Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
gracie spune:
quote:Am zis ca ma culc si uite ce fac
Originally posted by inni
Hai sa avem sanatate ca sa trecem impreuna si in 2008.
Gracie....foarte bine ai facut ca ai venit printre noi. De ce te-ai pitit pana acum ?. Hai...sa fii binevenita si sa-ti traiasca bebelina.
Io stau prin zona ta...dar nu chiar acolo. Ceva mai departe...(Nerva Traian)...as veni prin Tineretului, dar mi-e asa o leneee. Si iarna mi se pare tare trist parcul ala. Insa la primavara-vara venim
Sa va povestesc ce am facut eu exact in momentul cel mai important din noaptea dintre ani. Amalia...pe la 12 fara 2 minute a facut un imeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeens kk. Numai ce-l ascultam si eu pe Basescu cu interessi ea si-a trantit prajiturica in pampersei, ce cuvantare...ce integrare...n-avea ea treaba. Toata ziulica am pandit-o sa faca si s-a gasit taman atunci. E, cele 2 min pana la 12 mi s-au parut o eternitate pt. ca jos nu dorea sa stea (plangea), sa ma duc sa o spal, nu ma induram
, ca-mi lua prea mult si pierdeam momentul sa dau "cioc" asa ca am stat cu ea in brate, cand eu, cand sotul, si o tineam mai mult de subtiori...ca sa nu imprastiem kk pe sub hainute. Asa ca imediat ce am ciocnit...fuga la spalat.
Mi-o facu.
Asta e noroc ?Hai spuneti-mi ca DA.
Raluca...unde ai pus mamica albumul ala ca de nu l-am cautat de mi-au sarit capacele. Sau am chiorat....Dar oricum mi-a facut bine excursia pe mailul comun ca m-am pierdut in regimul Montignac...ca sa trec mai apoi la cartea de bucate.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
![](albina.gif)
![](europa.gif)
![](cheers.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cri19 spune:
Am intrat si eu cu ceva intarziere sa va urez:
UN AN NOU MINUNAT SI LINISTIT CA SA NE PUTEM BUCURA DE MARILE REALIZARI ALE "BUCURIILOR" NOASTRE...PRIMUL DINTISOR,PRIMUL CUVANT, PRIMUL PAS...!!!
Si pentru ca tot a venit vorba:felicitari IGNATICA pentru primul dintisor .
PUFYMIC felicitari pt. noua voastra casa...e o casuta tare norocoasa ca va are pe voi sa o locuiti si sa o umpleti de dragoste si rasete de copilasi.
In ceea ce priveste nominalizarile (care sincera sa fiu n-am vazut unde sunt) as avea si eu ceva de spus...m-am tot gandit dar n-am putut sa fac o departajare intre mamicile care am avut privilegiul sa le cunosc pe acest forum.Eu cred ca toate meritati un pupic special si un buchet mare de flori din partea mea pentru ca sunteti niste femei cu suflete deosebite.N-o sa uit niciodata ca de ziua mea pt. ca eram in spital si n-aveam cum sa intru pe forum m-ati sunat si mi-ati trimis mesaje de felicitari si incurajari;a fost prima oara cand n-am putut sa-mi sarbatoresc ziua cu prietenii,dar in acelasi timp i-am simtit pe toti foarte aproape de mine si cand spun prieteni ma gandesc si la voi pentru ca in anul care a trecut m-ati facut sa simt intr-adevar prietenia si solidaritatea voastra.Asa ca pentru mine toate sunteti nominalizate si castigatoare si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine de-a lungul odiseei si acum si la scutece.Mii de pupici din partea mea si a puiului meu Andrei.
cri19 spune:
Pentru toate mamicile care au probleme cu dermatita atopica iata sfatul meu partial avizat din postura de clienta veche a acestei nenorocite de problema: faceti baie puiutilor in ceai de galbenele cu pelin ( sau mai exact adaugati in apa de baita ceaiul) care are efect calmant pt. piele;in ceea ce priveste cremele intr-adevar Advantanul si Elocomul sunt cele mai eficiente,insa pt. adulti,la bebelusi nu stiu exact daca sunt indicate,dar in cazul in care sunt sa le aplicati cu incredere pt. ca au efecte imediate.Eu din nefericire sunt alergica la de toate:praf,sintetic,detergent si chiar apa pt. ca in Buc. este ft. dura (asa s-au exprimat dermatologii pe la care am umblat) si asa am aflat cam toate remediile in ceea ce priveste dermatita atopica.
Multumesc frumos tuturor celor care ne-au felicitat pentru cele 4 lunisoare .Raportam si noi la 4 luni 7700g hranit exclusiv la san.Acum din pacate suntem toti trei raciti si mi se rupe sufletul cand il vad pe bebe cat se chinuie cu respiratul din cauza mucisorilor.Sper sa ii treaca repede ca sa ne pregatim si de vaccin.
amarantina spune:
La multi ani si din partea noastra.
Eu am petrecut foarte frumos noaptea dintre ani. Pe la 21.30 i-am plasat pe copii la bunici si noi am mers la vila de la Saftica a unui prieten. A fost un revelion in stil traditional, ne-am simtit asa bine ca am stat pana la 5.30. Ultima parte am petrecut-o stand la povesti in fatza semineului in care trosneau lemnele, ce mai, sincer nu-mi mai venea sa plec.
Apropo de noroc/ghinion (Inni, m-am distrat copios cand am citit ce faceai tu la 12 noaptea) barbat-miu a spart un pahar, sa-mi zica si mie cineva ce semnificatie are.
Tasia draga, 3 copii? Bravo, dar daca al doilea iese fata nu cred ca o sa-l mai faci pe nr.3.
Mama lui Grace, bine ai venit. De ce ai ales pentru aia mica un nume atat de americanesc? Tati e din USA?
adameasca spune:
'neatza si la multi ani!!! Si poftiti la !
Noi am petrecut acasa, dar n-am stat prea mult, la 1 eram in pat. Pe Luk l-am lasat sa stea treaz cat a vrut el. Ca tot nu vrea sa doarma. A rezistat pana la 12 fara 5, a adormit in zgomotul pocnitorilor si artificiilor. Dupa o cautare epuizanta a anului nou.
N-a prea inteles el cum e cu anul vechi si ala nou, de ce se termina unul si incepe altul, asa ca pe la 10 seara a vrut afara, sa caute anul nou si revelionul.
Ia Ilinca a intrat in noul an ca orice bebelush respectabil, a dormit bustean.
Sim, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la party. Se spune ca cioburile aduc noroc, d-aia o fi spart sotzul tau paharul.
Inni, Ami a ta nu se dezminte de la obiceiurile ei bune vad. Cu siguranta o sa ai un an norocos.
Mama lui Grace, bine ai venit la bucurii.
Lili, zau nu inteleg ce caut pe lista aia buclucasa, dar pupam si multumim.
Pufy, cum ati iesit pe strada in miezul noptii cu copiii? Nu era frig?
Tasia, spor la treaba. Daca si dupa al doilea bebe tu mai vrei unul, tot respectul.
Eloise, ti-a trecut ochiul? Presupun ca ajungi imediat la oftalmolog azi sau maine...
La capitolul imunitate scazuta si eu sunt in prima linie, n-am racit toata viata mea de 4 ori intr-un sezon... Vergeturi pe sani? N-am mai scapat de alea dupa primul copil, sunt la loc de cinste, m-am uns cu tot soiul de creme si lotiuni... Sangerari si cicluri dupa nastere si eu am avut de mai multe ori intr-o luna, acum totul a intrat in normal.
Fi-mea e treaza la ora asta, a gresit ora sigur. O aud in interfon cum se screme si se chinuie sa traga de atza de la o jucarie muzicala. E o puturoasa, nu are de gand sa se rostogoleasca, abia apuca jucariile si le duce la gura. Dar e fericita si doarme bine.
Cine mai vine la cafea?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Bey, da' ma lasati chiar singura la cafea? Uracioaselor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
tasia spune:
cri19 mi sa facut pielea gaina cand am citit mesajul tau cu multumirile si prietenia
Si eu sunt alergica la o gramada de chestii, acuma de exemplu am pe picioare niste bubite de parca m-au piscat tzintzarii, si am mananca Iar pe maini dermatita de contact de la ceva detergenti, apa.... la fel ca si tine. Iar Elocomul e la loc de frunte in trusa cu medicamente.
amarantina, adameasca Eu mi-am propus sa fac 3 copii si sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fiu sanatoasa. Daca al doilea e fata,oricum il fac pe al treilea, de curiozitate, sa vad ce-o sa iasa
Iar daca am 3 baieti ma risc si la al 4-lea bebe, sper sa dau de fata
Sunt constienta ca nu e usor, vad si eu acuma cum e sa ai un copil. Mie mai greu din cauza ca trebuie sa ma duc si la facultate, dar se termina si aia odata
. E adevarat ca este importanta calitatea nu cantitatea, dar eu voi incerca sa le dau copiilor mei tot ce au nevoie(educatie buna,scoala buna,activitate sportiva, casa lor proprie) fie ei 2, 3 sau chiar 4
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
tasia spune:
adameasca eu sunt pe aici, dar nu beau cafea, eventual un cappuccino de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
mexxa spune:
Buna dimineata...am venit si noi la cafea...
Inni tare faza...lasa ca o sa ai nororc..ce e mai frumos decat aceste faze...nu le uiti sigur niciodata....cred ca ea ti-a aratat cat de interesata era de discursul lui Basescu
Tasia spor la facut copii....sa fie toti sanatosi si sa le poti oferi tot ce ti-ai propus.
Gracie bine ai venit in randul bucuriilor.
Merg sa mai citesc din urma si revin
![](teiubesc.gif)
![](advocat.gif)
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
cri19 spune:
TASIA si eu pe vremuri imi doream la fel ca tine 3 sau 4 bebei,dar pt. ca ne-am apucat asa de tarziu de facut copii o sa ne multumim doar cu 2,al doilea speram sa apara cam peste 2 ani ca mai devreme nu pot din cauza cezarienei.Asa ca spor la treaba!!!