Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si noi va pupam si va dorim un an mai bun ca asta, cu multe bucurii si impliniri si sanatate muuulta!.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, din lipsa de ocupatie, am facut un nou album pe adresa noastra de yahoo! PRIMUL CRACIUN AL BUCURIILOR. asa ca adaugati-va si voi craciuneii in album sau trimiteti poza (de preferinta una singura, cea mai reusita, ca sa arate frumos) pe adresa de mail mamicidesept_oct2006@yahoo.com si o voi pune eu in album, sau cine are timp! si inni, cand ai timp, sa pui si link-ul pe prima pag! il gasesti tu ca esti fata mare!

am "furat" ideea de la piersicutze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna seara mamici!

Si noi acasa de REVELION! Dar unde e mai bine acum ca acasa cu bucuriile noastre! Am intrat sa va urez un AN NOU fericit si cu multa sanatateee!

Cecilia prajiturica a iesit supeerrr!

Ralukutza buna ideea! O sa trimit si eu o poza cat de curand!Si eu le citesc tot timpul si pe piersicutze pt ca ele discuta mult despre diversificare ceea ce pe mine ma intereseaza acum. Vreau sa va spun ca Bianca mea a inceput sa manance cu mai mare placere din borcanas decat ce i-am facut eu si zau ca are un gust mult mai rau fata de ce i-am dat eu. Dar important e ca papam. Azi am papat pireu de morcov cu cartof.Mi-am cumparat si borcanas de cartof cu broccoli ci cartof cu conopida. sa vedem.

Va pup si va urez o seara si o noapte cat mai placuta alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI 2007 !!!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna seara la toate mamicile si toti beblusi mici szi scumpici! Am intrat si noi sa va uram un an cat mai bun cu fericiri si puiuti sanatosi la toata lumea. LA MULTI ANI 2007!

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Primiti cu uratu?Daca nu eu tot va spun o urare.....

Noroc mult si sanatate
Mult belsug si bunatate
2007 sa va aduca
Toate astea fara munca !
La Multi Ani !

...am intrat sa va uram un 2007 plin de bucurii,numai fericire si tot ce va doriti.
Ralucutza si Sebi zice ma-ma....mai ales cand e la tatsu in brate,plange si vrea la mine...sau e in patut si nu ma vede....

Pupici si un Revelion cat mai fericit !!!

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Offf, anul trecut pe vremea asta plangeam cu foc dupa un an cumplit cu 2 sarcini pierdute. Ma simteam cel mai sarac om din lume. Acum ma simt cea mai norocoasa si mai fericita femeie din univers ca il am alaturi de mine pe Rares, minunea mea. Toate suntem niste norocoase si ptr toate 2006 a fost un an extraordinar, chiar daca ptr multe dintre noi greu, totusi acum putem spune ca a fost un an grozav si plin de realizari. Eu nu-mi doresc decat ca anul care vine sa ne aduca sanatate sa putem sa le facem pe celelalte.
2007 sa va aduca si voua tot ce va doriti iar bebelusii vostri sa fie cei mai fericiti bebelusi din lume ca au asa mamici iubitoare ca voi. Va pup si sa ne vedem cu bine la anul.

PS: Raluca sa stii ca si Rares plange tot asa cand e suparat si parca ma striga. Eu sunt tare mandra ac fiul meu deja vorbeste la 2 luni jumatate si ma striga pe mine. Pai pe cine altcineva ca doar numai cu mine sta

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

LA MULTI ANI 2007 !!!!!!
LA MULTI ANI BUCURIILOR !!!!

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI! MAMICI
UN AN NOU, FERICIT!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, MEXXA!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

la multi ani 2007!
ptiu, sa nu ne fie de deochi, de europeni ce suntem...!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput