Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

pt Monique new: de fapt am vrut sa-ti spun altceva dar am dat o raita pe la pozele Cosminutei si uite ce a iesit! Eu am fol creme pt sani si inainte si dupa nastere dar a fost in zadar. s-au si lasat si au si plesnit ca pepenii, cu toate ca nu am avut laptic decat 5 sapt. in schimb, am fost la sala vreo luna si atunci pot sa spun ca am simtit o oarecare imbunatatire. cumnatul meu e chirurg plastician in state si mereu imi spune ca cremutele de tot felul amelioreaza in procent f mic dar nu sunt o solutie. eu iti recomand calduros sportul, asta daca ai ceva timp liber la dispozitie...

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gracie, bun venit printre bucurii!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

gracieoricum nu stiam la care suzi te referi ca are mai multe, vreo 4.(poate aia galbena cu ratuste ca o foloseste cel mai mult)
Nu s-au lasat sinii chiar pina la buric, dar eu aveam niste sini fermi asa ca de domnisoara(am facut si sport destul cam toata viata)iar acum nu mai sint la felsi n-am terminat cu alaptatul atunci se vede finalullll.Am inceput sa fac niste gimnastica cu niste gantere, dar ma gindeam si la vreo cremuta

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

MamiLilisuper....ce ii mai chinuim pe bietii copilasi cu ideile noastre. Cine stie ce ne-or auzi urechile cind vor creste si vor vedea ce faceam cu ei

POZE

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Ignatica
gripo, MamaLili, pufy, bb ralukutza, laliq sunteti printre laureatele mele de anul acesta, apropo de gala laureatilor de pe prima pagina. Va pup si va multumesc pentru sustinere.

Ma simt flatata, multumesc!

La randul meu, zic asa: suntem o comunitate deosebita, de aceea toate mamicile de bucurii sunt nominalizatele mele in gala laureatilor. Totusi, mai adaug cate ceva: "...and the Oscar goes to..." Adameasca, Ignatica si Mexxa pentru taria de caracter, mamicilor din Iasi (Gety, Mirabelac, Lullabay, Eloise, Mexxa, Mephala30), farmacistelor Inni si Roxanae, sucevencelor mele Alessia si Eloise si lui Gripo, Pufymic, Vauva si Katia.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

MamiLili, saru'mana! De mult imi doream sa fac parte din familia voastra!

Mami de Grace

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monique_new

gracieoricum nu stiam la care suzi te referi ca are mai multe, vreo 4.(poate aia galbena cu ratuste ca o foloseste cel mai mult)
Nu s-au lasat sinii chiar pina la buric, dar eu aveam niste sini fermi asa ca de domnisoara(am facut si sport destul cam toata viata)iar acum nu mai sint la felsi n-am terminat cu alaptatul atunci se vede finalullll.Am inceput sa fac niste gimnastica cu niste gantere, dar ma gindeam si la vreo cremuta

POZE ma refer la suzi cea alba cu rosu, de la nuk. mie imi inspira mai multa incredere, ca le-a facut o dr. stomatolog.
Mami de Grace

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gracie

quote:
Originally posted by Monique_new

POZE ma refer la suzi cea alba cu rosu, de la nuk. mie imi inspira mai multa incredere, ca le-a facut o dr. stomatolog.
Mami de Grace

POZE COSMINUTA

Pai numai NUK folosim dar aia a fost a doua luata. Daca te uiti in celelalte poze nu ai s-o mai veziAcum avem una cu ratuste care ne place

POZE

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

scuze, monique, s-a pierdut mesajul pe drum....ziceam ca suzi cea alba cu maner rosu, de la nuk e inculpata mie imi plac mai mult ca-s facute de o dr stomato. cat despre cremuta, eu am avut ceva de la galenic, am mai dat si o caruta de bani degeaba. incearca mai bine ulei de masline...zic eu, ca sunt patita

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Monique eu ma dau pe sani cu crema de la mustela tratament intensiv pt vergeturi, si parca am impresia ca a mai disparut din vergeuturi... Eu am citit undeva, nu mai stiu sigur unde, ca sportul si electorstimularea face sanii mai fermi. Eu una ma gandesc ca dupa al 3-lea bebe sa-mi fac interventie chirurgicala si sa-mi ridic sanii.

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput