LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
camelia_daniela spune:
Fetelor, dragelor, eu plang-plang si iar plang ... parca ar fi sfarsitul lumii!!!

De ce? Mergem la o mini petrecere diseara cu nasii si inca o pereche de prieteni de la Iasi, si am lasat pitik la mama ... mai, mi s-a rupt sufletul cand am lasat-oo ! De parca ar fi fost prima data ! Parca s-a rupt ceva din mine ! Of ce greu imi e !!Dar imi va trece ... sper !
Si inca o data .... LA MULTI ANI !!!!! Fie ca anul 2007 sa va aduca tot ce-i mai bun si mai frumos, sa implineasca toate dorintele si sa vina cu sanatate multa!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
LA MULTI ANI, 2007!
Noul an sa va aduca bucurie, sanatate si tot ce mai vreti voi!

PS: chiti a reusit sa darame bradul![]()
catutza spune:
Buna!
Repede ca ne pregatim sa plecam la nasi unde vom petrece anul nou. O sa mai fie 3 copii mici asa ca are fimea pe cine teroriza![]()
Va urez LA MULTI ANI!!!, sa va aduca noul an numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Morgano spune:
LA MULTI ANI 2007!!!
Sa fie un an cu sanatate, bucurii si multe impliniri!!
tuturor fetelor si familiilor lor 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
dienutagraviduta spune:
salutare !! dupa o lunga absenta, intru si eu pe forum ca sa va urez toate cele bune in noul an, sa vi se implineasca si cele mai nebune visuri, sa va creasca copilasii mari de tot si frumosi, si sa aveti noroc cu carul !
gabitaco spune:
LA MULTI ANI, 2007 !!!

Uram din suflet tuturor, un an bun cu sanatate, impliniri si numai bucurii. Sa dea Bunul Dumnezeu ca noul an sa ne daruiasca liniste sufleteasca, pace, iubire, sanatate si multa toleranta.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
meems spune:
Fetelor, la noi abia a inceput ultima zi din an, dar la voi e pe sfarsite. Va uram din suflet ca anul care vine sa fie plin de impliniri pe toate planurile, sanatate si bucurie alaturi de puiutii nostri dragi. LA MULTI ANI!!!
Noi mergem deseara la niste prieteni, mai vin vreo 3 familii cu plozii aferenti. Nu stiu cum o fi, adica pe copii probabil ii punem la culcare, dar daca se trezesc dimineata fresh cand noi tocmai o sa vrem sa ne culcam... 
Om vedea.
Revelion placut la toata lumea, care pe unde il veti petrece!!
dordia2000 spune:
Uram si noi tuturor un an nou plin de bucurii si realizari, sanatate muuulta si tot ce va doriti!!!
Va pup si petrecere frumoasa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mimi_dumy spune:

LA MULTI ANI, 2007!!!!!!!
Va uram din suflet ca Noul an sa va aduca multa sanatate, fericire si iubire, implinirea tuturor dorintelor si copilasii sa va fie sanatosi si mancaciosi.
Va pupam si va dorim petrecere frumoasa.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
joy04 spune:
LA MULTI ANI FETELOR, NOUL AN SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI SI INCA PE DEASUPRA!!!!
va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest an, ca m-ati sustinut, incurajat si chiar si "certat" cand a trebuit.
un an nou fericit

Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut