Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Monique new sa stii ca si eu sunt la fel, cu toate ca am facut vaccinul anti-gripal acum vreo 2 luni. mereu apelez la paracetamol sau fervex, ca sa nu ma spun ca ma simt super obosita, asta in conditiile in care mama doarme cu bebe in fiecare noapte. Sunt oare cu un picior in gropapa? a...mai nou imi cade parul ca la balamuc! ma mir de unde mai am...

Mami de Grace

Mergi la inceput

pufymic, merci de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gracie si eu am avut lohii vreo 6 sapt. dar de alaptat alaptez in continuare. Pai pe mine asta m-a derutat: ca sunt sanse slabe sa ramai insarcinata daca alaptezi. Dar poate asta nu inseamna ca nu-ti ine menstruatia? Eu mi-am facut contraceptiv injectabil, la cab. de Planning familial.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, insanatosire grabnica! Doamne, ce probleme am avut si eu cu ochii cand eram mai mica! Faceam ulcioare si ca sa treaca le frigeam cu coada de lingura de lemn bagata in foc. Asta era leac babesc.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Dragi mamici si bebici va doresc un 2007 minunat, pentru bebei spor la dintisori, la mers de-a busilea, la ridicat in picioare si cat mai repede un mult asteptat "ma-ma", pentru mamici spor la alaptat, la facut zemuri si piureuri si la iubit bebeii... si nu in ultimul rand taticii.

Ce frumos si bine-ai mai zis, zau asa!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Tara arde si baba se piaptana. Sint racita cobza dar vreau sa va intreb daca stie cineva de vre-o crema de toniefiere a sinilor

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Gety, eu stiu ca atunci cand iti vine menstruatia e mult mai usor sa ramai insarcinata, ca se reia ovulatia.Mie medicul mi-a recomandat prezervativul pana in primavara, pt ca ma bate gandul sa-mi leg trompele iar el a zis ca-s prea tanara si ar trebui sa ma mai gandesc. asa ca, pana la controlul din martie-aprilie o sa iau o hotarare. oricum ar fi imposibil sa raman gravi din nou la cat sunt de abstinenta!

Mergi la inceput

Monique new, Cosminuta are suzi ca bebelina mea, numai ca a noastra s-a defectat ca am lasat-o prea mult la dezinfectat. E haioasa foc fetita ta!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety culmea e ca eu n-am facut in viata mea un ulcior adevarat. Cand dadea sa apara unul leacul meu era: spalat insistent cu sapun la ochiul afectat, si asta de cateva ori pe zi, si intotdeauna disparea. Chiar acum am citit ca asta da rezultate f bune in prevenirea blefaritei. Cica orjeletul (ulciorul) e o complicatie frecventa a blefaritei, de fapt merg mana-n mana. Pleoapa mea arata ca si cand un ulcior tocmai sta sa apara... E nasol ca doare...ca-n ochi, pluseaza cand aplec capul...Ufff si cat tzin infectiile astea? Eu am de 5 zile, de 3 fac tratament cu Tobradex si tot degeaba.

Monique stiu ca sunt creme scumpe facute de firmele astea de parfumericale gen Lancome etc, si mai e ceva la Avon, dar sincer nu prea am incredere ca au efect. Dar alaptatul strica aspectul sanilor? Ca peste tot prin brosurile pro-alaptare se spune ca nu...

Si de ce ne scade imunitatea dupa nastere? In sarcina mai inteleg, dar dupa? Eu am facut cura de Spirulina, iau zilnic Calciu Sandoz, care are si vitamina C, mai iau si vitamina C cu propolis, si tot am fost racita urat de vreo 3 ori, acum cu infectia la ochi...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Priviti aici copilul european si aici tortul european langa bebelus.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput