LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI pe anul 2007! Sa fie un an cu sanatate,belsug si multa veselie!!
Noi revelionul l-am petrecut acasa, in familie, noi 3: Nico, tati si eu. Seara am fost la o matusa draga noua, apoi la socri si pe la 23.40 eram acasa taman bine ca sa-i fac lui Nicholas lapticu' pe care l-a baut pana la 12 si cateva minutzele. La ora 2 eram cu totii in pat.
Astazi ne-am intalnit in parculetz cu Ela si cu Dariuca impreuna cu tati si ne-a placut tare mult. Dariuca e mult mai avansata la mers decat Nicholas.Si in continuare e o frumusete de fata.
Maine ma duc la serviciu dar vorba voastra numai pt. 3 zile. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Osteffy nu stiu de unde ai tras concluzia ca ai suparat pe cineva. Eu am zis doar ca nu e cazul sa dramatizeze situatia, mai sunt si alti bebelusi slabanogi, atat timp cat e sanatos..o sa aiba timp sa se si ingrase. So....nu ai suparat pe nimeni, ok?? Poate nu m-am exprimat eu bine

Daca vreti sa citit ceva frumos...eu am ras de m-am cocosat aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80924&whichpage=1

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Ripley vazut pozele frumusele si pe ana scumpica foc. Si mancarurile...mama mama...
Eu n-am fost in stare sa fac decat piftie si salata boef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

GATA! Am citit tot. Am vazut si o parte din poze, nu ca nu as fi vrut sa le vad e toate, dar mi-a dat o eroare la IExplorer si mi s-au inchis toate ferestrele.
Elise e pe drumul cel bun. I-am luat temperatura si avea 36.9. Insa plange prin somn. De fapt nu plange, mai mult scanceste. Cred ca ceva o supara.
Ma duc sa ma culc ca sunt franta. Revin maine cu povesti din "minunata" noastra mini-vacanta pentrecuta la Bacau.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Ia uite Cristinan ai fost la bacau.Si eu am fost la Bacau de Craciun.
gata ma duc si eu la culcare.

Sanatate multa Elisei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare si de la noi !!!

Am aterizat de la Bv si dependentza....ma tine langa voi. Am citit pe fuga, va multumesc de urari si va poop pe noul an.
Noi suntem bine, nu mai tusim aproape deloc,mai avem putini muci...in rest suntem ok...si acuma canta in patutz ca nu poate adormi.(deh...schimbarea de fus orar) Dar...de leganat nu ma duc sa il legan nici moarta ca...asa s-a invatzat la BV sa adoarma in brate la ta'su...leganat. Iar ta'su e de garda in seara asta asa ca....nu are decat sa adoarma cand ii va fi somn.!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Dordia , bine a-ti revenit sanatosi! Poze ...nimic?

Noki , va invidiez! Vreau si eu zapada!!!! Sper sa vina si la noi curand, sa ninga asa ca in povesti...

Bianca e putin mucoasa ca am fost aseara in IOR, la patinuar si cred ca a luat cam mult aer rece la nas.Dar cu ser si picaturele sper sa rezolvam curand.

Ma duc sa pun poze , sper sa reusesc.Nb.

Aaaa, am inteles bine?Trebuie trimisa poza pt panou, de sarbatori?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am pus zi eu poze in albumul comun de la Craciun si dupa.
Pupici si sanatate muciosilor!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, Sma a ta e o frumoasa de nu se poate!! Tare, tare dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Mai, ce se intampla cu contul de pe gmail, ca nu mai e nimic trimis de maria in Inbox. Voiam sa downloadez si eu melodiile

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput