LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani, dragelor!

Fie ca Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii,imppliniri, copilasi zglobii, veseli, frumosi si sanatosi!

cu drag,
Rachel si Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La multi aaaani cu saaanataaaate, sa va dea Domnul tot ce doriiiiti!!!!

La multi ani 2007!!!!

La multi ani, Romania!!!

La multi ani tuturoooooor!!

Pupici milioane de aici, de la nooooooi!!!!!!!!!!!

Involuntar a iesit colorat asa, dar ce frumos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Sorcova vesela
Sa traiti, sa-mbatraniti
Ca un mar, ca un par
Ca un fir de trandafir
Tare ca piatra
Iute ca sageata
Tare ca fierul
Iute ca otelul
La anu' si LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bubamara, sa traim sa=ntinerim mai, sa avem parte de sanatate! nu schimba urarea!!

la multi ani tuturor!!!

ma duc la nani, ca am dat gata juma' de sticla de sampanie. si mi-am promis solemn ca revelionul urmator SIGUR nu alaptez si dansez pana n-oi mai putea sta in picioare! oriunde, numai acasa nu!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI CU MUULTA SANATATE !!!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani tuturor si un an nou nemaipomenit!

Noki, moama, ce evoluata e Sarah la vorbe.
Si eu care credeam ca e mare chestie ca Smaranda umbla prin casa si zice "ma=ma", ca zice "pu-puuuu" dupa ce face kk (poop - kk in engleza si am vrut sa o invat asa.) Si ca mai nou zice "la-la" la lapte.
Si noi mergem pe trotineta!!! A vazut ieri una la o petrecere si s-a suit tzop pe ea si am fost tare mindra de ea cum isi tinea picioarele pe suport cind o impingeam. O sa pun poze.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata tuturor Ei, cum va simtiti europenilor? Io - cam obosita!
Noi nu prea am avut cine stie ce revelion, ca chiti nu a vrut sa doarma la bunici. Desi era franta, la ora 22, cand am pus-o in patul lor, cu bibele si bagata in sacul de dormit (asa cum era obisnuita in casa) s-a pus Ilinca pe un plans de jale de-ti rupea sufletul. Nici nu se punea problema sa-i stingi lumina, ca situatia devenea chiar tragica. Au incercat bunicii s-o culce - nimic, nu reactiona nici la bunicul care e ferbletea ei.
Am incercat s-o culc si in balansoar si, iarasi, nope! Am stat pana la 12, deoarece chiti deja incepuse sa se joace printre invitati. Am culcat-o acasa cu chiu cu vai la 1, dar din pacate este inca speriata nu mai voia sa doarma nici in patul ei. Deci e clar ca la botezul de sambata nu putem dormi la Buzau si la maxim 21 trebuie sa fim acasa sa culcam maimutza. Acum e in forma si distruge iar casa, desi eu sunt zombi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata pe NOUL AN!
Sa fim sanatosi,sa ne bucuram de familiile noastre,si mai ales de darul dat de la dumnezeu,bebelacii nostri care cresc...cresc...maine-poimaine o sa vb.la ce gradinita o sa-i dam!!

Eu deja vb.cu Corapina,mai acum vreo 2 luni la ce scoala sa-i dam pe baietei,ca noi stam la cateva blocuri distanta!

Revelionul l-am petrecut la mama,petrecut=mult spus,ca eu am fost "bona de serviciu',adika am dormit cu Stef,pe la 12 si ceva m-am dat jos din pat,a venit Buba sa stea cu el,am ciocnit un pahar de sampanie,m-am bagat la loc in pat,etc...pe la 2 si ceva s-a trezit strumfu,a papat bibe,si n-a mai vrut sa doarma pana la 3 si ceva...dar nu se mitzaia,nu se kitzaia,pur si simplu n-avea stare!
Mentionez ca la mama e ca si la el acasa,e f invatat,si nu face figuri ca e in alt pat...
Ei,asha,tragand o linie a fost bine,am mai iesit si eu ,a mai venit mama,am mancat cu randul...ca deh,kiar daca kiti dormea,e OBLIGATORIU sa simta pe cineva langa el!!

Va poop dulce si va mai scriu!!

Sa-mi spuneti si mie cum au reactionat bebeii vostri la petardele de azi-noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

la multi ani, sa aveti un an asa cum vi-l doriti si multa sanatate!Restul le-om duce toate.....

si noi ne-am trezit la 9,30, suntem fresh, asa ca ne gandeam sa sorcovim si noi vecinii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata tuturor.

FELICIA si eu sunt mai rau decat zombi. azi dimineata imi venea sa arunc una bucata copil, se calma cristi si-l lua el, apoi ma calmam eu si-l luam.... este RASFAT in toata regula.
adica de ce ma tii de mana dreapta cand EU vreau de stanga, de ce stai jos cand EU vreau sa stai in picioare, EU vreau in baie deci clar ca daca imi inchizi usa urlu.....

a dormit nesperat de bine in tot zgomotul ala.
adica a dormit de la 23.30 pana la 02.30
cand a inceput sa urleeeee....

SILVIAce faci???? uite sa stii ca si al meu copil daca se maraie noaptea si pun o mana pe el, se linisteste.
sau pur si simplu vine si se baga in mine sau in cristi.
daca te tragi sa-i faci loc, el tooot dupa noi vine sa ne simta aproape.

intrebare: ce-i mai pot da de tuse??? ii dau EURESPAL, are secretii...dar nu stiam ce-i mai pot da.
o sa sun dupa amiaza dr de familie, dar am in casa: KETOF, VENTOLIN SI AMBROXOL. ii pot da ceva din astea???

la noi fura 2 incendii . adica asa cred. au venit pompierii in blocul de vis-a-vis, si au plecat dupa ce au stins (asta in jur de 12.00) si pe sensul celalalt venea alta masina de pompieri din aceia cu scara. si nu-mi venea sa cred ca-s atat de chiori de nu se vad unii pe un sens ailalti pe celelalt...dar s-au intors si cele 2 masini, si s-a intors si salvarea....si de asta presupun ca au fost 2.
CRISTINA nu am facut poze...

piticu este parca maibine un pic cu mucii, dar tuseste, de-si rupe tot din el.
plus ca merge cu balele dara dupa el, plus ca-si baga degetele pe gat pana vomita....

ma duc sa citesc. mi-a dat ELA o carte de 1000 de ani si nici un sfert nu am apucat sa citesc din ea.

AM EDITAT mesajul si am pus la mijloc, bine macar ca are legatura.
INTREBAREA legata de tuse nu este adresata numai SILVIEI adresata, dar acolo s-a nimerit.
nu m-am uitat unde scriu.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput