Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
eleņia spune:
la multi ani mamici si bbic
2007 sa aduca si mai multa bucurie in sufletele voastre
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
sympa spune:
Dragi mamicute, nu cred ca va mai amintiti de noi...Am intrat sa va spun ca va citesc...desi de multe ori raman in urma si din lipsa de timp nu reusesc sa mai si scriu...Vreau sa va urez un an nou plin de bucurii, multa sanatate, fericire si tot ce va doriti voi..sa va bucurati din plin de copilasi....
"La multi ani!!!!!"
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
Monique_new spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI!!!!2007 sa ne aduca sanatate, bucurii si tot ceea ce ne dorim.
Vroiam sa vad cine mai este matinala ca mineFata mea o sa fie tot anul asa matinala pt ca la 6.30 mi-a dat desteptarea iar azi noapte ne uitam la artificiiNoi am stat la "hotel plapumioara" noptea trecuta.....voi cum ati petrecut? S-au speriat de bubuiturile de la artificii. A mea a tresarit la inceput si dupa gata.
Pupici
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
mexxa spune:
Buna dimineata fetelor...eu sunt matinala..si mie somnnnn...beau o cafea tareee
Noi am stat acasa ne-am uitat la TV, dupa 12 au venit nasii nostri sa ne ure si au urat in soapta ... si pe la 3 dim ne-am pus sa dormim...sotu a dormit si eu am stat cu Sebi ca la el atunci incepuse petrecerea...uhhh
Mai e cineva la cafelutza?
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
tanima_i2002 spune:
Nu sunt singura nebuna pe net acu' cand toata lumea doarme dupa chef.
Monica si eu tot la plapumioara am petrecut in rasunet de sforaituri de bebeluc. Rares a dormit rupt de la 22.30 pana la 5 dimineata. Nu l-a deranjat nici un zgomot, asa de bine s-a odihnit ca abia a papat cu ochii inchisi si s-a culcat la loc. Dar la 7 au inceput soriceii in burtica si mi-a dat trezirea. De atunci tot stam la gonganeala. Acum il luasem sa pape in timp ce eu citesc pe aici si el a adormit la mine in brate. Frumos din partea lui ca doarme in brate ca daca l-as pune jos s-ar trezi.
Monica ai intrebat tu de menstruatie ieri...Acelasi lucru am intrebat si eu capitolul trecut acum vreo3-4 zile. Si eu am cezariana, alaptez exclusiv si acum o sapt la 2 luni si 1 sapt de la nastere m-am trezit cu pete de sange mici si dupa vreo 3 zile cu o pata mai mare, apoi iar 2 zile mai putin si de atunci nimic. Eu nu stiu daca a fost ciclu sau nu, spre rusinea mea nu am ajuns nicaieri la controlul de 6 sapt ca bebe nu ma lasa (la Bucuresti chiar nu as avea cum sa ajung) iar zilele astea nu am gasit deschis la o clinica aproape, asa ca poate de miercuti incolo voi ajunge si eu la un control sa vad ce si cum. Si mie mi se pare cam ciudat ciclu asa devreme, dar om vedea.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Nu sunt singura nebuna pe net acu' cand toata lumea doarme dupa chef.
Monica si eu tot la plapumioara am petrecut in rasunet de sforaituri de bebeluc. Rares a dormit rupt de la 22.30 pana la 5 dimineata. Nu l-a deranjat nici un zgomot, asa de bine s-a odihnit ca abia a papat cu ochii inchisi si s-a culcat la loc. Dar la 7 au inceput soriceii in burtica si mi-a dat trezirea. De atunci tot stam la gonganeala. Acum il luasem sa pape in timp ce eu citesc pe aici si el a adormit la mine in brate. Frumos din partea lui ca doarme in brate ca daca l-as pune jos s-ar trezi.
Monica ai intrebat tu de menstruatie ieri...Acelasi lucru am intrebat si eu capitolul trecut acum vreo3-4 zile. Si eu am cezariana, alaptez exclusiv si acum o sapt la 2 luni si 1 sapt de la nastere m-am trezit cu pete de sange mici si dupa vreo 3 zile cu o pata mai mare, apoi iar 2 zile mai putin si de atunci nimic. Eu nu stiu daca a fost ciclu sau nu, spre rusinea mea nu am ajuns nicaieri la controlul de 6 sapt ca bebe nu ma lasa (la Bucuresti chiar nu as avea cum sa ajung) iar zilele astea nu am gasit deschis la o clinica aproape, asa ca poate de miercuti incolo voi ajunge si eu la un control sa vad ce si cum. Si mie mi se pare cam ciudat ciclu asa devreme, dar om vedea.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Sa sti ca si mie prima oara mi-a venit la 2 luni dupa nastere. Si a fost asa "subtire" iar dupa alte doua saptamini mi-a venit "grupppp". Acum a mai venit dupa o luna jumate de la ultimul si e "destullllll". Cine stie ce ne-o fi facut "tutunaru" pe acolotu tot cu el ai nascut parca imi aduc eu aminte nu ?Eu am fost la control la 7 sapt si cica eram bine.
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
Si eu voiam sa intreb acelasi lucru. Pe la 2 luni si 1/2 am crezut ca-mi reapare menstruatia. Picaturi mai putine, mai multe, dar nu normala cum o aveam inainte. Nici eu n-am mai fost la control, cu toate ca am Maternitatea la 2 pasi. Puturoasa, ce sa-i faci. Voi cum ati patit? Sau trebuie sa trag fuga la spital?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gracie spune:
[quote]Originally posted by alessia80
aleesia80, iarta-ma, sunt varza! cred ca msj-ul meu a intrat la alt capitol. O sa repet ce am scris si anume ca m-a impresionat tare mult ce ai scris pe saitu' lui bebe Armand si ca noi doua avem ceva in comun: am nascut in aceeasi zi! Sa ne traiasca minunile...si nu numai noua, tuturor mamicilor!
Un An Nou minunat iti doresc!
Mami de Grace
gracie spune:
bb_ralukutza, uite datele noastre pentru listuta: am nascut pe 7.09.2006, la 39 sapt., o fetita de 3,490 kg si 47 cm, scor Apgar 10, cezariana cu rahi-peridurala, la Elias, conf. dr. Radu Vladareanu. Numele fetitei e Grace Hannah Janho.
Multumesc frumos!