!Va rog sa ma scuzati dar nu v-am mai citit pt ca e prea dureros pentru mine.Sunt sigura ca deja sunt fete care au nascut si care mai au putin putin si nasc.La toate va doresc o nastere usoara,copii sanatosi si numai numai bine,sa va bucurati de ei si sa nu uitati ca sunt niste COMORI!
La aceasta odisee am fost si eu...si am sperat ca voi fii alaturi de voi pana la sfarsit dar Dumnezeu a avut alte planuri cu mine din pacate.Durerea ma macina in fiecare zi dar incerc sa rezist ca alta varianta nu am.Suferinta este aceeasi dar nu vreau eu sa va intristez povestindu-ma de mine.
Va doresc la toate un an nou fericit,toate dorintele sa vi se implineasca si sa va bucurati de comorile voastre asa cum ar fi trebuit si eu...LA MULTI ANI voua si pruncusorilor vostrii!DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pentru cele care vor sa-mi scrie ma gasiti la"durerea pierderii unei sarcini"caci aici nu va pot citi,stiu,pare egoist dar deoacamdata e prea dureros pt mine,va rog sa nu va suparati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gata! Am si eu camasutze pt spital. Mi-am luat 2 ca sa am. Si sosete si una alta am aproape tot ce trebuie, in afara de cele de la farmacie. Alinuk merci pt pont.
Cred ca asta a fost ultima mea iesire la cumparaturi. Spre final am crezut ca nasc prin Cora.

Nu am gasit umidificator si nici prosop de baie cum as vrea eu asa ca ... mai caut.

Loredana nu cred ca ai voie sa iei algocalmin.
Jordash Alexia nu stiu cat intelege ce presupune o surioara dar stie sa arate unde e si cand are chef vine si ii da pupic sau ii face gadi-gadi Sa vedem cand o sa o vada acasa cum va reactiona.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sanatoase? acum am citit inca odata mesajul meu despre spitalul din Galati... sper ca nu v-ati speriat.. nici nu aveti de ce ca voi nasteti in europa, la conditii, La noi mai greu vin conditiile si cred ca acum 6 ani era mai bine - nu carai farfuria si cana dupa tine...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

liuda,se mai intampla si prin europa necazuri..ca toti sunt oameni.
uneori zici ca e mai bine in romania,ca macar dai bani si stai in fatza.alteori ..nu mai stii cum s-o mai dai.
dar am auzit cazuri si cazuri.eu sper doar in norocul meu.ca daca ma gandesc la conditii,poti da oriunde peste un tampit care sa te nenoroceasca pe viata.
dar sa ne gandim numai la bine!

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Monu, Alexia e micuta, si va fi tare bine pentru ele sa creasca impreuna, insa Dragos e marisor si diferenta se va simti... Noi vom incerca sa atenuam cat putem, insa nu stiu daca vom reusi pe deplin...

Liuda, cred ca ai descris bine imaginea spitalului, stai linistita! Nu s-a schimbat mai deloc ... insa deja eu stiu la ce sa ma astept si, cu regret o zic, dar e un adevar, cu "atentiile" de rigoare se vor rezolva multe din neplaceri.. bebeii sa fie sanatosi ca sa putem sa plecam repede de acolo!

Pupici!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac burticutele si mamicile??

Am dat azi o fuga si am facut o eco.Bebelusha are 2.800, ar veni pe 15 in, pe data de 8 ma duc sa-mi scoata cerclajul.asta daca n-are ea alte planuri..sper sa nu si sa nu vina mai devreme.Colul e inchis, are 3,5 cm, din pacate n-am scapat de stafilococul auriu, asta inseamna ca inainte cu 4 ore de nastere, o sa-mi faca perfuzie.

Cand ma gandesc a Ingrid face 1an si 5 luni in ian si vine si sora-sa si n-am bona...imi vine sa urlu de pe acum..........

AniS 36+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragelor, cu riscul de a fi indiscreta:
Marybell, in ce spital ai nascut? E important sa stim cu totii sa ne ferim de dr. respectiv... Pt ca e cumplit ce s-a intamplat si sper sa nu mai pateasca nimeni asa ceva.
Catalina, tu stii? Ca zici ca o sa nasti tot acolo...
pupici,
wanna & bebe din burtika_ 33 w & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anis - chiar azi noapte pe la 1:30 ma gandeam la tine... Atunci mergeam la culcare si ma gandeam sa te intreb daca pentru scoaterea cerclajului mai e nevoie de internare / anestezie / sau cum se procedeaza, ca eu sunt la prima experienta de acest fel si nu stiu ce ma asteapta. Ai DPN odata cu mine, insa dr mi-a zis ca vb pe 4-5 sa vedem cand merg la el sa scoata cerclajul si apoi bb are liber pe partie!
Ma bucur sa aud ca bb e bine, chiar este mai marisor decat pustiul meu estimat la doar 2,5oo kg. (sa stii ca am rezolvat nr de tel)

Poate cineva trimite un sms la Sraluca, sa vedem cum ii mai e? Gasiti nr ei in lista de telefoane.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

aelita - super monitorizarea aia a ta! Calmanta, linistitoare, asa sa tot faci si apoi, ti-am spus eu ca treci de revelion linistita? Da-i bataie cu salata aia, ca la mine s-a terminat...mai tai un morcov, mai stai putin, mai tai un cartof, mai scrii putin... te descurci tu!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput