Recomandare masina de spalat
Raspunsuri - Pagina 2
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by olim
fetelor, eu am vazut o masina de spalat la ariston, de 7.5 kile si clasa energetica A+.Ce parere aveti de masina de spalat Ariston?
Cred ca din aia am eu:)
Am cumparat-o in sept. si e super!e ariston aqualtis, 1600 rot/min,7,5kg, clasa A.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
acina spune:
Eu am indesit de vreo 2 ani, mi-am schimbat-o dupa ce tot indesit am avut .Cea veche e din '99 merge struna inca ( am lasat-o la mama), nu am schimbat niciodata nimic la ea.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
olim spune:
kriss, cat ai dat pe ea.Adica as vrea sa fac o comparatie intre preturile de aici si din ro.
Multumesc pentru informatii
miramar, tu cat ai dat pe ea
Ati putea sa imi spuneti ce model este, asa cred ca ma voi descurca mai usor.
Multumesc
Miramar spune:
Eu am dat vreo 1800 ron dar a mea este si cu uscator, nu e simpla. Si scrie super silent pe ea. Dar ce model este exact trebuie sa ma duc acasa sa o studiez.
Iael spune:
Ariston e o masina foarte buna . Am avut un model Ariston -Margherita cumparat in 89 , a fost super , niciodata nu am avut probleme . Am schimbat-o acum 2 ani in vara tot cu un Ariston avd 149 silent .A costat 22 000 000 . Nu are uscator , aveau si modelul cu uscator insa cei de la magazin mi-au recomandat sa cumpar fara uscator , nu mai retin exact argumentele dar atunci m-au convins sa renunt la cea cu uscator care de altfel nu costa mai mult ., era doar o chestie de optiune
anelize spune:
Si eu sunt in cautare de masina de spalat.....de preferat Ariston.Imi place mult noua gama de la ei, Aqualtis,dar nu au si cu uscator.Cea cu uscator e model mai vechi si nu are noile optiuni gen: prog pt camasi,prog. de spalare fara sifonare,progr. de spalare a pilotelor si gecilor de puf,etc.
Imi puteti recomanda o anume masina cu uscator si cu optiuni mai noi?
Androix spune:
22 de milioane? Dar de ce e asa de scumpa? Sigur nu e o greseala?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Miramar spune:
Eu cred ca e o greseala 22 mil., sau e o masina de o cu totul alta capacitate - mai ales ca vorbesti si de spalat pilote.
Olim am uitat sa ma uit aseara ce model e a mea dar sper diseara sa nu mai uit. Mie mi se pare model destul de nou - are afisaj electronic si programe multe si diferite pt. bumbac, sintetice, lana, matase, antisifonare, apa la jumatate de cuva etc. Reglez separat temperatura, rotatiile etc. Astfel incat nu stiu ce spuneau vanzatorii aia despre modele mai vechi - eu din ce-am vazut pe piata, asta parea printre cele mai noi modele. In plus cred si eu ca spuneau orice numai sa vanda masina de 22 mil in contextul in care o masina de spalat normala, fara uscator e in jur de 1400 RON.
Cat despre spalat pilote - sincer eu n-as spala cu o masina normala o pilota mare pt. 2 persoane - capacitatea masinii este de 5 kg - o pilota de 2 pers. depaseste aceasta greutate zic eu... Eu pilotele le duc la curatat. Repet insa, tinand cont si de pretul mare - presupun ca aici vorbim de o masina de spalat mai mare de capacitati mai mari.
Iael spune:
Nu , nu este o greseala , era un model abia aparut acum 2 ani , probabil ca acest model acum ar fi mai ieftin ca au aparut si alte modele intre timp .Nu m-am uitat sa vad ce pret mai are acum . Dar atunci atat costa , erau si modele mai ieftine tot de la Ariston .S-ar putea ca intre timp sa mai fi scazut taxele vamale iar acum cred ca se vor elimina , ceea ce ar duce la o scadere de preturi .
Despre uscator pot sa va spun ca multe din firmele bune nu agreeaza aceasta idee - masina spalat +uscator .Iar eu am preferat o masina buna si am renuntat la uscator . Sunt f multumita de ea .
Am cautat " avd 149 " si iata ca am gasit http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/132685.html
Vad ca si acum este o masina scumpa , modelul este super silent (am putut sa ascult la casti cat de silentioasa este )deci iti dai seama ca acum 2 ani acest model costa putin mai mult .Cat despre vanzator nu avea nici un interes sa vanda in mod expres acea masina . Iar eu obisnuiesc sa ma informez in mai multe magazine atuni cand cumpar ceva si te asigur ca acesta era pretul pe piata .
Aici gasesti pretul actual pt modelul AVD 149 EU (1.985,50 Ron ),dar gasesti si alte modele si preturi pt masini de spalat .
http://www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/5460/ariston_avd_149_eu_masina_de_spalat_rufe
Miramar ,nu stiu ce model ai cumparat tu ,poate ne spui, dar intuiesc ca e vorba de Amd 129 cu uscator si incarcare frontala ,iar acest model are un pret mai mic decat Ariston AVD 149 EU ,care este o masina de spalat fara uscator.Eu remarcasem ca tu ai scris ca ai preferat sa dai cateva milioane in plus ca sa aiba si uscator , eu spun ca e o chestie de optiune . Iata eu am preferat sa platesc cateva milioane in plus pe o masina buna de spalat care sa nu aiba uscator .
Probabil ca multe fete cred ca o masina cu uscator e intotdeauna mai scumpa decat una fara uscator .