Recomandare masina de spalat
Buna tuturor!
As dori sa-mi cumpar o masina de spalat automata si nu stiu care marca ar fi mai buna. Mi-as dori sa fie cu capacul de deschidere pe sus. Imi puteti spune voi de care aveti sau daca sunteti multumiti?
Multumesc anticipat.
Raspunsuri
ymcar spune:
Cu deschidere pe sus nu stiu si nici nu sunt prea performante, tot cele cu "frontal loading" sunt cele mai bune. Noi am avut pana acum o Gorenje( de muuult, a parintilor), una romaneasca, inca una (tot parintii), nu mai stiu cum ii zice si acum Siemens Siwamat. Siwamatul este absolut superb, deja are cam 3 ani, folosita in medie o data pe zi (copil mic etc) merge ca in prima zi. E drept ca este si de doua ori mai scumpa ca cele uzuale.... Toate celelalte... mmmm... mediocre, iar cea romaneasca mizerabila (tot timpul reparam la ea)
My life stinks
spic de grau spune:
Eu vreau o Brandt - ultima care are si uscator. E singura care face si uscare (nu doar stoarcere). Cum sufar de lipsa de spatiu, Brandt e ideala!!
Cat despre incarcare verticala/orizontala: eu am o Arthur Martin cu incarcare verticala, de 4 ani. O utilizez de 2-3 ori / saptamana. 1000 ture. E super!
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
nastasie spune:
eu mi-am luat whirpool cu incarcare pe sus si sunt multumita de ea.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Lorenza spune:
Electrolux cu incarcare pe sus,stoarcere 1200 rotatii,spala f. bine,singurul minus al ei e ca n-are incarcare la jumatate!
Miramar spune:
Am avut una romaneasca (fosta masina a mamei) a tinut 20 de ani ce=i drept in ultimii 3 ani cat am folosit-o eu am tot mesterit la ea dar nu cred ca vreuna din zilele noastre fie ea ce-o fi ar tine 20 de ani. Apoi am avut Indesit timp de 3 ani, pana acum o luna cand m-am mutat la casa noua si mi-am luat Ariston care are si uscator. De Indesit am fost super multumita si acum am dus-o la casa de vacanta a socrilor mei ca n-aveau acolo mawsina de spalat si ma saturasem sa ma tot plimb cu asternuturile dupa mine. Aristonul si el de-o luna incoace pare ok, iar faptul ca are uscator e un mare plus, dai 3 milioane in plus fasta de una fara uscator dar merita. Toate 3 mawsinile au fost/sunt cu incarcare frontala. Soacrqa-mea are insa una pe sistem spalare cu bule si incarcare pe deasupra de 4 ani si mi-o lauda si-acum. Nu mai stiu ce marca e a ei.
Nu cred ca are relevanta daca e cu incarcare frontala sau pe deasupra.
lara_ro2004 spune:
Buna ziua tuturor si LA MULTI ANI.
Si eu sunt in cautarea masinii de spalat ideale, de preferat tot cu deschidere pe sus pentru ca am vazut ca modelele acestea sunt mai inguste (nu am loc pentru masina decat in baie, si usa este destul de ingusta, asa ca imi trebuie o masina mai mica sa o pot "strecura" inauntru). M-ar interesa insa ca masina sa fie si cat mai silentioasa. Aveti cumva idee care marca ar fi mai buna in cazul asta?
Multumesc.
olim spune:
fetelor, eu am vazut o masina de spalat la ariston, de 7.5 kile si clasa energetica A+.Ce parere aveti de masina de spalat Ariston?
Miramar spune:
Eu tocmai spusei ca am Ariston - pana acum (2 luni) sunt foarte multumita de ea.
Si ca sa-ti raspund lara - pe a mea scris "super silent" intr-un colt (am observat abia dupa ce am cumparat-o) si intr-adevar se simte diferenta, fata de Indesitul ce-l aveam inainte - cand storcea ziceai ca-i avion.
Dar repet ale mele toate - erau si sunt cu incarcare frontala.
nastasie spune:
miramar, eu am avut un indesit luata la mana a doua prin 90 si ceva si am dat atunci 400.000.nu am schimbat la ea decat cureaua.am fost foarte multumita de ea.nici una nu va mai tine ca alea vechi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004