Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
Buna dimineata ...la o cafeluta.
Mai fetelor inebunesc cu raceala asta parca nu mai trece odata. de la Craciun tot asa o tin
tasiaspor la facut copilasiEu nu stiu daca as mai avea curajul sa fac unul.Bine ca nici nu stiu daca as mai ramine.Orcum succes, este frumos sa ai macar doi chiar daca e greu in ziua de azi sa le poti oferi tot.
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inni spune:
Gracie te-am trecut pe listuta. Si eu am vrut sa te intreb de nume, dar am uitat complet (mai ales ca l-am trecut pe prima pagina si ma tot gandeam la el)
Amarantina...e noroc 100%. Daaaa' cand l-a spart? Inainte de 12 sau dupa 12? Ca eu stiu teoria ca daca inainte de 12 inseamna ca s-a spart ghinionul din anul precedent si nu-l mai iei cu tine si in anul urmator, iar daca l-a spart dupa 12...e vorba de ghinionul pe anul in curs , dar nu stiu ce se intampla atunci cu cel din anul precedent.
Ileana eu ma gandeam ca esti la vreo mare petrecere si lasi copiii cu bunicii.
Eloise...eu zic ca Tobradex-ul ala nu-ti face absolut nimic. Era normal dupa 3 zile sa simti o ameliorare. Poate ar trebui sa inghiti niste antibiotic. Ma gandesc. Incearca la o camera de garda, undeva, la un spital. In Iashington nu exista spital de ochi ?
Noi de anul asta am inceput diversificarea. Chiar de pe 1. . Suc de morcovel. Buuuuuuuuuuuuun. A mancat 6 lingurite si mai voia, dar mi-a fost mie frica sa-i mai dau.
Aa...Ileana...sa-ti pov. A venit pediatra la noi. Ami are 5.800 (cu indulgenta ) si 65.5cm. Cu greutatea, sub limita, cu inaltimea, peste limita.
. Si mi-a zis sa-i dau cereale dim si seara, din-alea de pus in lapte. I-am luat orez simplu de la Milupa. Vai de mine. A facut atat de urat. Si i-am pus mai putin decat mi-a zis ea. A durut-o burtica rau de tot. Nu mi-am putut imagina ca poate pati asa. Plansete, urlete, uneori tacea si se chircea si depunea un asa efort ca transpira toata. In prima zi i-am dat si dim si seara, iar a 2-a zi doar seara. La fel a facut. Am sistat pana mai incolo.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mexxa spune:
Inni, Sebi are 5700.... inca un biberon si o ajunge...
edit: cantarit miercuri...deci daca se aseaza acum pe cantar...poate poate o ajunge
![](teiubesc.gif)
![](advocat.gif)
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
inni spune:
Monique_new spune:
Apropo de diversificare. Noi am inceput sa bem suculet de mar cu morcov. Pina acum a fost bine dar de vreo 2 zile face kk cam moale sa fie de la mar??? Ii dau cam 50 ml/zi. Sau oi fi mincat eu ceva de a apucat-o. Azi nu as vrea sa-i dau sa ii mai treaca.Pina la cit se creste cantitatea de suc din asta..ca ea ar bea si un bibe intreg daca i-as da.
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
cri19 spune:
INNI se pare ca AMI vrea de pe acum sa fie fotomodel .Eu n-am inceput inca diversificarea,ma gandeam sa o incep de la 6 luni;e prea tarziu?Maine vine la noi pediatra sa vada ce e cu raceala asta si o s-o intreb si de papica.
inni spune:
E si de la mar si de la morcov. Dar ce mult ii dai ! Mie mi-a zis pediatra sa nu-i dau mai mult de 15-20 lingurite/zi. O lingurita de adult are 5ml, dar una de copii are mai putin. Dizolva niste cereale in putin suc de mar si da-i Cosminei. S-ar putea sa o mai stranga.
cri19 spune:
ADAMEASCA mare figura LUC al tau.Nici Andrei n-are de gand inca sa se rostogoleasca singur,insa il distreaza cand il intorc eu de pe o parte pe alta;iar la capitolul jucarii le luam in manuta si muncim din greu sa le bagam in gurita.
adameasca spune:
Inni, fi-ta vrea sa fie fotomodel, asta-i clar. Si eu ii dau cereale Ilincai, prima seara cand i-am dat s-a foit toata noaptea, s-a marait in somn. A doua seara a fost ok. Acum ii dau cam 3 masuri de cereale seara in lapte. E normal sa fie asa. Propun sa-i dai dimineata foarte putin, cate juma de linguritza, pana i se obisnuieste stomacelul. Eu ii dau Nestle, faina de orez.
Pe 29, cand a implinit 4 luni, am vrut sa vedem ce moaca face la o portie de legume din borcanel, morcov cu cartofi. Diversificarea ne-a adus niste www.dropshots.com/day.php?userid=226218&cdate=20061229&ctime=125926" target="_blank">mutritze fenomenale, noi astia mari ne-am tavalit pe jos de ras. E un filmuletz cu ea mancand legume. Nu i-am dat decat in ziua aia, ca evident a durut-o burtica dupa 4 linguritze de piure... O sa mai asteptam pana pe la 5 luni probabil, sper sa se multumeasca numa cu cerealele pana atunci...
Monique, eu cred ca 30 de ml de suc sunt suficienti, acu faci cum vrei. Oricum kk isi schimba culoarea, consistenta si mirosul dupa inceperea diversificarii.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mistic spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Multumesc Vauva, Mistic, UsorLili si Mexxa pt raspuns.
Deocamdata nu dau cu hidrocortizon, intrucat chiar cred ca nu este cazul: bubitele nu sunt iritate, si uneori aproape ca nu se mai simt, iar Dudu nu da semne ca ar fi deranjat de situatie. Oricum, as opta mai degraba pt schimbarea laptelui cu varianta HA, desi pediatra mi-a spus ca este destul de dificil intrucat are gust mai rau decat cel obisnuit, si s-ar putea ca Dudu sa nu il accepte. Noi ii dam inca de la nastere Humana1, pare putin probabil sa faca tocmai acum. In plus, nici eu nici sotul nu avem alergii (eu am doar la unele medicamente, dar nu cred ca se pune). Am tot citit pe forum, cica se poate face si de la variatii bruste de temperatura, sau de la aerul prea uscat din camera, sau de la uscarea rufelor la temperatura prea inalta?!
Mistic, te rog, imi spui si mie daca acea crema preparata in farmacii are vreun nume, sau pur si simplu ma duc si o descriu dupa continut?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
adriana, crema aia de la farmacie nu are nume... eu cer crema cu vitamina A. Avand in vedere ca o prepara acolo, se vinde in niste cutiute mici . Ti-am zis ca mai contine miere, unt de cocos... Spune-i farmacistei de compozitia asta si poate stie despre ce este vorba. Sau poate stiu fetele noastre farmaciste denumirea exacta .
Dr. mea de fam. mi-a mai zis sa incerc cu unguent de sulf, dar n-am apucat ca au venit sarbatorile (prajituri, musafiri etc.) si, asa cum spuneai si tu, nici Mihail nu e deranjat de bubitele astea; nu se scarpina...sunt doar inestetice
pupici