Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Monu - daca mergi in Cora Lujerului de unde am luat-o eu, sunt de la intrarea principala in dreapta spre capatul mag, dupa cosmetice, adica in zona de hainutze - mai exact desuuri - bikini, maiouri, pijamale - sunt pe acelasi culoar.
pret: intre 45 si 50 ron. Nu mai stiu exact.

Si muuulte culori - si combinatii!!!! cred ca nimeresc orice gust...nu stiu daca si marime

Alinuk 35 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

:( o sa incerc la Cora Pantelimon ca e mai aproape.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai santeti de coma... ba nu era nimeni, ba v-ati trantit aici la scris parca o fi pe degeaba, zau!!!
nu stiu ce ati facut la prima pagina dar inainte cand va scriam - mai jos apareau ultimile 15 mesaje, acum apare tot lista cu burtici...

Misha_tp eu la Vitalmed am platit toate analizele, nu am avut si nu am luat nimic gratuit toata sarcina, dar daca sincer eu nu prea stiu cine e medicul meu de familie... nici medicul ala nu cred ca stie de mine. Eu pe 3 ianuarie sant programata la Dimitriu, ca ea prea unii pacienti a lui Pop (adica fetele in pericol de nastere) si vrea si ea sa stie cam cum sta treaba cu fiecare de aceea pe 3 ma duc sa ma vada si sa faca cunostinta sa stie ce material are in cazul in care tre sa ma prelucreze pana vine Pop.

haideti ca promit s-o sus pe Oana daca mai gasesc numarul ei undeva pe privat mi l-a trimis nu stiu cine.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

In primul rand felicitari mamicilor care au nascut deja, sanatate multa voua si puiutilor!

Desi va citesc (sau mai bine zis incerc sa tin pasul cu voi pentru ca scrieti prea repede ) nu reusesc sa mai strecor si ceva noutati despre noi, fetele... Recunosc, mi-am dorit tare mult o fetita si se pare ca rugile mi-au fost ascultate!

V-as ruga sa-mi dati ceva lamuriri despre lista pentru spital care sunt lucrurile la care tb sa renunt fara probleme?

Aici in Galati nu te lasa cu hainele tale (adica nici pt mama, camasa de noapte, halat ... dar nici pt bebe). Cel putin la Dragos asa a fost (acum 6 ani).

Legat de epidurala, Liuda si celelalte fete din Galati a-ti discutat cu medicul de aspectul asta? Si eu sunt la dr. Dimitriu, insa mi-a dat de inteles ca nu sunt anestezisti buni la judetean, asa ca ramane rahia sau anestezia generala. Stiti, aveti alte variante? Exceptand, fireste nasterea naturala ....

Mamicilor care aveti deja primul copil, cum este asteptat bb2 de catre cel mai mare? Dragos si-a dorit tare mult un fratior, a fost dezamagit ca bb2 va fi surioara, insa acum zice ca abia asteapta sa apara printre noi bebelusul! Deja s-au iscat la noi in familie discutii privind numele fetei: eu vreau unul, Dragos altul si tati pe al treilea! Ca ii vom pune 3 nume pana la urma

Sper ca daca intru in concediu din ian, sa va tin la curent cu noutati si despre noi.

Va pup!

35+

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In primul rind multe felicitari si sanatate mamicilor care au nascut in ultimele zile!

Marybell offff! Important este ca ati reusit sa fiti bine amindoi.Cind am aflat in saptamina a 12 a intimplator ca aveam placenta joasa anterioara si ca tot nu se ridicase nici la 20 de saptamini incepusem sa-mi imaginez ce era mai rau.Operatia este mai complicata cu previa anterioara, din cauza ca jos,prin peretele anterior uterin se taie la cezariana.

Dana, Ivona si celelalte fete, in Finlanda se masoara SF(symfys-fundus) din saptamina 26 in sus. Masuratoarea se face de la osul pubian pina la marginea superioara a uterului.Pe ultima pagina a carnetului gravidei avem un grafic ca o functie matematica in care moasa trece centimetri de fiecare data.Cind am intrebat mi-a raspuns ca este doar orientativ.La Joel am avut 34 de centimetri in saptamina 39 si este media.Acum vad ca am doar 32 de centimetri dar moasa m- linistit spunindu-mi ca depinde si de pozitia copilului in uter atunci cind se face masurarea.

Aelita si in Finlanda ni s-a spus la cursul de gravide ca teama ne face sa eliberam un hormon care poate face travaliul mai dureros si chiar il prelungeste.Pentru mine cel mai greu a fost inainte sa-mi puna epidurala ca m-am dilatat cam incet si m-a durut tare de tot pina am ajuns la dilatatia 4.

Sabina 35+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Jordash - eu stiu ca Dimitriu si Pop si nu mai stiu una sau doua mai sant care fac ceza pe orizontala, restu - cica, prapad, pe verticala pe burta undeva sub buric. De anesteze am intrebat si mi s-a zis ca nu e o problema, generala nu se practica - doar in cazuri nasoale. Si epidurala am inteles ca nu e o problema... Eu zic ca in ditamai spital nu e chiar atat problema cu anestezia... daca si asta e problema - atunci deja pot sa nasc si acasa!!! Ca ce dracu fac dar ? Haine la copil nu lua - nu are rost nu te lasa... platesti si poate ti-l infasa intr-o carpa mai frumoasa dar tot al lor, ca de' e sterilizata!!! camasa nu iti lua ca la fel platesti si poate se gaseste si pentru tine una mai intreaga incat sa nu fii chiar cu curu si titele pe afara... insa de patate... nu garantez ca sant toate mai rau ca semaforul!!! Deci daca vrei iti zic eu lista ce ai voie... asta stiu ca am intrebat ! cam greu ajunge civilizatia si in Galati in maternitate... dar zicem mersi si de atat si mergem inainte, sa speram ca nu va fi chiar frig, ca anul trecut stiu sigur ca prin geam puteai sa scoti mana afara de bune ce erau! Calorifere pe sub copii, deci ... sper totusi sa nu plecam de acolo cu mai multe probleme decat ne ducem!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Jordash - deci iei doar farmacia - vata, tifon, supozitoare, si alte minuni, poate garmastan si ce mai e pentru sani si rani, apoi chiloti, sutiene, ciorapi, papuci cat mai vechi (asa mi s-a zis cei mai practici sant slapii de vara din aia de plaja - asa mi s-a zis asa zic si eu) hartie wc, servetele, pasta perie dinti, sapun, crema fata, prosop , cana, lingura, farfurie (cica e obligatoriu), pempersi 10 buc... ma rog astea sant in general, poate am uitat ceva. La copil nu lua nimic , doar cand pleci din spital il imbraci cu hainele tale, dar aduse in acea zi, nu poti sa te internezi cu ele... pe parcurs ce mai apare - o sa ti le aduca rudele, sotul... asa mi s-a zis si crede-ma ca eu nu am ami trecut prin experiente in spitalele Galatiului, doar ca ma duceam pe la cineva si atunci plecam cu gust amatr de acolo... asa ca iti zic din ce mi-a zis dr., fetele care au nascut...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Am avut o zi plina, cu toate ca nu mi-as fi dorit! Era asa de frumos afara si eu imi programasem o zi de iesire sa rezolv cate ceva si m-am trezit cu vizite care s-au sfarsit tarziu, cand Matei trebuia sa doarma deja

Am vazut multe fete intoarse la "stup" dupa o absenta mare! Bine ati revenit, sa aveti parte de nastere usoara si bebei sanatosi, mancaciosi si putin plangaciosi.

Din pacate nu avem vesti despre Oana, sraluca, delfinutza - sper ca toate sunt bine si vom primi vesti cat mai curand de la ele.
Dana- imi pare bine sa aud ca esti bine si bb la fel. De altfel eu am mai spus, sunt convinsa ca eu, tu, aelita, de ce nu? ivona, dianamizzi, liuda vom fi grupate in nasterile imediate dupa revelion.
alydumy - sper sa primim vesti catmai curand de la tine si mai sper ca fetitele tale sa fie sanatoase si sa plecati repede acasa.
alinuk - subscriu la complimentele fetelor, imi place camasuta ta pt spital.
jordash - gasesti chiar si la mine in semnatura liste utile pentru tinerele mamici.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Iubitele,

Oana e oki!!! Savureaza sarbatorile alaturi de mandrul ei.
Va intra probabil la anu' sa se mai socializeze si cu noi!!

Alinuk 35 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Liliana, multumesc deja am 'rascolit' prin link-urile din semnatura ta, inclusiv cartile mi le-am printat!

Intr-un final imi voi incropi o listuta personala, si in functie de necesitati voi folosi ajutorul sotului pentru completare :)

Liuda, te rog sa-mi spui daca ai discutat cu dr Pop ceva legat de anestezie (stiu ca tu vei face cezariana).

Multumesc!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput