LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 27
osteffy spune:
wow e viscol in toata regula afara ,de sar si pune ceva zapada ca tare mult imi doresc sa il plimb si eu pe Rares cu sania .
madau,am intels ce ai scris tu
,am scris ca nu vreau sa supar pe nimeni si ma refeream la mamicile cu copii mai slabuti 
si multa sanatate le doresc .
negaracristina ,ma bucur ca Elise e mai bine ..tinetio tot asa .
Noua ne-a iesit si al 4 lea dintisor jos mai are un coltisor de spert si gata scapam de agitatie si balute ,caci am avut la greu ,pentru o perioada ....asa ca este egalitate si sus si jos (4+4)
Eu am inceput sa ii dau zilnic lui Rares cate o bucatica de ciocolata de la Kinder ,voi le dati?Am inteles ca este foarte buna pentru copii (ne facand excese) mai ales pentru memorie.
Pls...vrem si noi melodiile ,cum procedam ?
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
Noki_Lara spune:
Guten morgen! Multumim de aprecieri!![]()
Titilika mea habauka mi-a copt-o in noaptea asta, a reusit performantza de a s e trezi din jumate i jumate d eora cu smiorcaieli.
Eheheh..de-abia astept sa ajung acasa in culcusul nostru drag...
Ciocolata- io una sunt total impotriva. Peste tt am citit ca no way la varsta asa de mica. Io una ma conformez.
Plus ca are si cacao...dupa ce ca nu doarme Titi, asta mi-ar mai lpsi, un excitant in plus...

Propunere pentru denumire de gasca: PLODULETZI!!!! M-am scremut mult, nu?![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

joy04 spune:
neata cu iarna in nas
CATUTZA iote ca vine si la noi iarna cu zapada.
OSTEFFY si eu stiam de ciocolata ca data cu rationament - - cred ca doar un patratel/zi, nu stiu exact - stimuleaza activitatea cerebrala si este benefica pt organism.
dar nu stiu daca la copii asa mici...(era sa zic bb asa mici)
SIMINA
si multam muuuult de tot.
CRISTINA nu am mai apucat aseara sa vb cu tine ( a stat cristi la calc) da merci mult de ajutor. chiar ma mai linistisem ca am vb cu tine
sa va zic acum de noi: se pare ca piticu are amigdalita. l-a vazut dr luni, are ganglionii umflati, un pic de roseata in gat, dar fara puroi a precizat.
in schimb el mi-a continut cu febrade 38.3, 38.5
ieri mi-a facut 39.3
cred ca eu am gresit nitel ca i-am dat panadol si nurofen fara sa aibe febra si mi-a ascuns ca sa zic asa febra asta mare.
intre panadol si nurofen ( ii dadeam de 2-3 ori pe zi ca-s si dintii aia care-l sacaie rau si se inviora un pic dupa ce-i dadeam) facea febra de 38 - 38.5
dr mi-a dat augmentin bis, cate 4-5 ml la 12 ore.
si mi s-a parut muult prea mult si pe oricne intrebam imi spunea ca a dat 2 - 2.5 - 3 ml maaaxim
dar m-am desteptat ca dr mi-a dat o concentratie mai mica si de la farma mi-a dat mai mare si eu tuta nu am vazut ca-i alta concentratie....
asta e, acum o sa-i dau mai putin. o sa o sun si pe dr, dar m-a lamurit SIMINA.
m aduc la spalat de bibe cu toate ca m-as culcaaaa ca-s rupta.
PS: mei, urla al meu cand ii scot mucii.......aseara ne-au batut vecinii la usa.
vroiau sa pleca afara si cat au asteptat liftul l-a auzot urland si credeau ca s-a intamplat ceva ....

si mi s-au parut suspiciosi...
va dati seama ca-s disperati si ei de cat urla al meu
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
NOKI mie-mi place PLODULETZI...asa ca-s pentru.
da nu as fi impotriva daca am zice simplu "copii", decat piersicute, fulguleti si alte alea care sincer nu-mi plac.
dar plozi....suna mai bine, oricum eu asa ii mai zic lui fimiu.
Madutza10 spune:
Neata!!
Ce frumos ninge mai fetelor ,nu credeam ca mai vedem zapada anu' asta ,tare l-as scoate si pe Orlando afara sa se bucure de fulgi dar e frig si mi-e tare frica ,asa ca-i privim de la geam ,e tare fericit si tipa cat il tin puterile ,sta catarat numai pe canapea sa-i vada mai bine:)
Noi sintem bine ,sanatosi ,sper cat mai mult de acum incolo ,maninca binisor dar in ultima luna n-a mai luat deloc in greutate ,de fapt cred ca a slabit la ultima raceala ,ca vreo 10 zile n-a mincat mai nimic ,avem 10100 kg si 77,5 cm .
Dordia ,bine ai revenit acasica!
Noki ,cam toate titulaturile care s-ar fi potrivit pentru piticii nostri sint ,,luate'' ,deci ploduletzi ccred ca ar fi ok .Vazut pozele ,sinteti tare draguti iar Sarah a crescut tare mult ,cite kg mai are??
Joy ,nu se mai termina problemele la voi :(( ,imi pare rau dar tinem pumnii sa se faca bine Vladutzu cat mai repede ...,pupici!
Urla piciu ca nu-l bag in seama ,fug sa ma joc un pic cu el si revin!!
P.S.Ce mai gatiti copilasilor??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
osteffy spune:
joy04,eu i-am dat lui Rares saptamanile trecute cand mi-a fost racit 4ml la 12 ore de augumentin-bis .........si nu am avut nimic cu el .
wow fetelor m-am uitat si eu la profilul meu ,doamne ce veche sunt pe aici ,dar de daca nu am fost mai activa
,de ce sa-i faci lasa ,lasa ca recuperam noi. 

Vreau si eu sa pun poze in albumul de pe forum .pls.
imi explica si mie cineva ce si cum ,ca nu ii dau de cap.
.pls..........
Noki_Lara,eu una nu cred ca este chiar asa cu aceasta cacao,sa fie chiar asa excitanta deoarece astia de la NESTLE de ce au facut pentru varsta de 1-3 ani cereale cu cacao ? asa ca eu una nu cred ca este un capat de tara o mica bucatica de cioco.
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
Noki_Lara spune:
Madutza- si mie mi se pare ca a crescut mult Titi. De cantarit, zilele astea, dupa ce ma intorc la Bucale, ca aicea nu am conditii. Adica as putea s-o duc la socra-mea la circa,dar nu vreau ca e full de copii bolnaviori.
Ce va invidiez ca ninge la voi! La Bistritza e innorat dar atata. Poate mai pe dupa-amaiza.
Joy- sanatate infinita piticului! Chiar ca are dreptate Madutza...nu se mai termina odata belelele. ![]()
Papa- Sarah mea a devenit o mega-fomista! Daca va zic ce papa la ora 18 va speriatzi: un iaurt de 200 ml + 3 biscuiti + 2 pogace = un fel de turta dulce, facute de bunica mea + un mar sau o banana rasa. Deci cam catre 350 grame.
, nu?
La pranz a halit ieri 2 ardei umpluti cu 2 linguri de smantana si o felie de paine. In rest, idei de papa: supa de carne de gaina cu taietei sau galuste, friptura de pui cu spanac sau cartofi piure, tocanitza de ficatei...cam astea am papat de cand suntem aicea.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Madutza10 spune:
Intrebare::) ce fel de cereale puneti voi in iaurt ?Eu folosesc 3 cereale de la Milupa ,altele nu-i plac .
Tocmai a halit un iaurt cu 3 lingurite de cereale ,cred ca s-a saturat saracu numai de lactate la ora asta dar daca fructe nu vrea...:((((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
ioana_77 spune:
Noki, mi-a plouat in gura cand mi-ai prezentat menu-ul lui Sarah, io de azi am de gand sa o raresc cu mancarea, ca am pus 2 kg cu sarbatorile astea.
Aseara a fost in vizita fetita nascuta in aceeasi zi cu Maria si-atunci am vazut si eu ce inseamna copil miscoret.
Mai, frate, nu sta o clipa locului, are o dexteritate de cazi pe spate, moama ce ne mai minunam cu manuieste lucrurile.
In schimb nu stie sa imite animalele (cum face Maria), nici nu vorbeste deloc, macar Maria mai banuguie cate ceva si stie cum face ceasul, cere apa, papa, mai nou, etc.
Ce chestie, fiecare copil evolueaza altfel!
Ce se intampla cu Anda?
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
felicia74 spune:
In fatza blocului e o lacaraie de nedescris, in spate s-a asezat zapada ca in povesti[fulg] Doar daca ninge pana diseara intelegem ceva din zapada asta.
Noki mama, chiar ce meniu are Sarah, cum sa nu manance bunatatile alea!
Madutza noi mancam cereale de orez (stii tu DC) de la Milupa. Rar Milupa, 3 cereale cu 3 fructe.
Osteffy eu nu sunt omul care sa f.. pe altii la creier
, dar nu stiu decat ca pana la 3 ani sistemul nervos e in formare si nu e bine sa-l suprastimulezi, Dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Joy mama, chiar amigdalita? Of?
Mama, ce de virusi colcaie, o prietena care are 2 copii a facut un revelion de pomina, tocmai cand baiatul cel mic (nascut tot in nov05) a terminat cu febra, cea mare (4 ani) o tinea in 39-40 grade
Asta e viata de parinte, ce mai!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
hop cand intrebati de mine. la multi ani! sa avem sanatate si sa ni se indeplineasca macar juma din dorinte anu' asta si io m-as declara satisfacuta. ca am o lista extrem de lunga anul asta. cred ca n-am avut in niciun an atata pomelnicul. mi l-am si scris, ca sa nu ma autosuficientizez pe parcursul anului, sa uit ce l;ucruri trebuie sa reusesc.
n-am intrat pe net zilele astea, am citit acu la serv. pagina asta, nu cred ca voi putea sa citesc din urma, deja e treaba la serv.
, plus ca mai am eu sa-mi fac niste programari si rezolvari personale zilele astea, deci se poate ca pierd ce s-a discutat de sarbatori.
la poze ma uit io , pe parcurs.
am vazut pe pagina asta ca a propus noki o denumire de subiect. probabil tb sa modificam titulatura. nu-mi place ploduleti, foarte cinstit si direct spun. Nu putem sa alegem o denumire nediminutivata? asta pt. ca diminutivele au subiectivism extrem. unele sunt folosite doar de o parte din fete, altele etc...adik unele diminutive ori le iubesti ori le urasti, cale de mijloc nu exista:)
ceva simplu, gen "copii nascuti in nov-dec.2005" nu merge?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"