Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
gracie spune:
quote:oau, tasia! felicitari pt tinerete si curaj!!! trei bebei vrei sa faci...bravo, mami! eu am facut unu si nu ma vad in stare sa mai repet figura...apropo, am nascut cu acelasi medic. cum ti s-a parut?
Originally posted by tasia
Monique eu ma dau pe sani cu crema de la mustela tratament intensiv pt vergeturi, si parca am impresia ca a mai disparut din vergeuturi... Eu am citit undeva, nu mai stiu sigur unde, ca sportul si electorstimularea face sanii mai fermi. Eu una ma gandesc ca dupa al 3-lea bebe sa-mi fac interventie chirurgicala si sa-mi ridic sanii.
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
Mami de Grace
tasia spune:
Merci gracie Eu imi doresc 3 copii pentru ca ador cand e plina casa de copii Urmatorul bebe sper sa vina peste vre-o 3-4 ani, ca sa-mi revin si eu.... iar la 30 de ani il fac pe al treilea.... Sanatoasa sa fiu ca in rest nu imi bat capul pentru nimic
Nu stiam ca a mai nascut cineva din mamicile sept-oct cu doctorul meu Mi sa parut ok, la nastere m-a ajutat mult, avand in vedere faptul ca bebe avea cordonul in jurul gatului de 2 ori si ca ma tinut travaliul cateva ore bune. Au fost cateva chestii care nu prea mi-au placut la el, in timpul sarcinii dar am trecut peste ele..... Tu ai mai fost la el? mergi la cabinetul de pe Polona, nu?
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
gracie spune:
Tasia-da, merg la cabinet. l-am cunoscut cand eram gravi in 15 sapt. mi s-a parut cam scump la vorba dar in rest nu am a ma plange, s-a purtat super cu mine. eu am facut cezariana cu rahi-peridurala si era o atmosfera super in sala de nasteri, muzica, faceam glume pe seama viitorului meu ca mami de fetita. m-am recuperat rapid. la vreo 4 sapt dupa operatie mergeam deja la sala. eu ii dau o bila alba. secretul e ca tre' sa-l bombardam noi cu intrebari ca daca asteptam sa vorbeasca el....
Mami de Grace
tasia spune:
O da....la asta m-am referit si eu cand am spus ca au fost cateva chestii care nu mi-au placut, scump rau la vorba. EU ma duceam cu agenda la el si cu lista de intrebari. Iar ca doctor numai cuvinte de lauda am pentru el, super profesionist
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
inni spune:
Hai sa avem sanatate ca sa trecem impreuna si in 2008.
Gracie....foarte bine ai facut ca ai venit printre noi. De ce te-ai pitit pana acum ? . Hai...sa fii binevenita si sa-ti traiasca bebelina.
Io stau prin zona ta...dar nu chiar acolo . Ceva mai departe...(Nerva Traian)...as veni prin Tineretului, dar mi-e asa o leneee. Si iarna mi se pare tare trist parcul ala. Insa la primavara-vara venim
Sa va povestesc ce am facut eu exact in momentul cel mai important din noaptea dintre ani. Amalia...pe la 12 fara 2 minute a facut un imeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeens kk. Numai ce-l ascultam si eu pe Basescu cu interes si ea si-a trantit prajiturica in pampersei, ce cuvantare...ce integrare...n-avea ea treaba. Toata ziulica am pandit-o sa faca si s-a gasit taman atunci. E, cele 2 min pana la 12 mi s-au parut o eternitate pt. ca jos nu dorea sa stea (plangea), sa ma duc sa o spal, nu ma induram , ca-mi lua prea mult si pierdeam momentul sa dau "cioc" asa ca am stat cu ea in brate, cand eu, cand sotul, si o tineam mai mult de subtiori...ca sa nu imprastiem kk pe sub hainute. Asa ca imediat ce am ciocnit...fuga la spalat.
Mi-o facu.
Asta e noroc ? Hai spuneti-mi ca DA.
Raluca...unde ai pus mamica albumul ala ca de nu l-am cautat de mi-au sarit capacele. Sau am chiorat....Dar oricum mi-a facut bine excursia pe mailul comun ca m-am pierdut in regimul Montignac...ca sa trec mai apoi la cartea de bucate.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
_Ralu_ spune:
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
tasia spune:
Inni frumos Rev ati avut Noi am stat liistiti, Mario dormea de spargea la 12 cand se dadeau artificii, era un zgomot aici de te durea capul, iar el nimic....Iabia la 12:45 sa trezit somnambul, sa pape si sa culcat la loc.
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
pufymic spune:
Lili , Ignatica ....dar nu prea pricepui ce-am facut eu asa special de sunt printre "nominalizati"....
Inni !Noroc e SIGUR!!!!
Tasia ce ma bucur sa te vad iarasi activa in zona!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
tasia spune:
pufymic Merci Vroiam sa-ti spun ca am baut aseara si pentru tine. Sa va bucurati de casa si s-o stapaniti sanatosi. Sper sa fie prima dar nu ultima casa in posesia careia intati. Sunt atat de bucuroasa pt tine, stiu ce inseamna sa ai casa ta si e lucru mare
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre