Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Mai am o intrebare pt voi fetelor: e contraindicat Tobradexul in alaptat?

Stai linistita, efectul e doar local.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simoky
Fetele farmaciste ma ajutati si pe mine????

N-am idee de la ce poate fi...scuze dar n-am un raspuns. Poate te ajuta Inni.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

La multi ani! Un An Nou excelent!

Integrare usoara in UE!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am intrat si noi sa va spunem 'LA MULTI ANI' si sa va uram sa aveti un an nou, fericit si plin de bucurii.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili si Eloise, aici sunt eu mama denaturata. Eu la biserica nici nu am fost, nu aveam facuta molifta de 40 zile si am predat-o la nana-sa sa plece cu ea. Eu am ramas acasa. De imbracat au imbracat-o nana cu sora-mea. Iar la baita de a doua zi, mi-a luat-o a dezbracat-o, a spalat-o de n-a zis Maria nimic. La mine urla la fiecare baie. Avea doar 1 luna si 4 zile, atunci. Si parca as mai fi vrut sa vina nana ei la mine, fetita era foarte linistita cu ea. Nu stiu ce-i facea.
Totul o sa fie bine!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, cum sa nu mearga Mathias la patinoar cind tu esti o plimbareata. Si eu sunt, dar nu chiar ca tine.
Eloise, si eu ii dau Mariei Tobradex si nu-i trece. Dupa sarbatori la doctor cu noi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Andreea, Roxana si Iulian va doresc un An Nou imbelsugat, sa fiti sanatosi si in casele voastre sa dainuiasca linistea si intelegerea. La multi ani!!!

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Dragi mamici si bebici va doresc un 2007 minunat, pentru bebei spor la dintisori, la mers de-a busilea, la ridicat in picioare si cat mai repede un mult asteptat "ma-ma", pentru mamici spor la alaptat, la facut zemuri si piureuri si la iubit bebeii... si nu in ultimul rand taticii.

gripo, MamaLili, pufy, bb ralukutza, laliq sunteti printre laureatele mele de anul acesta, apropo de gala laureatilor de pe prima pagina. Va pup si va multumesc pentru sustinere.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by simoky

Bine v-am gasit fetelor astazi in ultima zi din 2006! Un an foarte frumos, mai ales ca pentru noi toate a fost deosebit! Avem ce ne-am dorit: niste ingerasi!!!!

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de cateva zile bune dar sa va zic ce mi s-a intamplat. De vreo saptamana m-am umplut de niste bubitze...dar nu orinude ci chiar pe sani!!!!
Pe partile laterale ale ambilor sani si pe interior mi-au aparut niste bubitze rosii care ma manaca ingrozitor!!!
Ideea este ca acum a inceput sa ma manance si pe picior...de unde pana unde?!! Nu stiu daca este de la mancare sau de la altceva?!
Si uite asa ma chinui sa nu ma scarpin si astept sa treaca revelionul sa ma duc si eu la un medic. Cand am sunat la CMU mi-au zis ca tocmai dupa 3 ianuarie mai vine cineva la dermatologie...pana atunci ce sa fac?!!!
Sotul zice sa nu fie cumva de la ceaiul Hipp pe care l-am luat o perioada pentru stimularea lactatiei?! Acum am cumparat Galactogil si am luat cateva zile dar nu-mi dau seama daca poate fi de la acesta...sunt in ceata rau de tot si ma mananca rau
Fetele farmaciste ma ajutati si pe mine????

SI ACUM VA UREZ SI EU SA AVETI UN 2007 PLIN DE BUCURII, SANATATE SI TOT CE ESTE MAI BUN PE LUME PENTRU VOI SI INGERASII VOSTRII!!! LA MULTI ANI!!!!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Eu dupa ce am nascut am facut ceva pe mina sus pe brat de la o muscatura de "ceva tintar sau vreo biziitoare din asta" de mi se umflase mina, ma minca si se inrosise.I-am aratat pediatrei si mi-a dat sa iau Claritine...cred ca este pt intoxicatii.Se se da si la copii pt ca mie mi la dat pe reteta lu fimea.Si alaptam deci nu era pb.
POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ignatica, multumesc pt cuvinte!
tu esti eroina noastra oricum, ai fost singurica pe baricade cateva sapt bune si noi n-am putut sa te ajutam cu sfaturi, sa impartasim experientele...dar ati trecut cu bine peste toate! si acum v-ati facut baieti mari!

in alta ordine de idei, sa stii ca, ma crede cineva sau nu, alexia de cateva zile zice ma-ma! inconstient bineinteles! cand plange zice clar de tot: ma-ma! prima data am plans, dupa care mi-am dat seama ca este inca o gangureala a ei, care din intamplare asa suna....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput