Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
eloise spune:
LA MULTI ANI BUCURIILOR, MAMICILOR SI TATICILOR DE BUCURII!, sa aveti un an cu sanatate si noroc!
Noi am petrecut ca niciodata: la 00:30 eram in pat. La doishpe fix am ciocnit cupele de sampanie, le-am savurat, dupa care mie a inceput sa-mi pulseze ochiul rau de tot si sa ma doara si mai si de la presiunea crescuta a sangelui (na, daca mi-a trebuit sampanie) asa ca am mers sa dormim. Si asa Revelionul la televizor nu are pic de farmec(parerea mea). Am dormit pana la 11 jumate dimineata, intrerupti numai de pauzele de masa ale lui Vladut. A, si Vladut fusese foarte agitat si tzipator toata seara de ieri, ca sa ne ia orice chef de petrecere... Da' nu-i nimic, oricum a fost cel mai frumos Revelion al vietilor noastre!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
DiaB spune:
La Multi Ani!!!
Noi cred ca ne inscriem la capitolul parinti denaturati. Azi noapte au venit mai multi prieteni la noi si am chefuti si dantuit. Maia draguta statea cu mama mea intr-un dormitor si dormea iepureste. Cel mai mult o deranja zgomotul de afara, ca se pare ca ii placea muzica din casa :).
Dar dupa petrecere, drept rasplata ca a fost cumintica, am luat-o cu noi in pat si a dormit neintoarsa de la 5 dim pana la 13, cand a trezit-o un kk furios :)... Asa ca acum suntem si distrate, si odihnite...... sa nu o deoache mami.
Eloise, sa stii ca si la mine e valabila treaba ca dupa nastere imi apar toate minunatiile. De ieri am un herpes de toata frumusetea care imi ocupa juma de gura (nu am facut herpes de cand am intrat la facultate, adica de vreo 8 ani...) da noi sa fim sanatoase. Tot ce sper este sa treaca pana sambata, cand avem botezul si sa nu faca vreo buba si Maia (ei abia i-au trecut bubitele de pe fata).
Cat de curand mai punem si noi pozici de azi noapte.
Am trimis si noi poza cu craciunita noastra (de fapt cu renul nostru :))
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
putzuruca spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor BUCURIILOR mari si mici.
Noi am petrecut tot la plapumioara. Deea a adormit la ora 22, eu la ora 23 iar tati a asteptat sa se faca ora 24 ca sa ne pupaceasca pe amandoua. M-am trezit si eu la 24 ca sa-mi pun dorinta pe anul asta si apoi am bagat somn pana la 8, doar cu pauza de masa a Deei de la ora 3.
Nu mai sunt in stare sa fac nimic. Am trecut in anul asta fff obosita cu toate ca acum dorm noaptea cate 7 ore. Ma simt slabita si as dormi non stop.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
GETY spune:
Se pare ca anul asta a fost anul Revelioanelor petrecute altfel decat deobicei. Si Maria mea s-a culcat pe la 21,oo, am stat langa ea pana pe la 23,oo, apoi m-am reintors la ea pe la 2,oo. Unde am stat pana la 9 dimineata, cu 2 pauze de alaptat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Vauva spune:
LA MULTI ANI!
Am avut si noi un Rev tare linistit. Pe la ora 22,30 s-a culcat Bianca noi ne-am uitat la filmul "Codul lui DaVinci", la 12 am ciocnit sampanie si pe la 2 ne-am culcat. Am dormit pana la 11 dimineata cu 2 pauze de masa. Ma bucur ca nu au deranjat-o pocniturile pe Bia asa ca am avut o noapte linistita. Pe aici a plouat si ieri si astazi asa ca e o vreme super de stat in casa.mie nu-mi vine sa cred ca sunt in Finlanda cu vremea asta!
De maine pe aici se intra in normal, nu mai e liber decat pe 6 ianuarie dar atunci e sambata, asa ca...
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
pufymic spune:
LA MULTI ANI BUCURIILOR!!!!!!!!!!
Noi va dorim din suflet sa aveti un an minunat!
Ignatica !Cum stati cu dintisorul?A iesit???
Ralu !Super ideea cu albumul!
Cici excelenta reteta ta de praji!Ovi e topit dupa ea!Multumesc!
Gracie bine ai venit pe si printre bucurii!
Mai fetelor si eu ma simt ca naiba....de 2 zile sunt varza de racita!Azi-noapte am facut febra....tusesc, ma doare capul....chiar constatam cu Ovi ca de cand il avem pe Nicolas am racit de vreo 4 ori....concluzia: imunitatea mea e la pamant!(si ce ma mai mir ca am 2 copii la distanta scurta intre sarcini, primul alaptat pana la 1 an si 2 luni si acum am luat-o de la inceput cu al doilea.....)
Dar cu toate astea ne-am luat piticii in masina si mai apoi in brate si am mers cu ei in fata primariei din Arad la artificiile de la miezul noptii!....Din pacate spectacolul de artificii a fost muuuult sub steptarile noastre(noi fiind obisnuiti cu cele din Cluj...)....
Deci am petrecut Revelionul in strada, cu copii cu tot!
Fug ca astept niste musafiri!Odihna sau distractie placuta tuturor, dupa caz!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
gracie spune:
si Gety, ma bag si eu ca musca in lapte. eu am nascut pe 7 sept. am avut lohii 6 sapt si laptic numai 5. la o sapt dupa ce am scapat de lohii mi-au venit rusii intr-un hal...mi-era frica sa ies din casa. a tinut trei sapt. dupa inca o sapt mi-au venit din nou, la fel de abundent, pt. vreo 10 zile. acum mi-au venit de craciun si am scapat de revelion. deci, din 3 luni si 4 sapt de cand am nascut, am purtat tampoane timp de 3 luni, au crescut vanzarile la procter&gamble, ca in primele zile schimbam si 10 tampoane pe zi
medicul meu mi-a zis sa stau calma, ca fiecare organism reactioneaza in felul lui...si eu am mare incredere in el dar tot ma tem ca am sa raman fara gram de sange in curand
gracie spune:
v-am urmarit eu din umbra pana acum dar...de azi inainte, tineti-va bine ca am o logoree!!!!!o sa ma dati afara in suturi, pot sa ma numesc o norocoasa pt ca mama mea a renuntat la slujba ca sa stea cu noi si sa aiba grija de bebelusa, asa ca de revelion am plecat la restaurant in gasca, numai ca nu prea m-am bucurat de nimic, chiar daca a fost foarte frumu la hilton. m-am gandit non-stop la bebe, la miezul noptii imi venea sa plang de furie ca nu e langa mine...era primul revelion din viata ei si pt. mine in calitate de mami
uffffff, nu stiu cum e mai bine, sa stai acasa si sa te maraie toata noaptea sau departe, la distractie si cu gandul la ea?
gracie spune:
Ce v-am zis eu ca nu mai scapati de mine? Am o intrebare: sta cineva in zona Tineretului? Ar fi tare dragut sa mai schimbam impresii la o plimbare prin parc!
Mami de Grace(Livia)
Monique_new spune:
pufymicasa am zis si eu ca din cauza imunitatii mai scazute am racit in halul asta. Eu nu am mai fost asa de fff multi ani.Nu obisnuiam sa racesc.Sper sa nu ma trezesc si cu alte minunatii.
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )