Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Liuda, iarta-ma acu am citit raspunsul tau de mai sus :). Am luat-o de jos in sus!
Legat de 'modelul' operatiei, tot cu Dimitriu am nascut si prima oara si m-a taiat de sus in jos, a zis ca era copilul in suferinta! Asa ca , eu nu mai pot alege orizontal :(.

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

, Liuda esti haioasa rau!
Desi banuiam ca realitatile galatene nu se vor schimba asa usor, n-am crezut ca la capitolul asta va fi la fel ca acum 6 ani.
Deci zici ca se poate epidurala si la noi... trebuie sa insist inseamna..
Cu Dragos n-am stat in maternitate decat 4 zile.. cred ca cu fata voi sta 2!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna la burtici

maaama, fetele,ce m-am mai plictisiit azi!voi mai mergeti la serviciu dupa 1 ian?ca eu am luat concediu deja dar nu stiu, zau, ce voi face acasa, nu imi gasesc locul, nu am nimic de facut, de iesit mi-e lene sa ma imbrac si sa ma incalt, plictiseala mare
AELITA,, ce calma esti tu la 40 de sapt!te admir.Ma intrebai de ce nu nasc natural, pai natural vreau, nici nu ma gandesc la ceza, dar cum o vrea DD, daca o trebui....ca dr a zis ultima data ca e posibil sa treaca bebe de 4 kg razant, ca e si gras si lung si il mai masoara la control in ian.
Sunt un pic cu morcov, ca tocmai m-a anuntat mandrul meu ca are deplasare in ultima sapt de ian si prima din feb...si eu am dpn 1 feb..deci minunatMi-e frica sa nu ma apuce si sa nu aiba cine ma duce la spital, asta imi e, ca de restul ma descurc eu cu soacra-mea, dar cum ajung, asta e intrebarea.trebuie sa fac niste planuri de rezerva.
Alinuk, ce camasuta draguta!

cum sa vad si eu bebelusul Delfinutei si pozele fetelor care nu sunt publice?va rogggg
va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

pentru cele interesate - lista de telefon este deja alta, am actualizat-o cu nr lui Anis. Am trmis SMS Talucai si astept sa imi raspunda...candva!

oana - chiar nu gasesti 2 minute in paradisul tau si pentru noi? Ne perpelesti pe jar, dragutza!
jordash - buna initiativa, acolo vei gasi raspunsuri si despre venirea pe lume a lui bb2. Mai precis cartea "Cand apare copilul" abordeeza acest subiect.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Tocmai m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca "s-a luat" adica e si ea bortzoasa in 11 saptamani - inca ma imprastii de rās - apar plozii ca ciumpercile dupa ploaie la prietenele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

shine mama ce sexi esti felicitari !!!!! dar tu ce manci ????

alinuk e vorba de spitalul odobescu din timisoara si chestia e ca m-am chinuit mult sa-mi caut dr acolo ( sper sa prind vreun loc la rezerve depinde cine mai naste in perioada aia ca nu e asa simplu cu rezervarea cica sunt rezervate pana in aprilie ), am tinut eu mortis sa fiu acolo si acum ....

copila asta se foieste de numa si da cu capul in oasele mele jos de tot de zici ca vrea sa iasa
ma duc sa ma epilez ca daca totusi se hotaraste sa iasa sa -mi dau blana jos ; trebuie dusa neaparat lama la spital ptr ras sau e bun si bic oare ?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

gata,m-am intors,am stat intai sa va citesc,ca eu nu ma apuc asa fara sa stiu ce faceti fiecare.
alinuk,te vazui in poze,frumoasa esti ! si camasuta,nu mai zic.
adeluto,haoleu cu tiganii aia in salon!
messo ,tu ai dat-o la tot cartieru??

asa,sa va povestesc cu monitorizarea.mi-a pus doua centuri pe burta,si se auzea inima acolo ca la alian,si iesea pe hartia aia,graficul.
eu eram intr-un pat,o alta fata in alt pat,si moasha la birou,in fatza noastra.am mai vorbit noi de una ,de alta,eu aveam limbarita,ca deh,ma pui in pat intinsa...Mi-a zis ca vaaai,ia uite,ai avut cobtractie deja !! ce frumooos!! ia uiteeeee,alta !!!! ce biiine! eu stiam ca le am,sunt intariturile alea de burta pe care le am de cand e sarcina.si in ultima vreme sunt aproač continue,dar ma mai gandeam si eu ca nu or fi bune..De unde,cica e foarte bine sa le am!! ca bebe e foarte bine in burta,zicea sa-l mai misc din cand in cand sa nu adoarma,ca are nevoied e grafic!deci de-asta trebuia sa mananc alimente bogate in glucoza,dulciuri,ca sa ii dau energie. ce s-a mai minunat de contractiile mele,cica ce frumoase sunt,ce bine e bebe cand face asa!!!
asta ca sa stiti,fetelor,sda nu va mai speriati cand se intareste burta cica E BINE! e minunat.
eei,din vorba in vorba,sa stai acolo 40 de minute,te intinzi la barfa.
si incepu moasha,nitel rasista ,sa se lege de straini.ca domle,vin prea multi negri la noi,si nu am nimic cu ei,dar ce fac ei atatia aici decat sa fure? ca nu prea stiu nici o meserie.ca negresele nu stiu sa faca nimic.si nici nu prea vad muncind,ce-or face ele aici,din ce or trai?? ca au alta mentalitate,si nu se pot interga oricat ar vrea,ca locul lor e la ei in tara..etc.apoi ca sudamericanii la fel,nu sunt buni de nimic,ca femeile sunt atat de caaaaalme ,ca nu le intereseaza nimic,ca nu sunt paroliste,ca traiesc doar pt azi,nu le intereseaza ce va fi maine...apoi de romanCE ,ca vin multe inselate si ajung la prostitutie,ca mafia asta le promite si le inseala ...Ca nu stie cum vin ele asa,cu informatia din ziua de azi,chiar nu afla la ce ajung aici??si tot asa,dar boala ei mare era pe negri,ca au in gena mentalitatea aia si nu ii poti schimba.

asta fu discutia cumoasha.
m-am gandit..sa-i soptesc la ureche la final ca sunt romanca....bai,dar cu sarcina asta zau ca sunt cum zicea ea de sudamericancele alea,ca arde casa si ele habar nu au,zau asa,adica alta data as fi luat foc,dar acum eu eram caaaaaalma,probabil numai cand auzeam inimioara fetitei mele nu ma mai interesa ce zice aia.si cand mi-a mai zis si ca ce bine e fetita acolo!
la final m-a pupat!! ne-am urat sarbatori fericite,alea alea! ei,daca ii spuneam eu ca sunt romanca? hahaa mi-a fost mila sa isi mai iroseasca scuzele..asa ca am lasat-o.

dupa amiaza m-am dus la gineco.nu era ginecoloaga mea,am batut la altul,si ala mi-a spus ca intru pe mana lui ,sa astept nitel.ha! credeati ca vreun control,ceva? nuuu,doar ca la secretariat.zice: ai istoricul medical la tine? pai zic nu mi-a spus nimeni sa vin cu el,ca doctora mea il are.dar zic stai linistit ca totul e bine,exudatul a iesit negativ..si i-am dat detaliile eu lui
s-a uitat pe hartia de la monitorizare pe care mi-a dat-o moasa,si a zis ca totul e perfect,ca bebe e super acolo!
pai da,mie imi spui ca nu e bine? normal ca e bine de numai vrea sa iasa!
si mi-a dat o alta hartie,cu care sa ma duc la spitalul la care o sa nasc,pe 2 ianuarie! ca atunci va face iar un nu stiu ce ...si daca tot nu nasc,o sa imi dea atunci alta programare .
si hai la revedere !

bai,ce bine e asa! nu ma mai sperie nimeni,nu ma controleaza ca nu aveam NICI UN CHEF sa-mi dea izmenele jos .eu,daca s-ar putea sa nasc fara sa-i dau jos,ar fi minunat.

daca a zis ca fata e bine,ce-mimai pasa?? sa stea aici cat vrea ea,nu mai vreau sa nasc acuma.
dupa revelion,incolo.

am gasit ceva gelatinos,cred ca incepe faimosul dop de care ziceati,dar a fost minuscul,mai are!

sa ma apuc si eu sa fac macar o salata boeuf???

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa as vrea sa se ia si la prietenele mele dar slabe sanse

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Bine va gasesc dragele mele,

eu va citesc in fiecare zi si stiu de fiecare in parte, insa nu am mai postat, stau pitita si astept evenimentul.
Ma bucur enorm pentru toate cele care ati nascut si nu aveti probleme majore
Am vrut sa fac aseara un eco 4D combinat cu 3D sa stiu si eu cum mai e bebe ca nu am avut parte de eco in ultimele 8sapmt, nu stiu daca e pozitionata bine daca e totul in regula si pauza, cica e prea mare bebe si imaginile nu ies clare......cand e prea mic nu e bine cand e prea mare iar nu e bine.......Merg cu Dumnezeu inainte si sper ca totul e foarte bine.

Va doresc multa rabdare in asteptarea marelui eveniment si curaj, fara frica , doar emotiile sunt permise.....ce viteaza sunt si in spatele meu vad un morcov de aici de unde locuiesc pana in tarisoara mea.....si inapoi.

Va imbratisez cu drag pe toate

Ralu 37DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Nu stiu ce s-a scris in ultimile doua pagini; acum n-am chef de citit...

Help! ma doare tare o masea. Aveti idee, as putea sa iau algocalmin? Sau altceva?
Si stomatologul ce ar putea sa-mi faca acum? Citisem nu stiu pe unde (pe un alt forum, nu mai stiu care) ca nu prea e bine sa se faca anestezie in ultimul trimestru... Voi ce stiti? Ma gandesc ca solutia ar fi desfundarea canalelor...
Maine ma duc la analize (alea de sange) si cred ca incerc si pe la stomatologie... Nu vreau decat sa ma lase durerea pana nasc... ca dupa aia ma ocup eu si de problema asta...

Am mai pus vreo doua poze in albumul comun...

Loredana 34+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput